-
1 załącznik(i)
Co to za część?
Cześć! Dzisiaj znalazłem w misce olejowej taki coś:
Załącznik 55887
Jest to mały czarny plasticzek i nie mogę wymyślić do czego on służy, więc jakby ktoś wiedział to proszę o podpowiedź :) Dla skomplikowania dodam że miska była odkręcona i to toś mogło tam po prostu wpaść komuś niechcący (w to jednak wątpię).
Pozdrawiam, Michał
-
Znalazłem 3 kawałki plastiku w misce mojego 8V, pasowałoby do tego, ale też nie mam pojęcia co to jest :P
-
Hehehe :D
Znaczy się nie wiem czy jest się z czego cieszyć :P
-
a czy to przypadkiem nie jest uszczelka do wewnetrznej strony miski olejowej do spustu korku ? patrac na miske z 155tki to tak mi pasuje. lub od cisnienia oleju jest podobny ksztaltem TO COS :)
-
a może uszczelka od bagnetu ;|
-
nie wiem po co sie tak spinasz kolego ;)
-
Nie mam pojęcia co to :/ W misce jakoś nie znalazłem miejsca dla tego czegoś. Głupio jak to coś ważnego ;)
-
2 załącznik(i)
Witam ponownie! Wiecie może gdzie się taką łapkę montuje bo jakoś nie mogę jej nigdzie przypasować.
Załącznik 60753Załącznik 60754
Pewnie w praniu wyjdzie ale wolałbym o niej nie zapomnieć ;)
Pozdrawiam, Michał
-
-
Haha! Tam jeszcze nie zaglądałem :D
WIELKIE DZIĘKI!!
-
1 załącznik(i)
W którym miejscu się tą łapkę montuje do wydechu bo kurde nie mogę namierzyć?
I mam jeszcze jedną łapkę której nie mogę domu znaleźć:Załącznik 60888
Mam nadzieję że to już ostatnie problemy i w końcu alfka dojdzie do siebie ;)
-
Nikt silnika nie wyciągał? POMOCY!! :D
-
2 załącznik(i)
Witam!
Mam w aucie takie sprzęty:
Załącznik 62588Załącznik 62589
i odnoszę wrażenie że są one ze sobą połączone.
Ma ktoś takie coś u siebie czy Włoch doinstalował sobie to na własną rękę?
-
Włoch sobie to wsadził a to na syzbie to antena do pilota wraz z dioda. Też miałem takie "gówno" to wyrwałem to i wsadziłem coś nowszego.
-
W związku z tym że piloty jakoś do mnie nie dotarły to też to gówienko wyleci przy zmianie szyby. A co wmontowałeś zamiast tego? Coś z otwieraniem bagażnika z pilota? Może jakbym miał pilota to bym zamykał auto bo tak to mi się nie chce celować kluczykiem w zamkiem.
-
tak z otwieraniem bagażnika.
-
Kurde miałem nie montować żadnych ekstrasów ale kto wie kto wie :) Najchętniej to bym przechwycił jakiś oryginalny alfowski kluczyk z wbudowanym pilotem ale pewnie ciężko będzie coś dobrać... Myślał ktoś nad zrobieniem bagażnika który się podnosi z pilota? Bo z tego co wiem to trzeba mieć elektryczne amortyzatorki