Szukam fanów i posiadaczy Alfek z Bytomia i okolic
Printable View
Szukam fanów i posiadaczy Alfek z Bytomia i okolic
ech, ile tych tematów będzie? :P
Bytom i okolice, czyli wszyscy z Chorzów i okolice, Tarnowskie G. i okolice, Zabrze i okolice... będą się tu wpisywali ;)
no i się wyżaliłem, haha
Kudłaty czepiasz się! To możesz załóżmy sobie "Rozbark i okolice"?:D
oo, dokładnie, Rozbark i okolice, ilu nas jest?
może masz rację, że się czepiam
Nowy, Chrome nie ma w słowniku 'Rozbark'! to jakaś kpina, musiałem dodać ;) haha
No to skoro tak to ja jestem z Tarnowskich Gór :D
Ja również z TG :)
Nie wiem oco dokładnie masz na myśli pisząc okolice ale Tychy też są ;)
Ja jestem z Piekar Ślaskich pozdrawiam.
Bliskie okolice Rozbarku witają i pozdrawiają ;D
Piekary witaja ;)
ja i george11 ;)
Ta ja mieszkam na Rostka :D
- - - Updated - - -
No to kule bele cza by sie kiedyś zgadać i jakieś małe spotkanko co wy na to ??
- - - Updated - - -
Ja tam bym się chętnie powymieniał doświadczeniami z Alfkami :D
- - - Updated - - -
Tym bardziej że akurat mam spory problem z moją 156 niestety
Ja jestem chętny i otwarty na propozycje :)
Siemka ja Witczaka street:) A co do spotkania to zazwyczaj na kopcu palimy kiełbachy ale ostatnio zamknięty byłem w "swoim świecie " bo auto było naprawiane i chałupa też ale też czekam na jakieś wieści co by się zjechać znowu i pogadać..
Spoko, też jestem za jakimś lokalny spotem, tylko ustalmy wcześniej jakiś termin żeby większości pasowało. Myślę że może uda mi się ściągnąć jeszcze jedną bytomską Gtv, prawda rei1.8 ? :D
Możemy się gdzieś trafić i pogadać nie widzę problemu :)
no to fajowo :D
na końcu A1 w zabrzu jest fajny parking ostatnio widziałem tam Haliny wieczorem jak sie spotykały może przejmiemy ten parking dojazd każdy ma bardzo fajny można się spotykać np. raz w tygodniu wieczorami
miejsce fajne ale nie długo A4 będzie płatne i nie będzie tak fajnie już się tak fajnie jeździć...
Może w ten weekend jakiś spot zapoznawczy? :D
Witam Siemianowice Śląskie się kłaniają :)
no może... :P
A może i ja też się wpiszę, bo kobitkę mam w siemcach i przez bytom często przejeżdżam ;) Pozdrawiam!
czyja srebrna 156 (SY) oraz czarna (SL) stoi na Orląt Lwowskich, oraz czyja jest srebrna 156 (SY) na Mickiewicza?
Kudłaty u nas jest troche Alf...na grotgera stoi fajne Mito też ale pewno ich własciciele o naszej stronce nic nie wiedzą ....a szkoda....Na Witczaka koło Alojzjanów stoi Spider na francuskich blachach - miód malina na którego się slinie ....Musialika od strony wylotu na obwodnice srebrna 156 sedan....oj naliczyłbym jeszcze troche...To kiedy palymy wuszt i gdzie??? Trzeba zerknąć na pogoda i zwołać ekipe z kiełbasą i bezalkoholowym bronkiem i ogień...
Witam! My ze Smolenia 156 i 145 śmigamy z Mirką pozdr dla Bytomian.Nazar coś głośniejsza się twoja alfka zrobiła?
Mario a powiedz ta twoja 145 to ten kameleon , którego podziwiam już od długiego czasu???? A wracając do mojej to narazie jeszcze cisza bo sam koncowy przelot . Niebawem będę dłubał dalej... Narazie kułem zawieszenie , poduszke skrzyni a obecnie pracuje nad alusami a jak znajde czas to się wkoncu wezne za odelżenie całego wydechu:D
Ja mam niestety dopiero 16,17 czerwiec weekend wolny wcześniej musze do roboty :(
Ta zgadza się kameleon,a 156 na myjni parkuje na witczaka ,więc my sąsiedzi są.hhhee
a nie można się w czwartek ustawić na 3 Stawach? dwie pieczenie na jednym ogniu i będzie dobrze
Jak coś, świeżo upieczonyy posiadacz Alfy z Chorzowa (okolice aks) się melduje.
Niestety, jako, że świeżak ze mnie czeka mnie troche zabawy by doprowadzić Belle do upragnionego stanu. :)
Ja też świeżo upieczony, pare tygodni jeżdżę Alfą muszę w końcu wpaść na jakiś spocik. Myślę że pojawię się w czwartek na 3 Stawach
oglądałem pół godziny temu i z miodem to przesadziłeś, a malina taka, że ręce opadają
przód totalna kicha, do blacharza tylko, szpary między klapą silnika a drzwiami spore, tył przytarty, ale ujdzie, liczne miejsca domorosłych poprawek prowizorek i środek gorszy niż w mojej w chwili zakupu, a było tragicznie
auto ogólnie do dofinansowania i sporo czasu by mu trzeba poświęcić, dla napalonego alfaholika, jako 3cie czy 4te auto w rodzinie
przyznam, że pooglądałem je sobie i porównałem z moim autem i wniosek jest jeden - kupa ten Spider, Gtv fajniejsza! :P
z tego, co kojarzę, to ten Spider już tam kiedyś (parę lat temu) stał i nawet bez przedniego zderzaka, chyba to jest ten sam gość, co jeździł fioletowym Fiatem Coupe i taką zielonkawą 145
Że ten spider do dopracowania to wiem ale ogólnie fajny kolor i wogóle spider to rzadkość..Dla mnie malina:D
- - - Updated - - -
Ps. Mario szacunek za kase włożoną w twoją 145tke . To najładniejsza Alfa jaką widziałem za 145. A jaki motor???Boxer??
ja na razie też bym się wybrał
tak myślę, żeby może ustalić spotkanie na 19:30 na Bliskiej za Tesco, łatwo będzie się włączyć do ruchu?
Nie lubię tych kolein przy wyjeździe z bliskiej, ale niech będzie:P
Tak serio to dopiero w czwartek się dowiem, czy dam rade jechać, ale jestem dobrej myśli
ja też jeszcze nie wiem na pewno, ale teraz wiem, że pojadę ;)