witam, czy ktoś zna/widział to auto ? Czy cena nie jest za niska za 2008r ?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-4...C23853672.html
Od dawna nie pojawiła się żadna Q4 z 2008 (po lifcie) a tu od razu w takiej cene ?
Printable View
witam, czy ktoś zna/widział to auto ? Czy cena nie jest za niska za 2008r ?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-4...C23853672.html
Od dawna nie pojawiła się żadna Q4 z 2008 (po lifcie) a tu od razu w takiej cene ?
Po adresie moge powiedzieć tylko tyle że to na 100% mysłowicka giełda samochodowa:)
Nierealnie niska cena za taki egzemplarz w takim wyposazeniu. No chyba, ze kogos przestalo stac na utrzymanie smoka, ktory jezdzi tak sobie ;)
Auto oczywiście bezwypadkowe - kupione i serwisowane w GANINEX Katowice. Czekam na VIN.
Serwis w GANINEX katowice akurat jest minusem dla tego wozu :D:D:D zwłaszcza ze za scianą jest o wiele lepszy serwis :D którego nazwy nie wymienie bo nie bede robił kryptoreklamy , ale chyba wszyscy wiedza o który serwis chodzi :D
Czy ktoś go może sprawdzić ??Cytat:
VIN:
ZAR93900005027105
Oczywiście spróbuję się dowiedzieć czegoś w GANINEX ale znając życie przez tel nic nie powiedzą ...
Dzięki użytkownikowi alf-a147 wiem więcej ... http://www.forum.alfaholicy.org/159_...nr_vin-41.html
Lista napraw dłuższa jak wyposażenia, a miało byś Ful- wypas ;-),
potwierdza się jedynie przebieg , obecnie ma mieć ok 81000 km.
Sam nie wiem - chyba podjadę sprawdzić organoleptycznie ... (z Wrocławia aż tak daleko nie mam).
Mogę Ci ją sprawdzić, ale dopiero piątek lub przyszły tydzień.
Poszło PW
Miałem przyjemność pojeździć tą Alfą i nie można się do niczego przyczepić - naprawdę. Na hasło aby podjechać do Ganinexa do Katowic, właściciel komisu zgodził się od razu. Minus ? Auto ma polot rdzy jak się otworzy maskę ( tam gdzie przylega uszczelka z przodu ). Podobno od tego że jest za mocno dociśnięta ( cytuję Pana z komisu ). Skóry jak nowe. Wydaję się być wszystko ok, ale myślę że najlepiej podjechać samemu oraz ocenić. Pozdrawiam
jak się nie sprzeda to pojadę looknąć na nią. Dziwna sprawa, że od 02/2011 nie była serwisowana w ASO. A balchy sprawdzałęś miernikiem - co było malowane ?? Bo jakoś nieuwierzę że nic :rolleyes:
Nie sprawdzałem miernikiem, tylko po fakturze lakieru. Najlepiej oglądnąć ją samemu na żywo i ocenić.
widac stracil cierpliwosc TYLE NAPRAW......dzwonilem do goscia zapewnial ze przy spokojnej jezdzie mozna zejsc do 13 litrow i przyjmuja auta w rozliczeniu
Zapomniał dodać, że przy spokojnej jeździe w trasie... Bo po mieście - zapomnij o takim wyniku. Mi się nie udało 159-ką z 3.2 V6 zejść poniżej 16/100 w Krakowie, a bardzo bardzo bardzo się starałem. Spalanie przy normalnej jeździe - 19/100. Producent podaje dla Brery spalanie miejskie 16.4/100 - a wiadomo, spalania podawane przez producentów są zawsze bardzo optymistyczne.
Dla mnie może palić i 20/100.
Podpowiedzcie gdzie ją lepiej sprawdzić: Ganinex czy ItalAuto ?, bo mam zamiar jutro się umówić na sprawdzenie.
Czy ktoś oprócz paweldante oglądał to auto ??
sprawdziłem - odpuściłem :D
i co nie tak z tym autem kolego
ponawiam zapytanie gdyz cena juz tylko 51000
No właśnie, też widzę że cena poszła mocno w dół. O spalaniu na poziomie 13 litrów proszę zapomnieć...podczas jazdy testowej tej Brery, komputer pokazywał 18 l:) Przy takiej masie auta i silniku jest to ( jak dla mnie ) norma.
- - - Updated - - -
Kolego fx25, dlaczego sprawdziłeś i odpuściłeś ? Co było nie tak ?
cena juz 55000 istne szalenstwo (nie moga sie cos zdecydowac)
witam po urlopie ...
od początku:
sprawdzałem ją na dzień przed urlopem - szybka akcja: umówienie się , wyjazd z Wrocławia, odwiedziny ASO, sprawdzenie.
Na miejscu:
"zonk1" - brak SKY VIEV - a miał być,
"zonk2" - bezwypadkowa ale malowane błotniki przednie, maska, nowy zderzak ...
"zonk3" - po inspekcji zawieszenia i napędu - do wymiany łącznik stabilizatora tył, osłona przegubu (dla mnie to mały "zonk")
"zonk4" - wyciek oleju przy czujniku ciśnienia (ten w misce olejowej)
"zonk5" - na koniec mała skłonność do negocjacji (cena 60 k) - dla mnie nie była tyle warta ...
Były też plusy:
Komputer nie wykazał błędów, fajne wyposażenie dodatkowe, środek w bdb stanie, lakierowanie, spasowanie naprawianych elementów OK, opony Vredestein Ultrac Sessanta na oko 6 mm, opony zimowe pirelli 6-7 mm, nowe klocki + tarcze, wszystkie papiery OK, 1 wlaściciel, kupiona i serwisowana w PL, ogólnie pewne auto ...
Brak czasu oraz "zonk5" przesądziły, że pojechałem do Gdańska na mecz ESP-ITA ;-) (nie muszę oglądać finału bo już ich widziałem ;-) )
Dlatego wtedy odpuściłem.
Wczoraj wróciłem z urlopu, nowe okoliczności związane z ceną znacząco uwydatniły plusy i wróciłem nią przed południem do domu ...
czyli wyrwal za 51000 czy 55000 pozdrawiam
no musiało być mniej bo nawet tylko na telefon na słowo "gotówka dzisiaj " już gościu mówił " no max zejdę 48"
czyli wg mnie jak na halo jest 48 to w realu można i więcej :-)
najważniejsze że za3,14erdala ...:cool: