Witam
Czy mam jakieś Alfaholików z okolic Pszczyny lub Tychów ?? :)
Printable View
Witam
Czy mam jakieś Alfaholików z okolic Pszczyny lub Tychów ?? :)
Jest tego całkiem sporo.... ;)
NO to co może jutro jakiś spocik np. pod Graffti obok Kauflandu ?? :]
kolego tez jestem z pszczyny i zapraszam na prawie cotygodniowy spot w piatek http://www.forum.alfaholicy.org/malo...biala-248.html
dzisiaj nawet w K-ce
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...sport-168.html
Oto właśnie chodzi że chciałbym coś bliżej zorganizować ?? :P
Odkopie temat, moze jednak zrobimy jakies spotkanie w Tychach? Jako alternatywa dla BB i Kato :)
Jestem za aby takowe zapoznawcze spotkanie zrobić. Nie regularne tylko tak o ... w stylu: Poznajmy się :)
Ja proponuję któryś z dni w pierwszym tygodniu października.
Dokladnie tak. Mi pasuja Pon-Czw po 18, w weekend wiadomo zawsze cos moze wypasc ;]
no milo by było spotkać się na Tychach (tym bardziej ze bieda z paliwem żeby do kato jeździć :D)
Czemu nie można coś zorganizować , oby tylko pogoda dopisała
Widziałem że fani wieśwagenów spotykają sie na parkingu koło kauflandu pod tą nasza niby hala sportową.
Spoty w Tychach zawsze pod grafiti były ustawiane (organizowane), a to że są inni to w niczym nie przeszkadza
Ciao! Też myślałem o spocie w Tychach bo zawsze jak tylko mam czas to jadę w czwartek do Katowic !!! Więc moja propozycja dotyczy piątku około godziny 17 - 18 .Co wy na to ??? Oczywiście przy kauflandzie lub pod żyrafą ??? Tyszanie łączcie się !!!;)
Jestem jak najbardziej za! Tylko nie w ten piątek bo robie do północy :/
Ja w Piatki tez odpadam, preferuje Pon-Czw, po tygodniu pracy przewaznie ide do pubu, a swoja droga chyba 2 tygodnie temu pod Klosterem stala czarna 147, czyja? ;)
można zaszaleć i spotykać się w czwartek ok 18 (nawet dzisiaj :D) i jak kto będzie chciał to jeździć "konwojem" na spot do kato :P
Ja dzis tez nie bardzo dam rade, moze next week.
Jak mi spasuje dzień, to może też się pokażę :)
dajcie jakiś termin to może i ja wpadne:)
Tylko nie 14.10 bo grill na sosinie jest
Proponuje termin 01.10.2012 - spotkanie pod tytułem NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW ... BEZ ALFA ROMEO ;)
Godzina i miejsce do ustalenia.
Lista:
1. jaboleq
2.
ja się pisze co do godziny i miejsca mi pasuje po 16 miejsce obojętne można na parkingu kolo kauflandu (i tak tamtędy wracam do domu po robocie :>)
No to lipa bo mam II zminanę w poniedziałek. Może zrobimy spota pod tyt. "Nie lubię sobót bez alfa romeo":P
ten i next tydzień mi pasuje pon-pt po 16 i cały weekend. po 6.10 czas będę miał tylko po robocie w tygodniu :(
Ten czas a raczej data mi pasuje, bo z tego co mnie się wydaje mam na rano :D
Ludzie, a może spotkamy się w ten czwartek o 18:00 pod grafiti. Ma być ładna pogoda (podobno 27st.) a potem możemy jechać razem na spot do Katowic.
mi pasuje paliwa dość dzień przed wyplata to można resztki wyjeździć, a z mila chęcią w końcu bym was poznał :P
A co tam w końcu ja i Alfa mieszkamy w Pszczynie (prawie w parku) więc i my wpadniemy :)
Mi ten tydz. odpada 2ga zmiana.
Jak z moja propozucja terminu 1.10 ? Temu co pasuje do listy sie dopisac.
Wysłane z mojego GT-I9000
[QUOTE=jaboleq;975721]Proponuje termin 01.10.2012 - spotkanie pod tytułem NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW ... BEZ ALFA ROMEO ;)
Lista:
1. jaboleq
2. gitart
Mnie tam cały ten tydzień pasuje, co do czwartku pod grafiti i następnie Go sport to całkiem niezła propozycja choć niewiem czy czasem nie wyjade, ale 1.10 chyba odpada bo nie lubię poniedziałku :)
Proponuje termin 01.10.2012 - spotkanie pod tytułem NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW ... BEZ ALFA ROMEO ;)
Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3.Sharpi
Fajnie jakby było nie wcześniej niż o 18 ;)
01.10.2012 - spotkanie pod tytułem NIE LUBIĘ PONIEDZIAŁKÓW ... BEZ ALFA ROMEO ;)
17:00 parking obok Kauflandu
Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
Miejsce ustalone i godzina! Przybywajcie! :)
Wezmę komputerek i interfejs - jak ktoś chce sobie odczytać błędy ;)
Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
4. Naur
ja będę chwile po 16 zaraz po robocie tam zajadę i na was poczekam
miło że bierzesz komputerek jak mi się w czwartek nie uda to z chęcią zobaczę jakim "błędem" jest moja alfa ^^
Lista:
1. jaboleq
2. gitart
3. Sharpi
4. Naur
5. Himek
To i ja się dopiszę (tak na 99,9%) :)
Ja póki co próbuję ogarnąć dlaczego mój XP nie chce połączyć się z moim autkiem a kolegi lapek z "7" poszedł od strzału :confused:
Niestety nie pojawie sie, jestem w Londynie z pracy na delegacji (Alfa :P) i bede mogl sie spotkac najwczesniej 08.10