I jak tam chłopaki i dziewczyny może znów jakiś zlocik jak w tamtym roku ? Wakacje są może gdzieś nad jeziorko czy coś takiego. W tamtym roku było sympatycznie.
Printable View
I jak tam chłopaki i dziewczyny może znów jakiś zlocik jak w tamtym roku ? Wakacje są może gdzieś nad jeziorko czy coś takiego. W tamtym roku było sympatycznie.
W tamtym roku robiliśmy we wrześniu spot, a teraz (lipiec, sierpień)to taki sezon urlopowy, więc chyba będzie ciężko wszystkich zwołać :) stąd moja sugestia żebyśmy trochę z tym poczekali do września, ale niech inni się jeszcze wypowiedzą :)
P.S.
jeśli chodzi o sam zamysł spotu, to jestem jak najbardziej na tak ;)
No to może faktycznie tak samo zrobimy info może juz wisieć wcześniej by uzbierało się troche osób ;)
Więc teraz pytanie o konkretną datę i miejsce :)
Panowie i Panie - jako że na naszych lubuskich ( zielonogórskich ) zlotach bardzo mi się podoba- proponuję ostatni weekend sierpnia. Wrzesień mi odpada - miesięczny wyjazd, a tak zrobimy pożegnanie lata. Co wy na to.
Porozsyłałem PW i zobaczymy jaki będzie odzew
Jestem za, ale musi to być koniecznie weekend ;p
Panowie i Panie jestem jak najbardziej za. teraz propozycje miejsca...
Witam i pozdrawiam Kynium wczoraj widzieliśmy sie w Nowogrodzie widze tu na zdjęciu specyficzny gril którego nie da się nie zauważyć ja srebrna 166 a co do tematu to jestem jak najbardziej za
Panie i Panowie spójrzcie życzliwie na ostatni weekend ( sobota ) sierpnia.
25 sierpień? jak najbardziej jestem za :)) pewnie termin to nie będzie aż taki problem jak miejsce
Witam.
Niestety muszę Cie rozczarować ale to nie byłem ja. Grill faktycznie mam specyficzny ale nie aż tak wyjątkowy jak się okazuje. Podobny na blachach FZA ma kolega pejek. Jednak on ma kolor jakis niebieskawy moja jest czarna jak d... diabła. Do tego mam GTA look. Załącznik 63456 Na FZA jeździ jeszcze bardzo podobna do mojej. Grill chyba też podobny ale jest "niezrzeszona" i nie ma look'a.
Jeśli nie widzieliśmy się wcześniej na zlotach to chętnie będzie się spotkać i pogadać.
Ale jestem pewien na 100 że to alfa z fotki he he machałem ale bez odzewu Zapewne na najbliższym zlocie bedzie okazja by pogadać Pozdrawiam
Przecież bym Ci odmachał. A później jeszcze pomrugał awaryjkami. Niestety wczoraj moja alfa stała grzecznie pod blokiem (a przynajmniej powinna była stać) :)
Do zobaczenia na drodze.
A co do tematu pasuje mi ten termin. I chętnie się spotkam z wami. A może jakiś nocleg nad jakimś jeziorem?
Ja będę na 100%, rok temu pokazaliście,że fajne z Was chłopaki (i kobiety oraz dziecko :)) . Co do miejsca to w mojej rodzinnej Świdnicy 10km od Zielonej Góry jest bunkier - ośrodek rekreacyjny. Są skałki,siłownia,sauna, boisko do piłki plażowej no i najważniejsze fajne miejsce na grille i ognisko. Za opłatą właściciel wszystko udostępnia i przygotowuje.Ewntualnie Ochla, ale teraz ta "dzika"
Tak, nawet z łuku można postrzelać jak się dobrze pogada z właścicielem:) Szkoda,że tak późno odwiedziłem temat, pojutrze wyjeżdzam na urlop i dopiero w okolicach 5-6 pojadę na miejsce i porobie zdjęcia,żebyście mogli sobie to obejrzeć. Może akurat to Wam podpasuje.
Jestem ZA :):) Termin też mi odpowiada oby się nie zmienił ;p
Jeśli będę mieć wolne lub jakoś do pracy na nockę czy cóś to można na mnie liczyć :)
PS. Criss dzięki za info! Ostatnio tylko czytuję dział Gtv/Spider
To można powoli tworzyć listę chętnych.
też właśnie myślałem o tym miejscu w Świdnicy. dzika ochla to też opcja, jest tam miejsce na ognisko, sklep z piwem, jedzeniem ;)
Panowie i Panie a może jakieś miejsce z domkami czy coś podobnego? Ew namioty. Fajnie byłoby wypić piwko przy ognisku w doborowym towarzystwie. Oczywiście jak będzie jednodniowo to też będzie super.
Świdnica będzie chyba ok.
pozdrawiam.
No to tworzymy listę chętnych :)
dopisywać się !!!
1. criss2007
chętny! ;)
ja równiez
Ja też:)
Uporządkujmy trochę
1. criss2007
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
Mnie tez dopisujcie i trzymajcie kciuki bo za 8 godzin Alfa wiezie nas do Chorwacji i spowrotem. Oby nic zlego się nie przydażyło :)
To i ja też
1. criss2007
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
6. Torino
7. Wrona
1. criss2007
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
6. Torino
7. Wrona
8. aniol_jojo
1. criss2007
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
6. Torino
7. Wrona
8. aniol_jojo
9. siwy144
2. Kynium
3. confil
4. daro1906
5. krzyzowiec
6. Torino
7. Wrona
8. aniol_jojo
9. siwy14410. SS-Waldi
Niestety termin nie pasi:( ale będę z Wami sercem:)
Szkoda że nie będzie Ciebie.
Hej co taka cisza. Mam nadzieję, ze to cisza przed burzą.
Witam,
szczesliwie minela mi podroz do i z Chorwacji. Alfa dała radę w 110%, górskie zakręty to jej drugi dom :) Jedynie pękł przewód paliwowy i odpadł łącznik elastyczny tłumika. Tak jak obiecałem pojadę na wspomniane bunkry wykonać rekonesans, planuje to zrobić w ten weekend, może uda mi się tam podjechać w piątek i odrazu porozmawiać z właścicielem.
Byłoby super, gdyby tam się dało to zorganizować ;)