witam
jak w temacie, grill na kopcu tradycyjnie kiełbasa, karczek, cycki kurze i piwko jak kto ma kierowce
mysle ze od godz 15.00
gril jest stolki i stół tradycyjnie zapewniam, jak kto ma wejscia to poprosze o zapewnienie pogody...
pzd.
Printable View
witam
jak w temacie, grill na kopcu tradycyjnie kiełbasa, karczek, cycki kurze i piwko jak kto ma kierowce
mysle ze od godz 15.00
gril jest stolki i stół tradycyjnie zapewniam, jak kto ma wejscia to poprosze o zapewnienie pogody...
pzd.
Wstępnie się zapisuje ;)
Będe :) Kopiec = tradycja :D
Jo na 90% tyż na moim żółtym koniu-nowy nabytek :P
a jakies dokladniejsze info dla lajkonikow ? bo moze bym zawital o ile ktos by sie z Krakowa tez wybieral bo nad sosina to anka sie chyba zdziwila jak mnie zobaczyla :D
fojera? zabierać co potrzeba?
Wstępnie się też piszę dawno nie było mnie na spocie trzeba by zawitać w końcu :)
1. http://maps.google.pl/maps?saddr=Aka...1,0&sz=16&z=11
2. http://maps.google.pl/maps?saddr=Aka...via=1&t=m&z=10
- - - Updated - - -
ładny tyn kuń - już żech sie poczytoł ło nim trocha i widziołech nawet taki kolor jak tyn twój
Jo odpadom (robota). Wtos na wos w wekeendy musi robic. :P Zycza udanego spotkanio i dobrego wusztu i piekny pogody.
oj niecale 10 zakretów mam :P zobaczymy moze sie pojawie ze znajomym. moze juz kupi cos. bo ja nie chce zeby mi auto wymalowali :D
Marcin, mysla ze jako mało fojera tyz mogymy słożyc, to bydzie kaj rumuna upiec...tak ze troszka drzewa i widołki bys móg zabrac, jo drzewa trocha mom to sie spoli do konca.
pogoda mo byc, tak ze nie napalejcie sie na srogo ta fojera , bo mogymy nie szczimac waru, zrobiłech przelew do Najwyzszego
czimcie sie ludkowie.
pzd.
kurcze mnie nie będzie:( (wesele) miłej imprezki:)
Mam to samo co @ajdacho- nie dam rady wytrzeźwieć do popołudnia:D
jo tyz byda :P + 2 :D
Pzdr
Ja też przyjadę:)
Jo tyz się melduja z grilem co by miejsca nie zabierać i jak najwiecej wusztu upiec za razem...Nareszcie bo downo rzech na kopcu nie był a i watacha z Bytomia przygonia co by nas do piosenki biesiadnej po bronku było wiyncyj:P:P:P HEJ !!!
ja tez sie na to pisze :P jezeli jedzie ktos z zabrza i okolic niech da znac xD
ludzie nie patrzcie na to czy ktos bydzie z zabrza, krakowa, czy innych okolic, mocie ochota na wuszt ze grila to wpadejcie, dobre towarzystwo i zabawa gwarantowane.
pzd.
mozemy tez sie spiknąc na bytomiu, i jeszcze większą grupą pod sam kopiec podjechać ;-)
Rustupl na naszym bytomskim temacie zapodałem już taką propozycje...Więc dogadamy sie co do godziny i miejsca i SY-ki konwojem na kopiec popędzą...Oby w większym gronie niż na naszym 1-szym lokalnym spocie:D:D
A ludnosc z Chrzanowa moze sie zjawic?
Czy nie bo bedzie mega wiocha.
Tomek nie jedziemy bo przecież wstyd będzie. Lepiej spotkajmy się u nas pod MAX-em;)
jo tyż powinnek sie pojawić :)
Jak wrócę z Łeby to się pojawie. Narazie pogoda zajefajna upał piwko za piwkiem i ciepła woda. Pozdrawiam
kopiec wyzwolenia w piekarach
a dla mnie to będzie idealne rozpoczęcie urlopu :) ehhh
tym razem nie będe brać psa bo mi znowu nerwy popsuje :P
zapraszamy serdecznie:)