alfa 156
- - - Updated - - -
witam
dawno mnie tu nie było i już sie pogubiłem technicznie:) W każdym razie zamierzam.powrócić do korzeni i tu pytanie do Was czy ten egzemplarz mi to umożliwi?:) http://m.otomoto.pl/oferta/C25132812
Printable View
alfa 156
- - - Updated - - -
witam
dawno mnie tu nie było i już sie pogubiłem technicznie:) W każdym razie zamierzam.powrócić do korzeni i tu pytanie do Was czy ten egzemplarz mi to umożliwi?:) http://m.otomoto.pl/oferta/C25132812
coś z tym linkiem nie korekt...
Wnętrze ma dobrze utrzymane z tyłu trochę krzywo wiszą te oznaczenia na klapie ale to o niczym nie świadczy...
Nie wydaje się wam że pod prawym reflektorem jest trochę więcej miejsca czy może tylko mi się zdaję i te listewki pod światłami nie powinny być czarne ?
Wygląda przyzwoicie z zewnątrz jak i wewnątrz :) Jest to 2003 rok czyli listwy juz pomalowane pod kolor nadwozia i lusterka też. Ze zdjęć wynika, ze elementy są dobrze spasowane. Wszystko ładnie wygląda. Widać, że nie 'siedzi' to zawieszeniowo powinno być dobrze :) Zeby wiecej sprawdzić to trzeba jechać zobaczyć bo wszystkich informacji ze zdjęć nie da się wywnioskować :)
"jest to 2003 rok czyli ..."
czyli w 2003 były malowane
nie ma nic że od 2003
słowo "już" w tamtym zdaniu wyraźnie skłania do myślenia...
Dzięki za zainteresowanie ogłoszeniem, jak będę mieć chwilę to podjadę auto obejrzeć. I tu jeszcze jedno pytanko bo diesla jeszcze nie miałem, jak ocenić stan koła dwumasy, czy zwykły zjadacz szos i autostrad jest w stanie to zrobić?
Jezeli naprawdę ma 143 tys to nie ma prawa byc problemu ze sprzegłem czy dwumasem. Sprzęgło (tarcze lub docisk lub oba naraz) zdycha w tym silniku przy przebiegu około 200 tyś. Pierwszym objawem jest szarpanie przy ruszaniu z miejsca. Najlepiej to wrzuć 1 bieg, nie dodawaj w ogóle gazu i powoli puszczaj sprzegło. Powinna ładnie ruszyc do przodu. Jezeli będziesz czuł ze silnik drzy to moze być juz sprzęgło.
bzdura! Dwumas potrafi paść poniżej 100kkm wszystko zależy od tego jak auto było eksploatowane
We wszystkich JTD, jak w zegarku zdychało mi w okolicy 250kkm.