Jak w temacie, jest jakiś mech, złota rączka z terenu Aachen DE bądź Kerkrade, Heerlen NL lub okolic?
Printable View
Jak w temacie, jest jakiś mech, złota rączka z terenu Aachen DE bądź Kerkrade, Heerlen NL lub okolic?
a cóż sie stało? moze ja pomoge?
Mam do wymiany napinacz paska i szukam mechanika ktoremu powierzylbym moja baske, po mimo ze zyje juz jakis czas tutaj w DE to cena za wymiane tego wraz z paskiem powalila mnie lekko z nóg...
Zarzucone przez TapaTalk 2
którego paska ?
mikro czy rozrządu ?
Tego co go widac golym okiem po lewej stronie jak stoisz przed maska autka, to chyba mikro jest?
Zarzucone przez TapaTalk 2
Jakbys chcial dobrego mechanika to mam jednego.
Jak cos dzwon do mnie po dalsze info:
0049 1735463431
W Eschweiler na Talstrasse 156 jest taki warsztat, Polak go prowadzi. A ten od Ciebie gdzie?
Heinsberg-Lieck ale jeszcze go rozkminiam porzadnie.
Jest tani ale nie wiem czy robi wszystko.
Za godzine roboty sie ceni zasadniczo 10 Euro.
Ma dwie duze hale nawet na ciezarowke, podnosnik.
Jak cos piszcie na PW to bede podawac dane na PW bo trzeba sie wczesniej umawiac ;)
To naprawdę tani jest! Normalnie to ze 40 dyszki roboczogodzina kosztuje. Robiłeś tam już coś, można tam z Alfą podjechać czy tylko dojczwageny mile widziane?
Gosc robi wsio i zna sie na rzeczy ale pierwszy strzal za moim posrednictwem :)
Absolutnie NIE.
Wytlumacze Ci dlaczego.
Gosc robi bardzo duzo na zlecenie od jednego mocno bogatego niemca i na potencjalnych nowych klientow nie ma zbytnio czasu ale jak dla moich ode mnie sie znajdzie ;)
Wiec reasumujac, jak bedzie nas wiecej byc moze bedziemy wpuszczani stale ;)
Moze sie jeszcze cos z ta cena da zrobic ;)
Jest tez na etapie budowania i otwierania dosc duzego warsztatu w Miliczu/ woj.dolnoslaskie
Spokojnie, to tylko żart miał być, ba nawet jeśli byś miał coś z tego a mechanik jest wartościowy i w dobrej cenie to nie widzę w tym nic złego:) w najbliższym czasie mam do zrobienia uszczelnienie silnika bo mi coś pokapuje oliwa najprawdopodobniej, czasami widzę plamę pod autem jak odjadę i kilka pierdołek jeszcze.
Spoko zajedz do mnie to do niego podjedziemy i Ci wsio sprawdzi ;)
Wczesniej sie zamelduj kiedy bys chcial byc.
Cześć,
szukam mechanika koło Kevelaer,Goch, Weeze (DE) lub w Holandii w okolicach Venlo lub Venray, takiego który jest mi w stanie sprawdzić wtryski Diesla (Boscha), wymienić rozrząd oraz w razie czego uszczelnić pompe wtryskową, ogólnie takiego zakładu któru zajmuję się serwisem Diesla,
najprawdopodobniej mam któryś wtrysk padnięty i musze go zregenerować, ale nie wiem który i czy na bank tylko jeden, no i jakiś czas temu pompa wtryskowa zaczeła się pocić
pozdrawiam