witam tak jak na zdieciu wiem ze jak pociagnie ja sie na dol to chodza wycieraczki .Ale nie wiem co sie dzieje jak przekrece ja ma chyba 4 tryby i nie wiem doc zego sluza :PZałącznik 66401
Printable View
witam tak jak na zdieciu wiem ze jak pociagnie ja sie na dol to chodza wycieraczki .Ale nie wiem co sie dzieje jak przekrece ja ma chyba 4 tryby i nie wiem doc zego sluza :PZałącznik 66401
To jest wajcha od katapulty przecież...
Wszystko jest w instrukcji.
regulujesz sobie częstotliwość pracy wycieraczek
Służy do regulacji prędkości wycieraczek na I biegu
hee......co to zapytanie??? nie lepiej po prostu włączyć i zobaczyć? A może prościej Fiat 126p? Bez urazy no ale .....
a no to mi to nie dziala ... Danek glupi nie jestem tak myslalem ze to od tego no ale jak umnie nie dziala no to myslalem ze to od czegos innego
A sprawdzałeś to w pierwszym trybie pracy wycieraczek, czyli przerywanym? Bo tylko w tym trybie to działa.
Hehe, czas najwyższy założyć temat:
Wczoraj kupiłem 156, jak się dostać na tylną kanapę bo nie ma klamki :(
Panowie nie śmiejcie się z pytania :) ja dzisiaj po przeczytaniu tego posta odkryłem ze steruje to prędkością działania wycieraczki na 1 biegu, przez ponad rok byłem święcie przekonany że odpowiada ona za tylną wycieraczkę ( ale w sedanie jej nie ma więc nie kręciłem nim ) ....
Chyba dziś nikomu się nie chce przeczytać tej instrukcji obsługi. Shame.
To trzeba być dżentelmenem i kobiecie otworzyć jak nie widzi a nie naśmiewać się że głupia i nie zauważa. :) Wiem że niektórych to bawi i z naszego punktu widzenia jest to może wielce zabawne, ale ja zawsze otwieram kobietom drzwi , no tak zostałem wychowany. :P Ps, zdarzyło się że i kilku facetów nie umiało dostrzec tej klamki. Inni myślą że to dwu drzwiowy sedan. Więc nie ma co generalizować. :D
Jeżeli dziadek który ma 70 lat albo nawet młodszy nie może otworzyć to wolisz patrzeć jak się męczy i szuka? Wybacz ale sadystą nie jestem. Każdy ma wyuczone gdzie "powinna" się znajdować klamka w tylnych drzwiach i szuka na pamięć, zanim zajarzą o co chodzi to bym dostał pierdolca czekając. Wole już być bardziej może usłużny ale za to nie marudzą drapiąc mi lakier w poszukiwaniu klamki. Więc odpowiedź brzmi tak, jak nawet facet pierdoła nie umie znaleźć to otworze, wstydu z tego powodu nie widzę żadnego. Jak masz problem z tym to jest on widocznie tylko i twoją domeną. ;) pozdrawiam
Ja mam najlepszy ubaw jak ktoś otwiera mi przednie drzwi i szuka klamki do składania przedniego oparcia by się dostać na tył... Bezcenne!
No później im otwieram, ale najpierw muszę się troszkę pośmiać :D Ale w sumie to masz rację, lepiej samemu otwierać drzwi tylne niż mieć później urwaną klamkę :P Mój dziadek i mama też na początku myśleli, że kupuje auto dwu drzwiowe :D Ale kobiety mają nie tylko problem z otwieraniem tylnych drzwi ale i przednich też, bo myślą, że się pociąga za klamkę a nie wciska guzik :D
Jednym słowem Alfa 156 uczy bycia gentelmenem :D
no przednie drzwi to otwiera sie ja w syrence :D
uwielbiam mine ludzi ktorzy maja jechac z tylu :P zawsze stoja przed drzwiami i patrza...i patrza... a ja juz dawno w srodku ;) jeszcze ani razy nie mialem sytuacji zeby ktos wiedzial jak otworzyc drzwi ;)
ps zaskoczylo mnie ze w Irlandii juz widzialem pare 159 jako taxi ;)
Bo taka taxi na pewno przyciągnie klienta. :D
o 155 :) ladnie ;) ludzie czesto kieruja sie samochodami ktore kupuja taksiarze ;) mowia ze kupuja tylko wytrzymale :P dobry znak ;)
przy 156 chyba bylby problem z tlumaczeniem gdzie sa klamki ;)
widzialem ze w irlandii 155 mozna kupic juz za 400 euro :P
W Szczecinie jeździ jako taxi 156 SW. Muszę się przyjrzeć czy właściciel nakleił strzałki do klamek na drzwiach :)