Czy są regulowane?
Chciałbym poprawić ustawienie jednej, jednak nie mam pewności czy są regulowane?
Printable View
Czy są regulowane?
Chciałbym poprawić ustawienie jednej, jednak nie mam pewności czy są regulowane?
Nie są.
Jedynie we własnym zakresie możesz coś tam podłożyć i zmienić kąt ustawienia.
Pozdrawiam.
- Rafał
Dziękuje za informację.
Pozdrawiam.
u mnie woda nie dolatuje w lewy dolny róg i ten kąt szyby mam wiecznie niedomyty...alfa to dziadoskie auto ...w maluchu była regulacja...:)
U mnie leci na całą szybę, jednak chciałem troszkę obniżyć, bo jak wolniej jadę lub na postoju i myje szybę to mam resztę auta w ciapki :D
ps. zawsze masz wyjscie, sprzedaj alfę kup bmw.... ;P
w życiu nie kupie szwabskiego auta...uwielbiam alfe, mimo tego, że sie popsuła i nie jeździ...wystarczy , że sobie popatrzę...:)
Podziwiam podejście :D
Chociaż mnie też nie ciągnie do niemieckich autek ;)
Coś poważnego?
najlepszy mechanik w mieście rozłożył ręce...nikt nie wie co jej dolega...
Cudów nie ma, widocznie mechanik słaby :P ;)
Można by zobaczyć , czy nie dało by rady tam zastosować spryskiwaczy mgłowych jak w VW :D efekt dają rewelacyjny , jak by je jakoś wpasować to byłoby fajnie.
Ale przecież w alfie takie są. Ja nie mam zastrzeżeń do nich ;)
U mnie z jednego spryskiwacza wylatują dwie strugi płynu ( na całej szybie 4 strugi płynu z dwóch spryskiwaczy ) , więc to nie ma nic wspólnego ze spryskiwaczami mgłowymi , które na szybie robią jedną wielką "mgłe" mocząc równo całą szybe.
Dziwne :O u mnie jest mgiełka.
Potwierdzam, u mnie też jest mgiełka.
u mnie tez jest :)
u mnie tez jest mgielka jak jade.Jak stoje bardziej strumieniem sika
U mnie mgiełki nie ma. Lecą 4 strumienie.
NO TO MAMY PROBLEM... może to od rocznika zależy? Ja mam mgiełke przechodząca w deszczyk kapuśniaczek...
U mnie mgiełka :)
Dobrym rozwiązaniem były spryskiwacze w Peugeot 405, czyli listwy spryskujące, problem był tylko taki, że w zimę łamały się przewody doprowadzające do nich płyn, ale rozwiązanie było ekstra, nie dość, że nie było klasycznych spryskiwaczy, to płyn wylewał się zawsze bezpośrednio przez pióro.
U mnie też jest mgiełka ;P
Wychodzi z tego że były dwa rodzaje, strumieniowe oraz mgłowe. Ciekawe od czego to zależy.
Może sa zepsute, albo nie oryginalne?
Albo na początku produkcji 2005 montowali strumieniowe, a później mgłowe?
Tylko jak wytłumaczyć np. rok auta 2006/7 i strumieniowe? Pozostałości magazynowe?