Chciałem wszystkich zaprosić na cykliczny spot w Jeleniej Góra. Spot będzie się odbywał cyklicznie w każdą pierwszą sobotę miesiąca o godzinie 19 pod Matexem.
Printable View
Chciałem wszystkich zaprosić na cykliczny spot w Jeleniej Góra. Spot będzie się odbywał cyklicznie w każdą pierwszą sobotę miesiąca o godzinie 19 pod Matexem.
fajowo...zaczyna się coś dziać...w naszym smutnym jak p...a miescie.:)
A Bolec jeździł AR 156 ;)
Skumałeś......hehehhehe dobre.....ale to nie bolec- bolec miał chyba Astre .Fred miał 156:)
http://www.youtube.com/watch?v=o_Rcfx96J2U
zajebiste.
fred miał 166
super pomysł... cyklicznie oczywiście też będę sie pojawiał;)
Kasza- SWOJĄ DROGĄ STRASZNIE ZAP.....LASZ po miescie :))))
ja się trzymałem tylko ciebie, i nie wyprzedzałem golfa na podwójnej ciągłej ;p z drugiej strony myślałem że lepiej będziesz odchodził
no własnie.....jestem lekko podłamany...chyba coś nie halo z moim motorem...albo twój jest jakiś podrasowany::::::::::::::(
Gołfa??? hmm ciemno było nie wiedziałem tej ciągłej musze zregenorowac lampy:)
masa samochodów. u mnie powyżej 5500 obr przełącza się także na benzynę. skrzynia jest z qv i tam 1 i 2 jest krótsza niż standard, według danych katalogowych do 100 ja mam 8 a ty 8,5 s
nooo....to trochę mnie pocieszyłeś:)Muszę sie trochę przyzwyczaić do tego auta bo jeszcze go tak do końca nie wyczułem. no i zawiecha do wymiany:(we wtorek idzie na warsztat .
tak dla przypomnienia... w przyszły weekend (sobotę) wypadałoby się spotkać;)
może rzucę propozycję, aby zmienić to na godz. 18, bo tak troszkę jeszcze jaśniej;)
będe na 18 .00 .do zobaczenia
nie ma problemu... zabiorę kompa;)
zatem ustalone... godz. 18.00 pod Matexem!
i ja sie pojawie:)
Spróbuję dołączyć jeśli nic mi nie wyskoczy.
O której w ten weekend? O 18 i o 19 ciemno ;)
i jeszcze gdzie,bo jak sypnie śniegiem to zmarzniemy :)?
tak jak na ostatnim spotkaniu ustalone zostało - miejsce zmieniamy na parking wielopoziomowy na Pijarskiej godz. 18
niestety w ten weekend nie dam rady sie z Wami spotkać... nie będzie mnie w jelonce!!
do zobaczenia następnym razem...
ja też nie wiem czy będę, dziś coś alfikowi się nie spodobało i strzelił focha - same błędy się sypią, w sobotę będę rozbierał
ja będę...
Parking wielopoziomowy 17.55-18.10 dzisiaj, 2xGTV + 1x156, z czego 2 alfy po prostu parkowały, sie nam spotkanie udało :D
sam byłeś z żoną Arturze?
Z żoną swoją ale sam tzn. tylko gtv.
Ale nie ma stresu, posłuchać v6 alfy na tym parkingu bardzo miło :) było.
zobaczymy, jak na razie naprawiam alfika, jak się uda i mloda zostanie z synem to pisze sie na gokarty
Na wszelki wypadek dzisiaj się nie wybieram, bo łyso tak samemu się spotykać ;) Pewnie wiosną będzie lepiej.
dopiero dzis jestem w jeleniej, jak ktoś by chciał się spotkać dzisiaj czekam na odpowiedź do godziny 14. jak dziś nie wypali spotkamy się za tydzień
a czy dzis ktos z was ma ochote sie spotkac:)
Dopiero teraz zobaczyłem ten temat :) Kiedy reaktywacja? Z checią podjade na jakiś spocik jak będzie czas :)
Jeśli będę w domu to z chęcią mogę podjechać
Również bym podjechała jakby się kilka osób zebrało :) .... to może jakieś konkrety w temacie ?
hmm no wiec dla mnie zaden problem prosze proponowac i przyjade:)
do piatku jestem uziemiony padło mi sprzęgło:(
No to kiepsko, tak nagle czy były jakieś objawy?
Może w sobote jakiś spocik by się udał? Tak raczej po południu, np. koło 13-14 :)
sobota godz popołudniowe przynajmniej 17. najpierw wciśnięcie sprzęgła zaczeło blokować pedał gazu a później lekko zaśmierdziało.
mi pasuje :) ktoś jeszcze dałby rade?