-
Zdjęcie misiąca - wrzesień
Konkurs: Zdjęcie Miesiąca
WRZESIEŃ
-
W pobocznych to czyja taka 147 Verde Gamma (seledyn), na czarnych alusach?? :P
Zdjęcie nr 2 nietuzinkowe Panie i Panowie :)
-
-
Moje Mito - Zabawka w poboczu , szkoda chłopaki, że nie wybraliście fotki w rzucie bocznym, nie było widać, że to zabawka :)
-
Gdyby na 1 zdjęciu były 2 Alfy to poszłoby na 1, w tym przypadku bezwzględnie 4 ;)
- - - Updated - - -
Cytat:
Napisał
Nika
W pobocznych to czyja taka 147 Verde Gamma (seledyn), na czarnych alusach??
zdjęcie mojego wykonania, auto kolegi Semprefedele ;)
-
poszlo na jedynke ale zastanawialem sie tez nad 4 bo takze swietne zdjecie ale jednak alfa + widelec.Odnosnie pobocza to mam pytanie do alcesa.Rafał dlaczego wyciales nasze dziewiatki??Mogles wrzucic zdjecie czterech bo byly ze 2 takie co sie kwalifikowaly a Ty nas wywaliles ze zdjecia:(
-
Cytat:
Napisał
Czarny_28
Rafał dlaczego wyciales nasze dziewiatki?
Wysłałem dwa zdjęcia. To o którym mówisz i to, które jest na poboczu. Problemem jest to, że tych czterech 159 nie mam w oryginale, bo zmniejszyłem by wrzucić na forum w temacie o naszym spocie i dlatego nie zakwalifikowało się do konkursu...
Pozdrawiam.
- Rafał
-
Cytat:
Napisał
Czarny_28
Rafał dlaczego wyciales nasze dziewiatki??Mogles wrzucic zdjecie czterech bo byly ze 2 takie co sie kwalifikowaly a Ty nas wywaliles ze zdjecia
Bo Rafał chciał pokazać że to jednak on był pierwszy na grillu :P
Poszło na alfe + widelec
-
widze ze Ty Robert masz to nasze zdjecie w stopce czy jak to sie tam nazywa.Chociaz Ty nie jestes egoista i pokazales wszystkie nasze 159:).Rafał Ciebie juz nie lubie:)
-
Jak dla mnie, zdecydowanie 4 :-)
-
Czarny, mafia musi być w komplecie:D
-
7. chociaż kadr taki sobie.
Czemu zdjęcia są prezentowane w tak nikłej rozdzielczości, chociaż wymagana do konkursu jest całkiem spora? Czasy 800x600px na 14" CRTkach chyba mamy już za sobą, zdecydowanie brakuje możliwości powiększenia zdjęć po kliku. I może hosting na czymś bardziej przyjaznym i szybszym; imgur.com?
-
Cytat:
Napisał
Marian Muh
Czemu zdjęcia są prezentowane w tak nikłej rozdzielczości, chociaż wymagana do konkursu jest całkiem spora?
Żeby dobrze to wyglądało na forum.
Cytat:
Napisał
Marian Muh
zdecydowanie brakuje możliwości powiększenia zdjęć po kliku
pomyślimy nad tym
Cytat:
Napisał
Marian Muh
I może hosting na czymś bardziej przyjaznym i szybszym; imgur.com?
akurat dla mnie imgur jest zdecydowanie mniej przyjazny i wolniejszy.
- - - Updated - - -
Cytat:
Napisał
Abidibi1509
w tym przypadku bezwzględnie 4
Tylko szkoda, że zamiast ładnej felgi na przednim kole oglądamy rzeźbę bieżnika na oponie :P
-
Głos na GT w nocnym klimacie :)
-
Poszło na GT. Ładne auto i ładna fotka.
-
-
Moja, niestety tez tylko na poboczu :( :confused:
-
Aż przyjemnie się konkuruje z takimi zdjęciami jak 4 :)
Piątka dobry pomysł ale trochę przekombinowane.
Pozdrawiam
-
-
Ciężko wybrać zdjęcie MISIĄCA w tym miesiącu ;P (joke) :P
-
-
jedyneczka :) marze o białej 159 :)
-
Poszło na 4 - zdecydowany faworyt.
Adi - Szkoda, że nam się nie udało. Trzeba będzie próbować dalej :)
PS - nie wiem czemu 3 nie na poboczu - zdjęcie niby ok ale to tylko zwykła fotka z parkingu. 1 - czy ten swoją drogą piękny widelec nie łamie jednego z punków regulaminu?
-
jaki punkt łamie widelec??
-
1 i 4 najskuteczniej przykuwają uwagę. jednak 1 - wiele podtekstów, przenośni i ukrytych znaczeń
-
Jedynka ładna ale to fake - cienie aut pod innym kątem jak od latarni a nie od słońca.
Poszło na 5.
-
Według mnie także, coś innego :)
-
Cytat:
Napisał
Lucas
Jedynka ładna ale to fake - cienie aut pod innym kątem jak od latarni a nie od słońca.
Poszło na 5.
Że co? Nie rozśmieszaj mnie.Zobacz gdzie jest Słońce. To, że 98% forumowiczów nie potrafi robić takich zdjęć, nie oznacza, że to fake.
-
-
oddałbym głos na 4. gdyby na zdjęciu była felga, a nie opona. a tak pozostaje zagłosować na Piotrową 1-kę. eksperci foto widzę, jak zwykle piszą bzdury. fakt, to zdjęcie nie jest idealne ale i tak najlepsze ze wszystkich :P
-
Ano taki, że jest samochód innej marki. Nie żeby mi to przeszkadzało bo fotka na prawdę fajna i samochód zacny. Tak się tylko gwoli ścisłości zapytałem :)
-
Do autora 1.
Można prosić o zdjęcie w większej rozdzielczości? Zamarzyło mi się takie na tapecie monitora.
-
Cytat:
Napisał
Semprefedele
Ano taki, że jest samochód innej marki. Nie żeby mi to przeszkadzało bo fotka na prawdę fajna i samochód zacny. Tak się tylko gwoli ścisłości zapytałem :)
Cytat:
10. Tło i motyw zdjęcia jest dowolne, przy czym musi przedstawiać samochód marki Alfa Romeo lub jego fragment.
Ja tam widzę Alfę Romeo a Maserati jest elementem tła, miałem "szczęście", że przejeżdżało akurat... ;)
-
Dla jasności sprawy jeszcze raz podkreślę, że na prawdę nie mam nic przeciwko temu zdjęciu ale równie dobrze to alfa mogła by być potraktowana jako tło lub dodatek. Na zasadzie, że robiłeś zdjęcie maserati a alfa akurat wjechała w kadr :P Po prostu patrząc na zdjęcie jako potencjalne do kalendarza taki duet praktycznie równo ujętych samochodów je pod tym względem przekreśla. Chyba że przekształcimy forum z alfaholicy w italholicy i wtedy jest wszystko jasne :) Tak czy inaczej gratuluję świetnego ujęcia.
-
Kolego a jakby robil zdjecie na parkingu i zlapalby kawalek innego auta np.niemieckiego to to juz jest naruszenie regulaminu itp itd??Jak mnie W...takie eksperckie komentarze.Wezcie sie ogarnijcie bo czasami to juz Was sie czytac nie chce.Szewi robil raz fotke na parkingu i zlapal chyba w tle subaru impreze albo inne auto i co jakos nikt nic wtedy nie pisal tylko ogolnie zdjecie sie podobalo.Rece czasami opadaja.Cienie nie w ta strone,Alfa tlem dla widelca,a moze dla barierek lub tego cienia??
-
Cytat:
Napisał
Vaselinho
oddałbym głos na 4. gdyby na zdjęciu była felga, a nie opona. a tak pozostaje zagłosować na Piotrową 1-kę. eksperci foto widzę, jak zwykle piszą bzdury. fakt, to zdjęcie nie jest idealne ale i tak najlepsze ze wszystkich :P
+1 :)
-
Co to za felga na zdjęciu nr 6?
-
Dziwnie zdjęcia wybieracie szanowne jury... Zdjęcie felgi jest stanowczo odkrywcze. Jak z katalogu z wzorami lub pierwszego lepszego pisma motoryzacyjnego.
Nr 3 to już w ogóle nie rozumiem...
No cóż, niemiła gorycz porażki... Głosuję na 4. Zdecydowanie najlepsze ;-)
-
nie no tu sie zgodze.Juz ktorys raz samo kolo w konkursie a fajniejsze zdjecie na poboczu np.ten spider w poprzednich miesiacach itp ale lepsze ostre zdjecie felgi z butem na ktorym jest hahahaczyk lub 3 paski albo noga ladnej pani niz troszke gorsze jakosciowo zdjecie calego auta.Zauwazylem ze niemal w kazdym miesiacu jest takie zdjecie.
-
Cytat:
Napisał
Czarny_28
lepsze ostre zdjecie felgi z butem na ktorym jest hahahaczyk lub 3 paski albo noga ladnej pani niz troszke gorsze jakosciowo zdjecie calego auta.
Też tak uważam :P
Cytat:
Napisał
Czarny_28
Zauwazylem ze niemal w kazdym miesiacu jest takie zdjecie.
Cóż, ja ich nie robię i nie przysyłam :D
Mnie co miesiąc zadziwiają wyniki konkursu. widzę, że i w tym miesiącu tak będzie :)