Próbował ktoś górnych włoskich wahaczy z tego sklepu http://www.unto.pl/wahacz-alfa-romeo...rny-p-916.html ??
Printable View
Próbował ktoś górnych włoskich wahaczy z tego sklepu http://www.unto.pl/wahacz-alfa-romeo...rny-p-916.html ??
Ceny podejrzanie niskie. Podejrzewam, że firma może i jest Włoska, ale produkowane są pewnie w Chinach. Jeszcze nigdy nie trafiłem na dobry wahacz z innych firm niż Febi i TRW (a tu też było różnie). Wszystkie Vemy, QAPy i inne wynalazki były do niczego.
Ponoć Moogi i Lemfordery też są dobre, ale tych akurat nie sprawdzałem.
nie - i powiem szczerze - żadnych "no name" nie włożę do alfy. Nie wiem co to za wahacz na zdjęciu jeśli to VEMA to może jeszcze. Jeśli chcesz pojeździć dłużej to droższe dużo bardziej TRW
Zapytaj sprzedawcy co to za marka bo jak włoskie to FAST w tej cenie ;)
Ja założyłem VEME jak na tą chwilę nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jak dla mnie wahacze to tylko TRW najlepiej Oryginał...
ceny dosyć wysokie :D ja za nie wiadomo co :D
ja za komplet Vema płaciłem 700 zł a jak długo na nich pojeżdżę zobaczymy puki co 6 goddzin pracy o jednej strony nie skończyłem ;/
a takie pytanko czy otwory w niekoniecznie firmowych mówie tu o vema mogą nie zbyt pasować czy to tylko ja mam takie szczęście ?? chodzi o mocowanie wahacza tak dokładniej wszystkie 3 śruby pasują a 4 otwór ni hu hu
Rozumiem, że mowa o wahaczu dolnym.
W moim przypadku musiałem delikatnie potraktować kątówką nowy wahacz Vemy, żeby wszystko grało i buczało.
Jeszcze słowo nt. wahaczy dolnych. W tamtym roku założyłem właśnie vemy, niestety gumy na sworzniach wytrzymały niecały rok :(.
u mnie skończy się rozwiercaniem niestety po 10 godzinach męki doszedłem do wniosku że dziury są nie do końca tak jak trzeba róznica 2 mm kuźwa
przód
zapewne przepłacilem ale czas naglił nie było czasu szukać
http://allegro.pl/wahacz-wahacze-alf...631935530.html
Napisz do tego goscia. Oryginalne wahacze TRW Ricambi orginali po 140zl szt
Podpinam się pod temat- czy wahacze przednie firmy Febi polecacie ?
jak na nowe to trochę porysowane :D
co do polecania to każdy piszę TRW tylko tak mnie to zastanawia skoro każdy kupuje trw to kto kupuje te zamienniki ?? :D
Febi kosztują tyle co TRW, pytanie, może są bardziej wytrzymałe .
Te z pierwszego linku to nie fasty, więc cholera wie co to. U siebie mam w tej chwili fasty, bo budżet był kiepski a lepsze to niż stukanie, ale póki co przejechały raptem 4 tys. km.
a macie jakies upatrzone sklepy internetowe z ktorego zamawiacie wahacze ? TRW czy tez VEMA ? Czy najkorzystniej jednak jest na alledrogo ?
etykietka z ASO a wahacz z ?? hmmm nie wiadomo :) może z rozbiórki po renowacji :D albo z rozbiórki po naiwnym kliencie aso co się dał naciągnąć :)
nowe wahacze i nie po żadnej regeneracji! sam je kupiłem i wiem co mówie!
Gościu to z serwisu fiata załatwia i w 100% są oryginalne. Tuleje BOGE z logiem FIATA. Na sworzniu wybite TRW. Logo oryginału na wahaczu i napis TRW. Nic nie jest kombinowane. Zawsze można zapłacić więcej jeśli ktoś tak lubi.
Wahacze wyprodukowane 3 mies temu.
Potwierdzam...właśnie wczoraj przyszła paczka dzięki namiarom od kol. blandora . Wahacze wyglądają na jak najbardziej oryginalne z cechami o których pisze kolega.
Nie wiem i nie interesuje mnie dlaczego taka cena :). i skąd te wahacze..nie ma śladu regeneracji ani użytkowania..nówka.Swoją drogą nie ma co robić rozgłosu aby źródełko nie wyschło tak że .....reklama nie potrzebna .
w sumie to może i racja, jeśli ktoś dalej uparcie chce kupować zamienniki to proszę bardzo:P ja ze swojej strony chciałem pomóc
podpinam sie i polecam TRW, wczesnie mialem 145 i wahacze wemy wymienialem co rok az w koncu zaplacilem wlozylem Trw i problem wypadajacych tulei ustal w 147 wymienialem 1 wachach po 70 tys km tez trw i nie zaluje