Witam. Mam takie pytanie. Czy ktoś zgłaszał swoją Alfę do tego programu ? :)
Printable View
Witam. Mam takie pytanie. Czy ktoś zgłaszał swoją Alfę do tego programu ? :)
Pojęcia nie mam, ale przed emisją drugiej serii była ankieta na stonie TVN Turbo a w niej Alfa 33QV. Niestety mimo stosownego wątku na forum (gdzieś jest, trzeba poszukać) auto miało mało głosów i nie dostało się do ścisłem czołówki :)
No właśnie widziałem tą ankietę :| i naprawdę tragedia była :| ja dziś wysłałem swoje zgłoszenie z opisem :) Może w następnej turze coś się pokaże :) Napisałem im że wypadało by coś pokazać z włoskiej motoryzacji poza Fiatem 126p :D
JA niedalej jak wczoraj wysłałem swoje zgłoszenie również :D
156 jakoś nie widzę w tym programie :) Zresztą 145/6 też nie. To musi być jakieś nietuzinkowe auto :)
Swoją drogą ta dzisiejsza Cytryna była kozacka :)
Przecież Alfy Alfaholików, nie wymagają żadnych napraw (wszystkie idealne), tak wnioskuje czytając forum.
koledzy, piszecie, że wysłaliście niedawno zgłoszenia, a na ich stronie wyczytałem, że druga seria rusza w październiku. Jak to jest? :P dopiero ją będą nagrywać?
Druga seria już ruszyła tzn. jej emisja w TV. Koledzy wysłali zgłoszenia i liczą na uczestnictwo w 3, która będzie nagrywana jeśli producent w ogóle będzie zaiteresowany kolejną :)
Koledzy pamiętajcie o jednym prawie powtarzam prawie każdy mechanik boi się alfy!
Wiem to po swoim doświadczeniu "co ty wykupiła" Alfę przecież nie ma do tego żadnych części.
Seba mi chodziło o wypowiedź Marcina.Szczerze powiem,ze wolał bym,żeby mówili o pięknie odrestaurowanym aucie niż wytykali co jest do zrobienia:) Ale spoko.Każdy ma prawo do swojego wyboru i swojego zdania:)
.......
Sadże, że Alfy do programu nie wezma...ale lubie byc zaskakiwany. Program sam w sobie fajny, bez jakis przesadzonych dodatków a jak ktos jest zielony troszke sie nauczy gdzie jaka czesc. W kazdym razie i tak czekam na jakas Belle :-)
Program fajny, choć prosty jak budowa cepa. W kwestii mechaniki ma to dobre strony, ponieważ prowadzący jasno się wyraża o wszystkich kwestiach i faktycznie można dowiedzieć się co nieco. Jednak jeżeli ktoś lubi sobie obejrzeć coś dobrze zmontowanego, mam na myśli jakieś ciekawe kadry, ujęcia, dobry podkład muzyczny do tego, to może czuć niedosyt :) osobiście pod tym drugim względem zdecydowanie góruje Operacja Tuning, moim przynajmniej zdaniem.
Aczkolwiek popieram wizję programu i jak znajdę chwilę czasu akurat to na pewno będę oglądał :)
Ja mam tylko pytanie: Na jakich zasadach odbywa się tam głosowanie?
Spotkałem się już gdzieś w internecie, że nie wszystko tak wygląda jak podaje TVN… Do programu zgłaszają się posiadacze danych fur, potem wybierają jakieś do programu i zaczyna się… kolorowanie, aby widz to przyjął.
Np: na siłę montują stalaki i zużyte opony, a potem właściciel idzie kupić jakieś ładne Alu gdzieś na złom. Przy czym te Alu są jego, a do programu kazali mu je ściągnąć.
Wierzycie, że ten koleś z BMW jeździłby w lecie na totalnie zużytych zimowkach skoro sam mówił, że się interesuje motoryzacją??? Czy może być aż takim pacanem? Wątpię. Podobno jest też nakaz przyjechania brudnym samochodem, żeby efekt na końcu był jeszcze bardziej piorunujący :D
„Kupiłem to BMW od kolegi za 5000zł” – uważam, że to kolejny myk, aby się lepiej oglądało i aby bardziej zainteresować widza. Nigdy nie było ani takich $ ani takiego kolegi.
Tą CRV Klimek polerował bez maski na ustach – coś dodać?
PS: Nie neguję programu, bo sam go oglądam. Można się co nieco dowiedzieć, ale nie bierzcie wszystkiego na serio.
program musi sie "sprzedawać", po za tym nie jest zły w dobie srańców na lodzie i innych pierdol
program jest ustawiony na łatwizne bez specjalnego wysilania sie ale mysle ze i tak warto takie cos obejrzeć zawsze sie cos mozna dowiedzieć..
te naprawy co oni tam robia to wszystko same podstawy w zadne remonty itp sie nie bawią
Kaszlaka rozebrali w środku do gołego :P
super było jak robili crx na tor jak się okazało. Na jeździe próbnej pan mechanik zauważył że auto kopci na niebiesko zdrowo i że cos z tym trzeba będzie zrobić, a temt kopcenia nie wrócił juz do końca programu i na jego końcu wystapiła odmalowana honda kopcąca na niebiesko. Oczywiście poza jazdą próbną już w programie nie jeździła:D