Chciałem zapytać czy jest jakaś zbiórka i jedziemy grupą czy każdy osobno :?:
Printable View
Chciałem zapytać czy jest jakaś zbiórka i jedziemy grupą czy każdy osobno :?:
Ja niestety nie pojade grupa bo bede w czestochowie dopiero kolo godziny 18 :| ale mysle ze sie chlopaki tutaj zorganizuja bo chyba jest troszke osob ze sie tak wyraze z okolicy ktore beda jechac.
Lepiej w grupie. Trzeba ustalić kto się "podłączy" i ewentualne miejsce spotkania.
jestem za 8)Cytat:
Napisał Ferrari-1
robak umówmy się w piątek rano na M1 tam wydaję mi się że bedzie każdemu optymalnie i trasa na częstochowe jest zaraz przy m1 wiec lux
jestem za
piątek ( godzina do ustalenia )
miejsce - parking M1 przy trasie na Częstochowę ( czeladź ul. będzińska - jak sie nie mylę )
więc ludzie z okolic - pisac kto będzie - co kilka Alf to nie jedna :mrgreen:
Ja wyjeżdżam zpod Rybnika. Dołączę do Was.Cytat:
Napisał Kosiar
Kto jeszcze jedzie z okolic Rybolca?
Halo a ktoś od Krakowa,
Ostatecznie się zastanowiłem, jadę z Krakowa na Olkusz, a dalej drogą 94 i wbijam w Dąbrowie Górniczej na S1 > 1 i na Częstochowe, a to M1 ni ekojarze gdzie jest , kojarze gdzie jest Auchan, Carrefour ale mój współzlotowicz jest z Sosnowca, to mi powie, postaram się dojechać na parking M1, srebrna popękana 145 to ja;)
Obaj jedziemy z krakowa bo łatwiej zakupy we 2 zrobic i się spakować...
ALE JAK COŚ NIE CZEKAJCIE NA NAS MUSZĘ OBLICZYĆ GDZIE MNIEJ PALIWA SPALĘ i czy mi się opłaca taki kawałek na Czeladź jechać czy bić odrazu do góry, jak cos dam jeszcze znać
Czekam na info z goziną!
Jedzie jeszcze ktoś z okolic Rybnika ?
Cytat:
Napisał adamodg
1.Kosiar
2.Adamodg
3.robak#21
(moze pod Maciem)M1 ,godzina do uzgodnienia ..jeszcze
Nie wiem, jak my pojedziemy.. Jadąc z Tarnowskich Gór powinienem od razu na Cze-wę, względnie przez Siewierz jechać, ale w piątek przypada akurat rocznica śmierci mojego taty (17 już :() i chyba skoczymy rano do Sosnowca na cmentarz chociaż.. Jeżeli jechalibyście koło 10, to jest szansa, że dołączymy...
Weźcie sobie małą poprawkę na czas dojazdu. Dzisiaj autka stały w okolicach Siewierza w 5 kilometrowym korku w stronę Częstochowy a ruch był przeogromny :? . Dojazd do miasta też był zakorkowany. Ja dzisiaj jechałem z Częstochowy do Katowic prawie 2 godziny :( . Zapewne w piątek nie będzie lepiej bo nic nie wskazywało żeby mieli do tego czasu remont zakończyć. No i uważajcie na miski olejowe - miejscami koleiny są głębokie jak rowy meriolacyjne.
racja .. korki u nas przeogromne czasami. codziennie jezdze do siewierza i nie jest ciekawie na dk1 .. trzeba wziac poprawke ;)Cytat:
Napisał Superjahu007
jak sie ma szczescie to mozna trafic ze przejedzie sie przez czestochowe bez problemow ale .. nieraz sie nie udaje..
myśle ze 10 z minutami będzie ok
a to gdzie to spotkanie jest na lotnisku ??? bo ja bym byl 20km do lotniska tylko czy to tam jest spotkanie ???
Gopcio - chwila czytania i już wiesz ------- http://zlot2008.alfaholicy.org/
Grzegorz83 - właśnie koło 10 zbiórka więc dołączajcie
BYKrak - możemy się złapać na S1 w Siewierzu ( zostaw jakieś namiary )
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...008/08/130.jpg
ok.. Moje namiarki macie tel. kom. 694-254-623 napiszcie o której wyjezdzacie lub mniej wiecej o której mam tam być.
Srebrna AR145 mam lekkie wgniecenie z tyłu klapy i zarysowany zderzaczek, jakbyście jechali za mną:P:P:P
515 681 406 mój kom w razie czego
KOLEDZY jednak jadę z wami z Bytomskiej, z tego M1, zaraz wyjeżdżam do Sosnowca po kumpla, jeszcze chciał żeby mu coś pomóc w przeprowadzce...
NIECH KTOŚ MI ZADZWONI O KTÓREJ SIĘ SPOTYKAMY OD M1 bo moge już nie mieć dostępu do neta!!!
KOSIAR najlepiej ty bo mam Cie w komórce, a nie wszystkie telefony odbieram nieznajome ze względu ze moja szefowa czasem coś chce i dzwoni z różych telefonów, a nie chcę wyłączać:)))
DZIĘKI CZEKAM NA INFO i DO ZOBACZENIA!
Jak nie dacie znać to jedziemy sami! Chyba ze was zobaczę;)
Jakby mój kom. miał pocztę głosową to podaje mojego kumpla 609-863-837
o 10.00 spotykamy się koło Mc`donalda na parkingu M1 i tyle w temacie :)
myślałem że wiecej nas jedzie z okolicy
ale cóż - dobre i to
pójdziemy w jakość , nie w ilość :mrgreen: :mrgreen:
Z jakością też będzie nie najlepiej, bo my chyba odpadniemy z kolumny.. Nie będziemy się zrywać o 7:00 żeby zdążyć, dojedziemy, jak dojedziemy..