Ogłoszenie mnie normalnie wzruszyło :)
Szkoda że nie policzył poliwa które przejechał i skłądek OC,
edno jest pewne, zdjęcia robi dobre!
http://allegro.pl/alfa-romeo-166-3-0...716448177.html
Printable View
Ogłoszenie mnie normalnie wzruszyło :)
Szkoda że nie policzył poliwa które przejechał i skłądek OC,
edno jest pewne, zdjęcia robi dobre!
http://allegro.pl/alfa-romeo-166-3-0...716448177.html
z tego całego bicia piany zapomniał zrobić zawieche z tyłu bo zaraz koła mu się złożą całkiem do środka
normalnie nie mogę ochłonąć z wrażenia, przeczytajcie uważnie,Brembo - dostawca F1, szkoda że w kokpicie nie umieścił puszki Red Bull - dostawca kombinezonów dla skoków ze stratosfery:)
Ożesz. Przglądałem kiedyś ogłoszenia i widziałem to auto i odrazu mi się w oczy rzuciło że dziwnie stoi na tym mostku, nie spodziewałęm się, że taki poemat napisany pod zdjeciem.
Wszystko bardzo pięknie i koleś profesionalnie leje wodem jednak mnie bardzo się rzuciły w oczy
- profesionalnie rozkraczone tyle koła- przednie nie lepsze (3 zdjecie od konca)
- profesionalnie wytarta kierownica
- profesionalne wloty powietrza w zderzaku- zamiast p. mgłowych (3 zdjecie od konca)
- i profesionalnie obrobione zdjecia:D
elektryczne fotele podnoszone - a jak byk widać wajhe jak w ikarusie przy fotelu kierowcy.
I te naprawy o których POINFORMOWAŁ poprzedni wlasciciel:D:D
Na tych fotach skózana tapicerka nie jest popielata tylko ciemno szara- to swiadczy i profesji kolesia:)
I najlepsze... 3,7L ożesz. Też tak chce- może to dzięki tym wlotom w zderzaku?
Tylko brać nie zastanawiać się koledzy,lepiej niż fabryka!
Po przeczytaniu rozdziału tego wiekopomnego dzieła pt."Zasady aukcji", nie kupiłbym tej 166 nawet za 2 tys. Zdjęcia mogą zwabić naiwnego klienta, któremu szczęka opadnie jak ujrzy Alfę w realu. (Wbrew pozorom, takie fotki jest łatwo zrobić/wyprodukować)
napisał że wymienił dwumasę...
to w fałce też jest??
"Szacunkowa wartość auta: 35 150 zł (oszacowanie niżej) …"
nawet nie miałem siły czytać całości ogłoszenia- zwariowałem jak to zobaczyłem:crazy_pilot:
przeszło 5000 odsłon ogłoszenia , jestem pewien że nie tylko na tym forum mają ubaw
Wazon pisze , że jest "kierowcą rajdowym" może to 166 Kuzaja, albo Hołka?:sarcastic:
Swoja droga moja ma ze 400k przebiegu i przeciwmgielne jeszcze oryginały.
Rozumiem zbić jeden- może i jakis kamień się trafi, ale zbić DWA przeciw mgłowe to trzeba naprawde byc kierowca rajdowym i katować to piękne auto po lasach.
A to , że nie założył nowych świadczy tylko o tym , że to pierdo.ny BRUDAS.
Straszny STRUCEL ja całęgo ogłoszenia nie przeczytałem bo szkoda czasu, ale lanie wody jest bezczelne. Widać gołym okiem , że to zaniedbane auto od brudasa.
Ale ma superaśny patent na podniesienie tyleczka zeby alfa sie ladnie prezentowala :cool:
kylo1986 - z tego co mi wiadomo to 3.0 miały koło dwumasowe
hmm.. łał ? czy co ? nie wiem naprawdę jak wyrazić swoje emocje...
opanuj się QBA :)
...a ja to skomentuję w niezbyt kulturalny sposob... tak się "spuszczał" brudas nad opisem, że BOSCH napisał przez samo H...
...widac że serwisowana ;)
2012-05 Wiosenne porządki: polerowanie lakieru i pranie chodniczków
"Jestem miłośnikiem marki Alfa Romeo. Sprzedaje tylko dlatego, iż pragnę zmiany na mniejszą Alfe GT lub nowszą 166." << widac po tylnym zawieszeniu ;) ;)
"Można zainstalować system multimedialny i podobnie dowolną nawigację:
http://youtu.be/9fYZybdNdPY
http://youtu.be/iQe_NrzNoMc
Schematy są dostępne w necie możliwy montaż za kilkaset złotych."
...można też zmienic silnik na 3.0 i wymienic skrzynię na automatyczną... w zależności od fantazji można też dołożyc turbo...
"Auto Godne Polecenia" ...niedałbym 5 tysięcy...
"Wszystkie amortyzatory nowe, firmy KONI z regulowaną twardością. Oryginalne zawieszenie 166-tek kiepsko sprawuje się na naszych drogach. Teraz auto wspaniale trzyma się drogi, a przy tym nie ma zjawiska "rybkowania" tyłu. Pozwala też na pokonywanie zakrętów szybciej i bezpieczniej. GWARANCJA"
.....
Nie wiem kim trzeba być i co mieć w głowie żeby napisać takie ogłoszenie, jest mi najzwyczajniej przykro;)
Ta stag premium.
Zwykłe stag 300, wtryski i sposób zamontowania to zostawię bez komentarza.
Ustawione lpg tylko po autokalibracji.
Wlew w zderzaku fuj.
O reszcie już pisali.
Lej woda ale w sumie trochę się z rana ubawiłem.:)
- - - Updated - - -
Lpg nie wyrabia powyzej 5000 obr./ustawione powyżej na PB.Słaby reduktor.
Ogólnie na wiochę.pl go
to wszystko jest uj
zaroz wom dom ogłoszenie chopa łaziennego* u mie na grubie co to mo golfa II z neonami , ledami , 3 anteny , rżenie konia w klaksonie itp
ogłoszenie jest na 200% bo innego takiego gulfa na grubie u mie ni ma
ino słowo "debil" ktoś mu dopisoł
wrzucam toto dzisioj na jakomś wioche abo co w tym stylu
cena miażdży - chyba to radyjko z biedrony tyla warte :lol:
abo tyn cip tedeika z 91r
specjalnie foto dzisioj robiłech
wszyscy majo ubaw na grubie przed szychtom jak sie poczytajom
ogłoszenie orginał
Bocian to u ciebie widzę że też magicy mieszkają :D Słowem chciałbym zobaczyć tego golfa stylizowanego na 2006r
ja nie wiem kaj un mieszko
to jes chop co łaźnia myje po nos ( wykształcenie - o ile w ogóle tam potrzebne to pewnie ze 3 klasy SP )
a z jego gulfa to już każdy mioł śmich zanim to ogłoszenie beło
teroz tylko nam poprawia humor
- - - Updated - - -
p.s.
zwykły mkII
30 diód
diosco polo z głośników ( 18 :lol: i radia denver :lol: )
3 anteny cb
itp itd
ogólnie wszyscy mają kupę śmiechu teraz ( bo wcześniej mieli "kupkę" )
aż chyba zadzwonie do niego gdzie "cipował" tego 91 rok tdi
- - - Updated - - -
aha - była *
* łazienny - chop co myje i sprzonto łaźnia na grubie ( wykształcenie mało ważne... )
- - - Updated - - -
a to wszyskto za jedyne 12.200zł :sarcastic:
a orientuje się ktoś czy w GTV też jest dwumas?????
zawsze sądziłem, że w benzynach a już szczególnie 6C nie ma potrzeby stosowania tego ustrojstwa...
Komputer LPG to nie jest STAG 300-6 Premium tylko zwykły staruszek STAG 300 (bez własnych korekt po temperaturze i ciśnieniu, bez ISA2, korekt OBD2). Minimalnie za duże dysze sądząc po mnożniku. Nie wiadomo jaki reduktor, ale zapewne pada z ciśnieniem skoro przy 5000rpm przełącza na benzynę.
niby potrzeby nie ma ,ale w wielu benzyniakach o większej pojemności się je stosuje a w 166 poszli o krok dalej i dali je nawet to TS. Ale spokojnie nie to część tak podatna na awarie jak w dieslach
Gtv ma inne koła od 166 ( nr części ) więc wnioskuję że ma zwykłe koła zamachowe
kylo przekładając sam silnik być może znajdzie się ktoś kto połączy 3.0 ze skrzynią 6 w 156 za pomocą jej koła zamachowego ,no ale jeśli bierzemy zestaw silnik-skrzynia ze 166 to będzie siedział tam dwumas
przy swapie w 156 z 2.5 na 3.0 zostaje koło zamachowie i sprzęgło od 2.5, gtv z v6 nie posiada dwumasy z tego co kojarze.
A co to jest Fisher box? Kszinka na karpie?
Oby tylko nie znalazł się nieświadomy chętny na tego szrota bo będzie wszystkim w około potem pieprzył, że Alfy są beeee
haha gwintowane zawieszenie zrobione chyba ze śruby na metry... xd ale... "wszystko działa...to najważniejsze" :D
Ktoś kto się trochę orientuję w temacie na pewno nie kupi tego paździeża, tym bardziej za taką kasę.
Obawiam się, że będzie licytowało kilka najarańców na koniec aukcji, co zielonego pojęcia nie mają, bo kto by nie chciał alfy "która nie ustępuje porsche" no i spala 10-12l gazu przy dynamicznej jeździe w mieście.
Koleś bazuje na ludzkiej niewiedzy, naiwności i wciskaniu kitu. Co za idiota :mad:
Mam nadzieję, że ktoś kto go kupi nie będzie skończonym pierdołą i odstąpi od umowy kupna sprzedaży ze wzg. na wiele niezgodności auta z opisem.
Nie wiem czy to nie jest jakieś nadużycie ze strony sprzedającego:confused: Ja rozumiem handlarz który napisze nie palone, garażowane, doinwestowane itp. Ale jawne pisanie nie prawdy i podpieranie się cyframi, pewnie jest na to artykuł.......chyba jest.
Porównuje handlarza do gościa który uważa się za fana motoryzacji a zarazem miłośnika marki.....marki takiej samej jaką my uważamy. I tu zdziwienie, kolego premek napisałbyś że twoja alfa jedzie 250km/godz i pali przy tym 8 litrów benzyny, a pisząc to był śmiertelnie poważny??? I oczywiście dla laika mocno przekonywujący?? Ba...mało tego byś był świecie przekonany że to co piszesz jest prawdą!!
Nie potrzebnie się wywodzę, ale chciałbym zobaczyć portret psychologiczny gościa
ale on nie pisał że pali 8 przy 250 km/h ,było trochę więcej.
Zadzwonię do gościa jutro.. aż mnie skręca ;D a to co tam napisał jest zwykłym kłamstwem i żerowaniem na naiwności ludzi, bo tego inaczej się nie da nazwać.
poproszę o takie trzy sztuki :)
hmmm, tyle pieniędzy wsadzone w jakieś tuningowe rzeczy, auto jedno z wielu w garażu i koleś zakłada Elpidźi bo nie ma na paliwo...