-
Zdjęcie miesiąca - październik
-
Poszło na 4 i prosiłbym na PW nr. do laseczki o blond włosach na fotce nr.2 :D
-
po znajomości głos dla kolegi Pietia i fotki nr 5... ;)
-
Pach, poszło na 5 ! Bo to zdjęcie na piątkę jest ;) I to oto zdjęcie najbardziej kojarzy mi się z październikiem i bardzo ładny kadr z tym blaskiem słońca. No i Włoszka oczywiście elegancka na zacnej białej feldze :D Dobra robota Piotrek ! Jedyna co mnie razi tooo.. ta biała tablica rejestracyjna :P dużo mniej rzucała by sie w oczy a tym samym mniej przeszkadzała, gdyby jednak zostawić numery lub wstawić jakikolwiek napis, np AR 147. Rozumiem względy bezpieczeństwa zaważyły :)
Na drugim miejscu obstawiam zdjęcie nr 1 a na trzecim nr 2 bo akurat rozglądam sie za jakąś fajną koleżanką więc zdjęcie przykuło uwagę :D
-
AjRomek to tylko po znajomości poszedł głoś? Nie doceniłeś piękna zdjęcia odpowiedniego do pory roku i autka z rzucającą się w oczy świetną białą felgą :)
glosik oddany oczywiście na 5!
-
na nr 5, ale 1 też jest fajne. Nr 2 popularna ze względu na ładne dziewczyny ;)
-
A dla mnie dwójka to lipa... Nie wiem czym się tu zachwycać?
Ogólnie poziom w tym miesiącu raczej średni, a najlepsze z tych zdjęć to nr 5.
Pozdrawiam.
- Rafał
-
numer 1, fajny pomysl ale następnym razem poświeccie troche wiecej czasu w lepsze ustawienie swoich Alf do zdjecia :) numer 5 jak najbardziej odpowiada klimatowi jesieni, ale razi mnie strasznie ten niebieski odcien na masce, w połączeniu z cieplym klimatem na drugim planie, dla mnie nie wyglada to za dobrze,za bardzo sie to wszystko gryzie ze sobą, ale no coż, o gustach sie nie dyskutuje ;) I szkoda ze nie jest uchwycona w kadrze dróżka, ale zdjecie bardzo ladne :)
-
zdecydowanie nr 5, aczkolwiek 9 dla mnie ma też klimat:)
-
Cytat:
Napisał
Paweł_NS
9 dla mnie ma też klimat
Moim prywatnym zdaniem największy w stawce :)
-
Cytat:
Napisał
Paweł_NS
aczkolwiek 9 dla mnie ma też klimat
owszem, ale jestem przeciwnikiem palenia, dlatego nie pasuje mi ten papieros...
Pozdrawiam.
- Rafał
-
-
kadr + ujęcie pory roku zdecydowanie dla 5 z małym ale - w razie publikacji w kalendarzu dodajcie coś na tą tablicę bo strasznie razi :)
-
Zastanawia mnie dlaczego czarna 155 WSK jest na poboczu? Według mnie bardzo fajny klimat jesienny:)
-
odemnie poszlo na 8.Piekny spiderek.Moze cos dlaodmiany w koncu.Jeszcze 5 w maire dobra i pasujaca do pory roku,a reszta dla mnie jest srednia natomiast nr.2 i 3 to straszna lipa(2 troszke za zimno chyba teraz na taki stroj,pozatym w ogole NIE,3-byly juz felgi czas na lusterka :D)
-
Cytat:
Napisał
flatbeet
... ta biała tablica rejestracyjna :P dużo mniej rzucała by sie w oczy a tym samym mniej przeszkadzała, gdyby jednak zostawić numery lub wstawić jakikolwiek napis, np AR 147. Rozumiem względy bezpieczeństwa zaważyły :)
może ktoś mnie oświeci bo nie rozumiem - na czym polegają w tym przypadku te względy bezpieczeństwa?
-
Cytat:
Napisał
Yannkes
może ktoś mnie oświeci bo nie rozumiem - na czym polegają w tym przypadku te względy bezpieczeństwa?
Żeby nie ujawniać bulicznie numerów rejestracyjnych pojazdu?
-
Cytat:
Napisał
alces1
A dla mnie dwójka to lipa... Nie wiem czym się tu zachwycać?
Ogólnie poziom w tym miesiącu raczej średni
Zaryzykuję stwierdzenie, że tym razem zdjecia b. słabe...
-
Nie zdradzę, na które zagłosowałem, ale proszę o numer do pań na zdjęciu nr. 2 :D
-
Cytat:
Napisał
saroo
Żeby nie ujawniać bulicznie numerów rejestracyjnych pojazdu?
A gdy jedzie ulicą to nie ujawnia publicznie numerów?
Żeby nie odchodzić od tematu: z mojej strony 4
-
Numer 1 najciekawsze. 3 typy designu AR z ostatnich lat bardzo Ciekawe foto.
-
-
Cytat:
Napisał
williamdrake
Zaryzykuję stwierdzenie, że tym razem zdjecia b. słabe...
Gdybyś przysłał swoje zdjęcie z pewnością poziom od razu poszybowałby do góry...
-
Jak dla mnie 9 w kolorze byłaby mistrzem :)
-
1 i 8 świetne zdjęcia i bardzo ciekawe, w końcu postawiłem "krzyżyk" przy ósemce, ale decyzja podjęta w potach ;)
-
nr 5 , piękna alfa, piękna jesień, prześwity słoneczne ekstra wyszły !
pozdrawiam
-
Zdecydowanie 8
Moze wreszcie jakis klasyk trafi do kalendarza.
-
A ja lekko zaczynam wątpić w sens jednoosobowego jury.
Myślę, że sporo ciekawych zdjęć zostało odrzuconych z powodów wiadomych tylko koledze saroo.
Proponuję powiększyć skład jury co najmniej do 3, 4 osób gdyż obecna konwencja nie jest do końca obiektywna.
Numer 8 ma mój głos.
-
-
-
8 bez wątpliwości. Szkoda jedynie że liście nie są żółte, wtedy nic dodać nic ująć ;) Nr 5 tez fajne ale nie chcialbym zeby w kalendarzu co 2 miesiac byla 147 :P
-
chyba mało 147 jest narazie ? :D
-
Zdjęcie 9 fajne tylko ta pani z papieroskiem zupełnie tam nie pasuje i dlatego mój głos poszedł na klasyka 8.Przepiękna alfinka.
-
-
Foto numer 1, sukienkaaa :)!
-
-
5 zdecydowanie! Zdecydowanie najwyższy poziom! :) gratki dla autora za swietne ujęcie :)
-
dwójka bo najdokładniej je obejrzałem :D
-
1 załącznik(i)
Panie na zdjęciach nr 2 i 9 miały podnieść wartości zdjęć, a moim zdaniem efekt wyszedł dokładnie odwrotny. Są jakieś takie bez wyrazu i zupełnie nie pasują, a do tego ten papieros - takie rzeczy były modne w latach 90. Głos na 5 pomimo zbyt dużej ilości niebieskiego koloru (o wiele lepiej wyglądało w oryginale)
Załącznik 75707
-
Cytat:
Napisał
rzelich
Panie na zdjęciach nr 2 i 9 miały podnieść wartości zdjęć, a moim zdaniem efekt wyszedł dokładnie odwrotny. Są jakieś takie bez wyrazu i zupełnie nie pasują, a do tego ten papieros - takie rzeczy były modne w latach 90.
O ile do 9 nie mogę się przyczepić, to numerowi 2 zaszkodziło ekstremalnie wysokie ISO, które pozbawiło zdjęcie szczegułów.
Cytat:
Napisał
rzelich
(o wiele lepiej wyglądało w oryginale)
Masz rację, wygląda dużo lepiej.