Jest ktoś chętny na imprezę andrzejkową w BB jak było rok i 2 lata temu??? :D
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...la_2011_a.html
Printable View
Jest ktoś chętny na imprezę andrzejkową w BB jak było rok i 2 lata temu??? :D
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...la_2011_a.html
lekusio:)
Ja + Paula :) Szukam kierowcy na ten wieczor, ktoś chętny? ;)
- - - Updated - - -
W tym roku Andrzejki wypadają w piątek :) 30.11 rozumiem że ten termin bierzesz pod uwage? ;) Jak ten sam klub co w zeszłym roku to mi sie podoba ;) No i z KFC blisko ;P
Ja się piszę :)
Mogę się poświęcić i robić za kierowcę jak co :)
ja zapewne też;)
A coś konkretniejszego powiecie ?
Może i ja się pojawie jak będzie coś więcej wiadomo
Więc wstępnie jest rozważany klub Klinika, który mieści się na Cechowej, a więc blisko od Sfery gdzie będzie można bezpiecznie zostawić auta, jak mnie Pani poinformowała miejsca w loży jest nawet na 40 osób więc miejsca myślę nie zabraknie dla nikogo. W miarę zdobywania informacji, będę was informował o wszystkim na bieżąco. NAJWAŻNIEJSZA INFORMACJA MUSIMY SIĘ OKREŚLIĆ DOKŁADNIE CO DO ILOŚCI OSÓB 2 TYGODNIE PRZED ANDRZEJKAMI, OSOBY NIEZDECYDOWANE NIE BĘDĄ LICZONE I NAJWYŻEJ BĘDĄ SOBIE ZAŁATWIAĆ MIEJSCE NA WŁASNĄ RĘKĘ, A WIĘC CZASU JEST MAŁO, A ANDRZEJKI Z ALFAHOLIKAMI BĘDĄ NA PEWNO NIEZAPOMNIANE. Oczywiście zabierajcie swoich znajomych, czym będzie nas więcej tym lepiej.
http://www.klinikapub.pl/zdjecia/42.jpg
http://www.klinikapub.pl/zdjecia/41.jpg
- - - Updated - - -
Tworzy listę żeby nie było syfu.
Suma pewnych osób: 16+ (3?)
1. Quattro +1
2. Socik
3. Wowry + Paulina
4. Misia
5. Karolina
6. Sołtys+ Lola
7. orzel
8. Jagiel + 3
9. Wiwix
10. xsnailx (+1?)
Potwierdzam swoją obecność
Ja niestety muszę zrezygnować, mam wyjazd :(
Miejscówa ładna :)
Dziś wszystko załatwiłem, mamy lożę niestety tylko na 14 osób a to dlatego że Pani która wcześniej mnie informowała jest tylko na weekendy i nie miała zielonego pojęcia o rezerwacjach, generalnie może być nas więcej ale to od was zależy czy chcecie się cisnąć, koszt rezerwacji loży wyszedł mnie 40 zł i w tym mamy jakieś przekąski chipsy paluszki itp, oraz coś było wspomniane o szampanie. Panowie za wstęp płacą 10 zł a Panie wlatują za free.
- - - Updated - - -
Jak macie jakieś pytania to piszcie, generalnie liczba 14 osób nie musi być, bo możemy iść nawet w 10, więc nie ma tego problemu co w tamtym roku że musimy mieć pewną ilość osób.
Proszę nas wpisać do listy :)
Tom82 + Dominika
Jagiel znajdziesz miejsce dla mnie + 1?
Dopisz:)
Full
możliwe ze sie pojawimy :) z Sołtysem. W tamtym roku nie wyszło,może tym razem sie uda..:))
czy komuś straaasznie byłoby nie na rękę, że będzie nas 17?;) bo mam jedną dodatkową wąską dupkę do upchnięcia:P
Jeee!!!! Sołtyse dwa!!!
Niestety nie ma na tyle miejsca w loży, ale ja jako pomysłodawca, wspólnie z organizatorem Jagielem znajdziemy dla was miejsce. Najwyżej mwowry sobie chwilkę postoi…;)
PS: Jeszcze P4 (Pforpfull-czy jak mu tam hahaha :D) coś wspominał czy by ok. północy nie mógł się dołączyć ze swoją dziewczyną. Jeśli go w kondukcie żałobnym do tego czasu nie powiozą:confused: (inny temat), to może nas odwiedzi...
Trochę się nam zamęt porobił i robi się nam gruuubo ponad 14, ponieważ coś Rafał z Kingą i chyba Ozim mi napominał o andrzejkach i nikobartek z dziewczyną pisał na gg i P4 z dziewczyną koło 24, słotysa z lola i wiwixa, powiem wam że będzie na prawdę ciężko wysiedzieć, w 14 osobowej loży, ja jutro mogę podskoczyć i spytać czy da rady jakieś pufy czy coś skombinować, aby w miarę dobrych komfortowych warunkach siedzieć, ale nic nie obiecuje.
- - - Updated - - -
Generalnie mamy lekki problem z Danielem, bo nie wiem co zrobić, ciężko nam typować kto ma iść, a kto nie bo chcieli byśmy aby każdy był, lecz niestety warunki (jutro spróbuje coś się dowiedzieć) nie pozwalają aby każdy był. Pisane było na początku że jest taka ilość miejsc a nie inna i generalnie było na zasadzie kto pierwszy ten lepszy.
To może zapytaj o drugą lożę? Bo już się nas zaraz 30 zrobi..
Byłem tam przed chwilą i właściwie dużo się nie dowiedziałem bo nie było odpowiedniej Pani, kwestia puf odpada ponieważ mamy jak by to nazwać połowę pokoju która ma przy ścianach siedzenia i na środku stoliki więc nie ma gdzie wsadzić, spróbuje zadzwonić albo podjechać za godzinę bo będzie Pani która się tym zajmuje i ugadać czy da się zarezerwować większą część tego "pokoju", chyba ze trafimy na w porządku sąsiadów i nie będą mieli nic przeciwko aby parę tyłków siadło na ich części :)
- - - Updated - - -
Nie do końca tak jest, bo z myślą o tym że robimy andrzejki góra do 16 osób, napisałem pozostałym że już miejsc nie ma, więc druga loża jest lekko bez sensu.
Kurcze przegapilem a tez bym sie wybral :( z madzia zapewne
Myślę, że pewnie i tak znalazła by się ilość chętnych na 2 loże.
ja bede ale max do 1 bo rano niestety do roboty tak sobota jak i niedziela;/
Słuchajcie my z tego co widzę zdecydowaliśmy się już po zamknięciu listy więc nie ma problemu jak postoimy gdzieś obok Was,nie ma ciśnienia z naszej strony na miejsca siedzące
Spokojnie, będziecie na spocie to powiem co i jak.
Jagiel mowisz o tym spocie w piątek. Bo ja to sie tak na 8 najwczesniej wyrobie
Marcin...:))) gdzieś ty był...:))) hahah ja tam sie na kolanach zmieszcze :))) mała jestem,na stojąco bede prawie równo ze stołem wiec nie ma problemu :))) nawet jak potuptamy pół wieczoru to nie bedzie męki :) ;)
- - - Updated - - -
[QUOTE=Quattro;1025616]Jeee!!!! Sołtyse dwa!!!
Niestety nie ma na tyle miejsca w loży, ale ja jako pomysłodawca, wspólnie z organizatorem Jagielem znajdziemy dla was miejsce. Najwyżej mwowry sobie chwilkę postoi…;)
zadne mi tu sołtyse dwa:) ja LOla :) hehe Daniel bede skakac ze szczescia ze w koncu zawitałes do bielska wiec miejscówka niepotrzebna :)
My odstąpimy 2 miejsca.
Czyli jest nas 15 osób krótki mówią elegancko :D Nie pominąłem chyba nikogo ?
ano dokladnie :) - Dzieki Misia za pamiec o mojej skromnej osobie. ja bede na bank a czy magda to sie jutro okaze. dam znac jak bede wiedzial.
Dobra moi drodzy, więc 2 słowa:
Spotykamy się wstępnie o 19:00 w Sferze i robimy spota. Każdy może przyjść później, jednak o godzinie 21:00 ruszamy do Klinki, więc kto się spóźni to będzie nas musiał szukać. Samochody zostają na miejscu, na parkingu.
PS: Ja będę ok. 20:30 więc czekajcie cierpliwie.
PS2: mwowry – weź mi te kartki, a ja dam Ci d…;) ...uże piwo!
Ja jak się zbaniuję, więc też koło tej godziny :)
- - - Updated - - -
W ogóle mam prośbę do osób wracających w stronę Cieszyna, czy nie rzucił by ktoś na koniec imprezy koleżankę do Wapienicy.
- - - Updated - - -
Nie wiedziałem czy będziesz bo sam mówiłeś że zobaczysz :D
Ja bede, magda na 50% do ktorej zostane nie wiem bo w sobote ruszam po Auto wczesnie z rana