Witam tak jak w temacie jak mylicie beda takie fele pasowaly do AR 147?? sa to fele 17calowe
Printable View
Witam tak jak w temacie jak mylicie beda takie fele pasowaly do AR 147?? sa to fele 17calowe
nie będą
zyli nie brac bo gosciu chce sie zamienic za moje co mam na AR
Moim zdaniem Twoje ładniejsze.
- - - Updated - - -
Tamte są troszkę przekombinowane,zupełnie nie pasujące do Alf.
ok mi o taka odp mi chodzila
Tobie sie maja podobac odison. Wg mnie sa zajebiste i napewno lepsze od tych obecnych. Kazdy ma swoj gust i zdania beda podzielone
A dla mnie są kozackie.. to Novitec dedykowany do 147.. bardzo rzadkie.. i pięknie leżą na aucie, możesz na stronie Noviteca zobaczyć galerię..
Ja bym brał.. ;)
W sumie też racja jemu mają się podobać a nie nam,ale ma parę opinii jeśli mu pomogą w podjęciu decyzji to będzie ok.
Ja bym przede wszystkim sprawdziłbym ET. Żebyś się nie wkopał w g.... :-)
Wiec powiem tak mi te fele sie podobaja ale licze sie tez z innymi nie chcem wyjechac na miasto i sie okaze jaka wiocha fele to fakt NOVITEC 17x7,5cala ET35 5x98 i 5x108 wiec jak koledzy brac bo powiem ze przyzwoite one sa
ET jest takie jak powinno rozmiary i rozstaw również wkońcu dedykowane ;) moim zdaniem brać ;)
Załącznik 76634Załącznik 76635
:crazy_pilot:
Jasne że brać zaje..fajne są
Mi tam sie bardzo podobają i ładniejsze są od Twoich bez obrazy :P
no to biore wielkie dzieki
Jeżeli fela jest bez odprysków - generalnie zadbana, i w dodatku opony są założone jedź sprawdź na wulkanizacje czy są proste, niech Ci podmienią i przejedź się. Jak wszystko będzie OK - to już decyzja należy do Ciebie, bo jak już to ktoś podkreślił to kwestia gustu, i jak Tobie się podobają to bierz i ciesz oko alusem :)
no niestety ale do kolegi ktory sprzedaje mam dosc daleko musze mo zaufac na slowo
Ja już raz tak zaufałem, i źle na tym wyszedłem. Co nie oznacza, że teraz nie mamy wykonywać transakcji przez odległość, oby tylko wszystko było w porządku! Trzymam kciuki za sukces! :)
Oglądam i oglądam i jakoś nie jestem do nich przekonany...Stylistyka jest jakaś "ciężka" i bardziej bym je widział w jakimś vweju niż Belli.Ale tak jak mówili przedmówcy wybór należy do Ciebie w jakich butach będziesz chodził.Pozdr!
Jak dla mnie Twoje bardziej mi się podobają, tamte mi się w ogóle nie podobają, jak dla mnie najładniejsze są dla Ali felgi Tristar 17":cool:
proponowałbym jakieś oryginały
zajrzyj:
http://www.alfavirtualclub.it/forum/...ic.php?t=34309
Jeśli o mnie chodzi to faktycznie, jakoś ciężko to auto wygląda z takimi felami. Ori zdecydowanie ładniejsze. Ale to sprawa gustu.
Zgadzam się, oryginalne ładniejsze - te z Noviteca jakoś zupełnie mi nie podchodzą. Oczywiście IMHO :)
nie, nie, nie !!!
No własnie - wzięte czy nie wzięte?
mam je kupilem ale nie zamienilem sie
Odison moim zdaniem dobrze ,że je wziołeś bo ori fele może mieć każdy a takich Noviteców nie będzie miał (prawie ) nikt ...Oryginały będziesz miał na zime...
dokladnie tak jak mowisz
Osobiscie nie rozumie podjarki innych związanej z twoją oryginalną felą bo zaraz mi się przypomina tańsza odmiana tego wzoru...Załącznik 78840
Nazar - fajna ta fela, którą pokazałeś, ale trochę wąska ;)
OOOOO dla wszystkich miłośników "pospolitych" oryginałów link do aukcji w której za cene dobrych stalówek kupicie to coś :
http://moto.allegro.pl/felgi-alumini...802642445.html
odison bardzo dobrze że wziąłeś te fele, Noivitec to bardzo ciekawa fela, coś innego niż mają wszyscy;)