-
Wyniki pozostałych konkurencji
-
ooooo przepraszam, zajełem 13 a nie 15 miejsce na torze ;) tak czy owak dzieki za wyniki :)
2 miejsce 156 JTD budzi respekt. brawo dla patryka!
-
Cytat:
Napisał bobryt
ooooo przepraszam, zajełem 13 a nie 15 miejsce na torze tak czy owak dzieki za wyniki
Ja tylko przepisałem to co napisali sędziowie ;)
-
dobra dobra, nagrode za sprint też mi niechętnie oddawałeś ;) ;) ;) :mrgreen:
-
Cytat:
Napisał bobryt
2 miejsce 156 JTD budzi respekt
Dobrze dbam o swoją alfunie to mi się odpłaciła :)
Pozdrawiam
-
kopara mi opadla, jak zobaczylem wyniki z toru. Liczylem na ostatnie miejsce, a tu kurde w srodku stawki.
prawie miszcz jestem. Boje sie natomiast pokazac wyniki stewarta i trolejow Ilonie :)
-
niestey smiem sie niezgodzic z wynikami :P moj najlepszy czas na stewardzie byl 36.18 a mam zapisane 38.18 a Dorcia na trolejach z goryszm czasem jest o oczko wyzej ;) teraz sie przyznac ile zescie brali za wyniki :twisted:
-
Cytat:
Napisał DDEvil
niestey smiem sie niezgodzic z wynikami moj najlepszy czas na stewardzie byl 36.18 a mam zapisane 38.18
tak zapisali sędziowie, moze przejechales po jakims słupku :P
Cytat:
Napisał DDEvil
Dorcia na trolejach z goryszm czasem jest o oczko wyzej
fakt, wdarł sie błąd w przepisywaniu najlepszego wyniku, jestes oczko wyżej od Dorci :mrgreen:
a ja sie ciesze z mojego jedynego przejazdu przez tor, drugi czas wsród diesli :)
-
Moze niektorych to ucieszy a niektorych zmartwi ale bardzo Was prosze traktujcie te wyniki (zwlascza z przejazdu na torze) z dużym przymróżeniem oka :D
Sam osoboscie widzialem jak kilka razy potrącenie opony nie zostalo zaliczone w punktach karnych :)
Pomijam juz fakt ze niektorzy szli na łatwizne i omijali z prawej ostatnią opone pierwszego slalomu idąc prosto na bramke.. a to daje lekko sekunde do przodu :DDD
Na przyszly raz nie pozwolimy Wam na takie numery ...cwaniaczki :P
fred
-
Cytat:
Napisał Fred
Sam osoboscie widzialem jak kilka razy potrącenie opony nie zostalo zaliczone w punktach karnych
Pomijam juz fakt ze niektorzy szli na łatwizne i omijali z prawej ostatnią opone pierwszego slalomu idąc prosto na bramke.. a to daje lekko sekunde do przodu
Dobrze mówisz Fred nawet na filmikach jest to uwiecznione :twisted:
Ten tor miał służyć do nauki, jak chcecie się pościgać to następnym razem ustawimy tor do ścigania :mrgreen:
P.S. Piotriix masz za miękkie serce :wink:
-
fred bo niektore przejazdy byly juz po za konkursem tz kierowca jechał więcej niż 3 razy a było sporo takich kierowców dlatego nikt tego nie notował bo i po co? ja z pawłem napewno zadnego błędu nie przeoczyliśmy mamy dowód swoje bliingi telefoniczne/o błedach sędzia był informowany przez telefon/ co do tabeli jest tam mały bład ja startowałem po za konkursem takze 4 miejsce należy sie kierowcy z 5 pozycji czylia cała tabela idzie w górę od 5 pozycji
-
Cytat:
Napisał piotriix
ja z pawłem napewno zadnego błędu nie przeoczyliśmy mamy dowód swoje bliingi telefoniczne/o błedach sędzia był informowany przez telefon
co racja to racja :mrgreen:
-
Trudno mi okreslic czy to byly przejazdy wliczane czy nie...ale wiem jedno.. na przyszly zlot musimy sie wyposażyc w walkie-talkie :D
fred
-
za rok chętnie bym rozbudował trasę toru. może mniej slalomów ale więcej zakrętów, nawrotów 180st, może jakiś zrobić jakiś sliski zakręt :D
-
Cytat:
Napisał Fred
na przyszly zlot musimy sie wyposażyc w walkie-talkie
Starałem się o nie, ale nie udało mi się załatwić :oops:
Cytat:
Napisał bobryt
za rok chętnie bym rozbudował trasę toru. może mniej slalomów ale więcej zakrętów, nawrotów 180st, może jakiś zrobić jakiś sliski zakręt
Na pierwszym miejscu jest bezpieczeństwo :wink:
Charakterystyka terenu i wielkość placu determinuje ustawienia toru, a slalomy to jest sprawdzian umiejętności kierowcy :P
-
ale w tym co napisałem nie ma nic niebezpiecznego. śliski zakret wystarczy wysypać troche piachu, zrobić otwarty łuk (brak opon po zewnętrznej) i każdy może spokojnie próbować jak najszybciej przejechać taki zakręt, choćby na ręcznym :)
-
uwazam ze w klasyfikacji na najpieknieszy samochod zlotu ALFA ROMEO,nie powinny byc brane pod uwage w tym przypadku Lancie! choc to bardzo ładne samochody. :P
-
Właśnie odebrałem nagrodę za III miejsce w klasyfikacji generalnej :D
Dowiedziałem się o niej o Roberta (AR_33) i dzisiaj spotkaliśmy się żebym mógł ją odebrać. Cieszę się, że mogłem pogadać i wypić pifko z organizatorem oraz odebrać puchar alfaholików, ale tak pięknej nagrody się nie spodziewałem. Nawet jej sobie nie wyobrażałem.
Szczerze mówiąc to tak zakochany jestem w Alfie że ten puchar znaczy dla mnie więcej niż trzecie miejsce :) Właśnie na niego patrzę i cieszę się że pół roku temu kiedy szukałem dla siebie auta wybór padł na AR 156 :mrgreen:
Jutro zrobię mojej belli polerke, zasłużyła sobie :D
Chciałem jeszcze raz podziękować Robertowi, Kate, Fredowi oraz wszystkim którzy pomogli w organizacji zlotu.
POZDRAWIAM ALFAHOLIKÓW!!
-
Cytat:
Napisał Korczu
uwazam ze w klasyfikacji na najpieknieszy samochod zlotu ALFA ROMEO,nie powinny byc brane pod uwage w tym przypadku Lancie! choc to bardzo ładne samochody. :P
też byłem za tym, niestety zostałem dryzgocząco przegłosowany :D
btw. poznamy kolejne miejsca w tym konkursie? :)
-
Cytat:
Napisał AR_33
Cytat:
Napisał bobryt
ooooo przepraszam, zajełem 13 a nie 15 miejsce na torze tak czy owak dzieki za wyniki
Ja tylko przepisałem to co napisali sędziowie ;)
witam, pytanko czy za trzecie miejsce na torze a takie miałem był jakiś dyplom???
w zamieszaniu nie zdążyłem na zebranie pod daszkiem i rozdawanie nagród:(
Songo (156 2.4 JTD)
-
Na następnym zlocie wszystko do poprawienia jeszcze raz dzięki za super zabawe