Zapraszam do rejestrowania sie i publikowania. Forum założone dzisiaj także będzie jeszcze rozbudowywane.
http://www.alfa147.fora.pl
Printable View
Zapraszam do rejestrowania sie i publikowania. Forum założone dzisiaj także będzie jeszcze rozbudowywane.
http://www.alfa147.fora.pl
Czy to nie jest konkurencja dla naszego forum?
tylko po co?? jedno nie wystarczy, czy tam dowiemy sie czegos wiecej o alfach?
Jak dla mnie zbędna konkurencja.. to jest ogólne forum i jest też dział poświęcony dla szczęśliwych posiadaczy 147 i chyba to powinno wystarczyć. Tyle ode mnie
Pozdrawiam :)
Tamto forum jest po pierwsze dla tych co chcą i dla posiadaczy 147. Dziękuje i pozdrawiam
Reklamowac forum na innym forum chyba niezgodne z regulaminem.
Wysłane z mojego GT-I9000
Mówisz ? Jeśli tak to wykasujcie ten temat nie wiedziałem.
a najlepsze jest to ze wypowiadaja sie wszyscy tylko nie ci co maja 147 ;D
cenię zapał ale sądząc po tym jak rozbudowane jest to forum to raczej małe szanse.. niedawno padło http://www.forum147.com/
Strasznie denerwująca jest ta reklama na stronie głównej.
Jako użytkownik 147 i tamtego forum dotyczącego 147, które padło wypowiem się w temacie. Nie potrzebne jest moim zdaniem kolejne forum dotyczące 147 gdyż niewiele będzie na nim się działo a tu jest naprawdę cała masa użytecznych rzeczy. Konkurencja ogólnie jest dobra ale w tej sytuacji chyba to nietrafiony pomysł.
Gepard - jako nowy użytkownik pewnie nie byłeś na mojej liście więc Cię dopiszę i prześlę zaproszenie na spotkanie alfaholików z Łodzi 2 grudnia w Porcie Łódź.
Nie pierwsze i nie ostatnie "super forum", które odejdzie w niepamięć po 10 postach założyciela i jego dwóch kumpli.
Jezu co za ludzie........
Wyluzujcie i dajcie gosciowi spokoj Chce forum to niech ma. Co za problem byc zarejestrowanym na 2-3 forach ??
to może pójdźmy dalej
forum tylko dla 147, ale tylko z TS, tylko czerwonych, tylko z 2004, i tylko z przebiegiem powyżej 300kkm...
Śmiechem żartem ale forum lub dział o teesach 16V to akurat najbardziej by się przydał. Z wiadomych chyba wszystkim względów :D
O ile forum147 pare ciekawych rzeczy miało w tematach, to mimo wszystko upadło ... dlatego nie wróże sukcesów bo dużo więcej można sie dowiedzieć od użytkowników tutaj. Ponadto po co rozgraniczać mam 4 alfy - to co mam pozakładać dla każdego modelu forum?
Poza tym ihmo 147 to blizniak 156 - wiec nie ma to sensu. W przypadku starszych alf okej - można to jakość jeszcze puścić mimochodem, ale tak to nie ma sensu ...
No i na koniec tradycyjnie ... widzed ze hejterów pb vs on nie brakuje ;)
Pomysłu nikomu zabronić nie można, rejestracja jest darmowa wiec kto będzie miał ochote to konto założy. Ale ciężko byloby zaglądać tu i tam, skoro można mieć wszystko w jednym miejscu...
Kto jest na Forum http://www.forum.alfaholicy.org/imag...012/11/195.jpg Nasi użytkownicy napisali 3 wiadomości
Mamy 3 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się euroscan
StatystykiNa Forum jest 1 użytkownik :: 0 Zarejestrowanych, 0 Ukrytych i 1 Gość
Najwięcej użytkowników 26 było obecnych Śro 21:40, 21 Lis 2012
Zarejestrowani Użytkownicy: Brak
Te dane pokazują użytkowników aktywnych przez ostatnie 5 minut
Normalnie łącza nie wyrabiają z tym ruchem.... :) a ten gość to ja byłem z ciekawości..... :p
ale może się rozkręci tylko by trzeba troszku wy pozycjonować adresik :)
Dajcie chłopakowi spokój, chce forum to niech ma. Co za pierd..eni frustraci.:mad:
Przecież nikt nie zabroni stworzenia nowego forum. Jedynie zwracamy uwagę na trudność w stworzeniu i utrzymaniu się takiego forum - przykład ostatnio zamkniętego.
drifter Ty chyba jako jedyny coś na temat napisałeś w tym wątku plus jeszcze jakis kolega. Wypowiedzi pozostałych to zbedne bicie piany. Zaraz znowu sie batalia zacznie nt TS i temat zostanie zamkniety z powodu 2 czy 3 pierduśników ktorzy nawet w 147 nie siedzieli a maja dużo uwag..
Dokładnie.
A ja się zarejestruje! A co? Zabroni mi kto? :D
- - - Updated - - -
No i już:D
heheheh chłopak sobie forum zalozyl a tu takie zamieszanie :) ja od siebie szczerze życzę powodzenia, chociaz tez nie wróże sukcesu niestety
a forum 159 jakoś funkcjonuje i nie zamykają
ja ostatnio nie mam czasu na jedno forum,a co dopiero jakbym miał się tam rejestrować:cool:
ja mam GT (w środku to samo co 147 :P) a 147 fl ma moja Dziewczyna, więc chyba mogę się wypowiedzieć? :D
a ja z kolei uważam, że każda działalność na rzecz Alfy jest pozytywna. Tutaj mamy mały dział dla 147, tam będzie całe forum. Ja sam się spotkałem z dezaprobatą na innym forum po tym jak założyłem fanpage na facebooku odnośnie Alfy. Od razu padły komentarze, że konkurencja, że po co, że jak ja mogłem, itd... A miało być i jest zupełnie odwrotnie. A więc wniosek jest dla mnie jeden- żyjemy i działamy, więc dajmy działać innym, jeżeli mają tylko chęci. Bo w dzisiejszych czasach jest trudno z tym czasami.
Poza tym forum istnieje dokładnie od 6 dni (zważając na wypowiedź kolegi i jej datę), a co niektórzy wyśmiewają się z liczby użytkowników i gości. Żadne forum nie miało 15 000 tematów w pierwszym tygodniu działalności. Dajmy mu szanse i czas na rozwój.
Piszecie o tym, że po co być na 2 forach, skoro tu jest mnóstwo informacji. Ok, rozumiem. Ja swojego czasu też byłem użytkownikiem innego forum poza AH. Zawsze Alfaholików uważałem za swój klub macieżysty, ale ten drugi traktowałem regionalnie, głównie do umawiania się na spoty. Ale nie mówcie, że wszyscy z Was są zarejestrowani tylko na tym forum. Istnieją inne ogólnopolskie kluby i znam sporo osób, które jest zarejestrowane i tu i tam.
Tak więc kolego, namówię Dziewczynę na zarejestrowanie się :D liczę na to, że z czasem forum się rozbuduje, bo póki co wygląda to średnio, ale wiem, że początki po prostu takie muszą być :P na początek brakuje na pewno działu technicznego
tak, czy siak- popieram i życzę powodzenia :)
dokladnie popieram zdanie Abidibi1509 w ciagu 6 dni zmiazdzyliscie goscia za checi wg mnie jak najbardziej niech zaklada i niech dziala jak najdluzej to forum sam na poczatku mialem opory przed AH i szukalem czegos strikte dla 147 nie byo, wiec zarejestrowalem sie tu jak komus nie pasuje nie ma musu rejestracji
Zalogowałam się, nie panikujcie czas pokaże :)
a nuż dowiemy się czegoś nowego :) Ja życzę powodzenia i trzymam kciuki!
Panowie dziękuje wam za słowa otuchy... Forum działa na razie mamy zarejestrowanych około 10 osób i zapraszam jeszcze wiecej. Wiem ze narazie nie wyglada ono pięknie ale będę sie starał poprawić je rownież graficznie ;-) zapraszam do rejestrowania sie ;-)
I tak ludzie natłukli 4 strony postów bez sensu. Gratulacje :).
Powodzenia z nowym forum, jestem za.
Odwiedziłem dziś forum z nadzieją, że coś się dzieje ale przez ostatnie dwa miesiące chyba nie działo się nic bo ostatnie posty z 2 grudnia.
Niestety ale jest małe zainteresowanie może uda sie to rozreklamowac ;-)
Z całą pewnością się uda ;) A może lepiej otworzyć nowe, albo dwa od razu? Zawsze to większa szansa. Można nawet podzielić na forum dla 147 z dieslami i na 147 benzynowe. A potem jeszcze podzielić na FL i pre-FL, możliwości są spore ;)