Ktoś będzie może zamawiał kalendarz?? można by było zamówić grupowo, było by taniej za przesyłke. Moge to zorganizować tylko pisać czy ktos chetny i dogadamy szczegóły
pozdro :)
Printable View
Ktoś będzie może zamawiał kalendarz?? można by było zamówić grupowo, było by taniej za przesyłke. Moge to zorganizować tylko pisać czy ktos chetny i dogadamy szczegóły
pozdro :)
Ja może byłbym chętny :P
Conspir ja też bym wziął.
czekam do środy i zobaczymy ile osób będzie chętnych, bo do 3.12 trzeba złożyć zamówienie :)
Hans powiedział, że jak będę kupować kalendarz to jemu też mam kupić :P
Wpisz go także :p
to i dla mnie jeden proszę
Też biorę.
tez biore
Ja również :)
To ja tez chce!!!
Co mam byc gorszy.
Też jestem chętny na nowy kalendarz :).
Ja również
a powiedzcie mi jak on wyglada jakis duzy czy co ?? bo moze tez sie skusze :D
a my sie momy takie ze dżordżem :-)
to już mój trzeci - tako moja książka serwisowa ino lepszo ( nawet tankowania i mycia sie wpisuja - ale co roku boja sie liczyć ile poszło przez rok :-) )
a jak cenowo wyglada taki kalendarz ???
dwie dychy max
grafika dowolna - w razie potrzeby dysponuję grafikami różnymi
mogli by jeszcze dodać pod datą imieniny bo nie pamiętam kiedy ma moja:)
Ok to ja sie pisze do kiedy trza dac kase :D
To może jakaś lista :)?
Bocian, nie mieszaj mi w temacie. masz jakiś inny kalendarz, to zakładaj swoj temat i rob liste. Ja robie zapisy na kalendarz na ściane, żeby wysyłka była grupowa (czyt. tańsza).
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
i teraz to już nie wiem ile i kto jaki zamawia. Prosze o osoby, które chcą taki kalendarz jeszcze raz potwierdzić.
robimy liste:
1. ConSpir (potwierdzony)
2. P4 (potwierdzony)
3. Lotek900 (potwierdzony)
4. Hans (potwierdzony)
5. marcin.sc
6. maryszkens (potwierdzony)
7. Naur
8. paweldante
9. Preston
10. Raiden
11. italianovero
12. Gopcio (potwierdzony)
13. ...
Jo sie ino pochwolil. He he. Nie gniewaj sie na mnie :lol:
spoko, niech Ci będzie :P masz wybaczone
lista:
1. ConSpir (zapłacone)
2. P4 (zapłacone)
3. Lotek900 (zapłacone)
4. Hans (zapłacone)
5.marcin.sc (zapłacone)6. maryszkens (zapłacone)
7. Naur (zapłacone)8. paweldante (zapłacone)
9. Preston (zapłacone)10. Raiden (zapłacone)
Ja również potwierdzam :)
zapisy zakończone, zamówienie złożone, wysyłam wam dane do przelewu privem :)
w tytule wpiszcie nick :D
Jak mam potwierdzić zamówienie ???
kalendarze zamowione, 11 szt. kolega italianovero nie odpisał na zadną wiadomość, ani przelewu nie zrobił. bedziesz musiał sam sobie zamowić jak chcesz kalendarz :)
No teraz czekamy :D
jak tylko dostane paczke to napisze :)
paweldanteTy przyjeżdżasz na 3 Stawy??
sorry ale calkiem wyleciala mi z glowy sprawa z kalendarzami - przelew pojdzie dzis pod wieczor gdy znajde moment zeby go zrobic
Conspir, nie było mnie jeszcze na co czwartkowym zlocie na 3 stawach, ponieważ w każdy czwartek mam próby z swoim zespołem :) Czyli przeważnie 19.00 - 23.00. A co :)?
no chodzi o to że jak dojdzie paczka to na 3 stawach bede rozdawał kalendarze wiec bedziesz musiał podjechać sobie po niego :)
A to już znajdę czas wtedy na to :) Najwyżej chłopaki na próbie będą musieli poczekać na mnie :D
Nazywamy się Newborn :) Ciężką muzykę gramy :D Oczywiście jak tylko wyjdzie płyta ( początek przyszłego roku ) to szanownym klubowiczom mogę dać na jakimś zlocie :)
ELO ELO
Conspir- pisz do typa czy wyslal juz kalendarze? Chętnie bym juz obejrzal finalny produkt;)
Wysłane z mojego Galaxy Nexus
wyslał, do poniedziałku powinienem już mieć. dam info co i jak
Dzięki;)
Wysłane z mojego Galaxy Nexus
Mozna jeszcze zamowic kalendarz czy juz za pozno?