Są nowe mapy do dużej nawigacji RT3 datowane na 2013 rok
Printable View
Są nowe mapy do dużej nawigacji RT3 datowane na 2013 rok
No Michał słuchamy dalej
Sprawdzona działa z nowym softem 12.3
Orientuje się ktoś czy te mapy mogą się nadać do 147?
Dodałem do mojego chomika zapraszam "michal121"
A łyżka na to: niemożliwe ;)
Taki mały OT.
Brak plików na chomiku ;)
Już są.
Ponieqważ jestem zielony w tym temacie, napiszcie krok po kroku procedure nagrania tych map na płytę. Czy po zassaniu trzeba je rozpakować ? Itd.
Kolego jest to plik obrazu płyty ISO. Masz jakiś program do nagrywania płyt? Jeśli tak to wystarczy otworzyć plik i nagrać płytkę.
Podczas wypalania wszystko się samo rozpakuje.
Mam NERO, nagrać to jako obraz na dysk i image recorder czy utworzyć dysk cD z danymi?
Płytka wypalona jutro czas na sprawdzenie i porównanie zmian z poprzednią mapą.....
nagrywacie mapy navteq na CD czy DVD?
Do tej pory nagrywałem na CD i wszystko było ok tak też zrobiłem tym razem najmniejsza prędkość płytka dobrej jakości i wszystko powinno być ok
Płytka wypalona(CD), działa rewelacyjnie, w końcu mam całą autostradę A2. Ma ktoś pozostałe kraje?
Potwierdzam działa tak jak należy......wyrazy uznania ....:)
podobnie jak w bmw, umieszczono na mapie sciezki, drogi polne. jakas zmowa czy co?:o mapa coraz gestsza
Działa bardzo fajnie, podziękował!
Potwierdzam, hula fajnie. Jak wygląda sprawa z pozostałymi krajami Europy? Ma może ktoś już dostęp?
Jest wersja do navi bez nowego softu? Nie zamierzam robić update'u.
Szukam map do instant nav ma ktoś może albo skąd je ściągnąć i czy będą działały?
Mapy są do kupienia na navigation.com w wersji 2011. Do navi z kartą SD są w wersji 2013 za 179 Euro.
Dzięki za odpowiedz. To ze są do kupienia to wiemy w Aso tez są , pytałem o jakieś darmowe mapy gdzie je można je ściągnąć albo od kogo pobrać:)
Zobaczcie jeszcze tutaj:
http://www.navmapstore.com/category/116/Alfa_Romeo
No i na co komu ta informacja? skoro kolega lord8 jasno sie określił? Jestem ciekaw ilu maniaków zakupiło oryginalne mapy za koszt dobrego GPSa z pakietem full Europy ...
Ponawiam pytania, czy ktos juz posiada mapy europy R3 oraz instant nav 2012-2013 i zna linka do ich "wypożyczenia"?
No szkoda ze nikt jeszcze nie posiada instant nav i map.Jeżeli ktoś będzie miał proszę o wpis.
widzę ze dalej nikt nie posiada map na SD 2012 - 2013 szkoda :P
tyle :D to wiem myślałem ze już sie gdzieś pojawiły na czarnym rynku:crazy_pilot:
iGO Navteq 2012.Q3 EUROPE
Takie coś jest np. na necie. Ale nie wiem czy o to chodzi
ciekawe
Witam, poszukuje jakiejkolwiek mapy Europy na kartę SD do systemu instant nav do fiata bravo, ponieważ w tej chwili mam tylko mapę beneluxu :( czy mógłby ktoś udostępnić?
sa na chomiku
Czy ktoś może mniej więcej napisać, jaka jest jakość tych map na CD? Głównie mnie w sumie zachodnia Polska interesuje (wielkopolskie, dolnośląskie, lubuskie).
Zastanawiam się, czy kołować takie do Peżo... (powinny być te same)
Wielkopolska jest dość aktualna, autostrada jest cała do świecka, drogi regionalne też są aktualne.
Jaka aktualnie jest najnowsza mapa PL dla starszej navi?