witam
zobaczcie co znalazłem na allegro
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6333570
Pozdrawiam!
Printable View
witam
zobaczcie co znalazłem na allegro
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6333570
Pozdrawiam!
Co nieco mi jeszcze brakuje... No chyba ,że ktoś mógłby mi pożyczyć trochę gotówki :lol:
Jakby wyprzedać majątek rodzinny :twisted: :mrgreen:
A może wezmę kredyt :roll:
Nie tak drogo. Z norwegi kosztuje ponad 2x tyle
No dobra. To biore :lol: :lol: Tylko nie wiem czy tyle drobnych mam bo rozmieniać nie chcę :twisted:
No dobra. To biore :lol: :lol: Tylko nie wiem czy tyle drobnych mam bo rozmieniać nie chcę :twisted:
Piękny samochód dla ludzi, którzy mają wyrafinowany gust i gruuuuuuby portfel (no i nie boją się, że po paru dniach ich nowy zakup zniknie gdzieś za wschodnią granicą).
W dodatku kupując 8C, można powiedzieć, że stajesz się kimś wyjątkowym (większość snobów siada do Porsche lub innych, wcale już nie tak mało popularnych samochodów).
Na zachodzie często określa się, że stać cię na samochód, za który zapłacisz 10 swoich miesięcznych pensji... czyli dla tej Alfy powinieneś zarabiać marne 100 tyś zł miesięcznie.
Cena brutto bardzo wysoka . Większość nowych luksusowych mercedesów nie mówię już BM-ce kosztują dużo mniej . I niech mi ktoś powie że marka AR produkuje awaryjne byle co .
a podobno mial to byc samochod dla wybranych...jak to, skoro mozna go kupic jesli ma sie tylko wystarczajaca ilosc kasy? :roll:
Chyba co niektórzy wybrani potraktowali ją jako dobrą inwestycję kapitału.Cytat:
Napisał AlfaFAN
kupic nie kupic oto jest pytanie....jak jutro wygram w totka to sobie kupie...a jak nie wygram to.....podpisze pakt z Diabłem i tez kupie :twisted:
dobra ludzie bede szczery kto to bierze w końcu bo wiecie taka Alfa to się psuję i chce się jak najszybciej tego pozbyć z mojego garażu dla chętnych oddam za pół ceny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chyba ja cykne,bo po co ma sie kurzyc ;p
Jak dorzucisz bagażnik części to biorę. :mrgreen:Cytat:
Napisał Kosiar
szkoda, że nie jest z dieslem :DDD
Zawsze można LPG założyć :lol:Cytat:
Napisał sedicivalv0le
Cytat:
Napisał williamdrake
najlepiej żeby korek od lpg był dobrze widoczny :DDD
Chyba każdy zauważył, że cena lekko przesadzona :? poszaleli
Z całym szacunkiem dla 8C... mało egzemplarzy itd... ale
samochód absolutnie niewarty takiej kwoty.
"Słoneczniki" też pewnie nie warte...
czasami oprócz przedmiotu płaci się za coś jeszcze...
Zadajcie sobie troche trudu a zaoszczędzicie jakies 200 tys :D
No w koncu pośrednik w PL "musi" z czegoś żyć :twisted:
http://www.autosalon-singen.de/verka...e=Alfa%20Romeo
A jak sie spojrzy na cene Koennigsegga SE za 1,5 mln euro to 8C wyglada jak ubogi krewny :DDD
Te 200 tys. różnicy to chyba jednak akcyza jest niestety :lol:Cytat:
Napisał Fred
E tam akcyza... przeciez na fakturze jak zwykle bedize pisalo 100 euro :shock: :mrgreen:
Pisze ze juz byl serwisowany w ASO... : /
różnica w cenie między ogłoszeniem polskim a niemieckim to akcyza , posrednik w PL moze zarobic co najwyżej prowizję od niemieckiego sprzedawcy
nie ma już akcyzy "od 100 euro" - jako podstawa obliczenia nalezności jest traktowana wartość pojazdu wg eurotax na rynku polskim pomniejszona o 33%