Witam, mam pytanie co myślicie o spojlerze do alfyna tylna klape a dokladniej do 146 bo jedni uwazaja ze bez spojlera wyglada z tylu jak trumna a inni znowu ze spojler psuje caly jej wizerunek
Printable View
Witam, mam pytanie co myślicie o spojlerze do alfyna tylna klape a dokladniej do 146 bo jedni uwazaja ze bez spojlera wyglada z tylu jak trumna a inni znowu ze spojler psuje caly jej wizerunek
Jest już podobny temat:
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...ik-vt13063.htm
Myśle ze tam znajdziesz odpowiedz na dreczace Cie pytanie.
pzdr
osobiście uważam ze do 146 nie pasuje spojler no ale kwestia gustu
Cytat:
Napisał M@T
No widziałem ten temat i nie do końca mnie on satysfakcjonuje bo tam mowa o kolorze spojlera a nie raczej o wygladzie na alfie szczegolnie 146...
A mój gust podpowiada, że taki spojler wygląda całkiem całkiem. Oczywiście pod warunkiem, że jest oryginalny.. :oCytat:
Napisał Kosiar
Cytat:
Napisał rigobert
Tylko oryginalny :D
ja planuje do swojej kupic ten spoiler bo bez niej faktycznie czegos brakuje, a z tym spoilerem wygladaja juz kozacko :)
pierwsze co zrobilem po kupnie mojej czarnej 146 to poszedłem na szrot kupic ten spoiler :mrgreen:
bez niego 146 w ogole nie powinna opuszczać bram fabryki :)
trafiłem na oryginał z wersji junior, ktos sie orientuje czy w Ti był ten sam??
...
Cytat:
Napisał Alfista
Osobiscie nie mam pojecia...
Porównując zdjęcia różnych 146 to wygląda, że spojler był taki sam.
Tak troche z innej beczki, przypomniało mi się, że po założeniu spojlerka do mojej 145 mechanik (pablo) powiedział, że tak fajnie wygląda, że teraz będzie miała z 5KM więcej. :mrgreen: :wink:
Niestety pomylił się bo moja Alfa ma tylko 3KM więcej niż powinna 8) :wink:
Ewentualnie pasuje oryginalny, ale ja mam osobiście bez spoilera i jest cudnie ;) Jak byłby spoiler to u mnie w garażu nie było by gdzie piwka postawić, a tak jak przy niej grzebie to stoilczek jak się patrzy ;)
ja mam z wersji Ti , i to chyba to zamo co w Junior
Ja juz ze spojlerem i nie to autko :roll:
Z pewnością! Zapodaj zdjęcia.Cytat:
Napisał niezgoda
Pozdrawiam.
- Rafał
jeszcze taki tył jest niezły
tak, tylko gdzie znalesc takie tylne lampy zeby mialy taki zywy kolor no i trzeba pozbyc sie wycieraczki.
Jak dla mnie to 146 tylko ze spojlerem.
Cytat:
Napisał alces1
ok jutro beda:D niestety nie robilem bez wiec nie ebdzie widac efektu jak sie zmienilo:(
najwyzej odkrece;P
my mamy bez to sobie porównamy :D
miało być wcześniej ale z powodu pogody nie dało rady :?
lotka pięknie... tylko ze teraz te plastixy straszą
Lotka kupiona uzywana czy nowa? jezeli uzywana to za ile jezeli mozna wiedziec? :) rozumiem ze szukasz alusow ?:) bo tego jej tylko brakuje :)
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...99-vt13743.htm
tu z alusami wiec nie szukam zmienilem bo pogoda sie nie zapowiadala ciekawie i akuratnie mialem czas a ze sie poprawila no coz:P spowrotem juz nie zakladam;) zaszykowany na zime:P
ja używaną wyniuchałem na allegro za 90 zł w super stanie, tylko do malowania bo kolor nie ten, a nowa z tego co widziałem to 200zł malowana srebrnym podkladem
a to juz wszystko ok.. juz myslalem ze latem na tych kolpakach jezdzisz :)
tez juz musze alu zdjąć powoli :P
Cytat:
Napisał Yyogi22
ja za moja 120 ale byla wraz z klapa plus 40 zl przesyłka tez trzeba było malowac bo byla srebrna wlasnie;)
nigdy w zyciu xD a kołpaki tez jakies alfowskie musze skombinowac;pCytat:
Napisał Alfista
no to chyba ja najlepiej trafilem.. kupilem czarną czyli w kolorze mojej 146 za 40zł :lol:
Cytat:
Napisał Alfista
fuks :D:D:D
a ja nie moglem nigdzie trafic, mowili ze chca z cala klape sprzedac wszyscy :P
EE za 40 zł to miałeś farta, trzeba przyznać ;)
Cytat:
Napisał dareme89
jakbys jeszcze nie trafil to kolo na forum akuratnie chce sprzedac ale neizle sobie liczy bo za sam spojler chce 150zl!! ;|/ :((( :!: :?: :roll:
jak 150 to wole nowy za 200 juz :) ale podobna cene kiedys na allegro uslyszalem :)
Cytat:
Napisał dareme89
no ludzie sa rozwalajacy czasem;]
A skąd wzieliście tą cene 200pln :?:Cytat:
Napisał dareme89
Nowy oryginalny spojler do 145 kosztuje sporo ponad ...1000pln
Może do 146 są tańsze.. :roll:
Cytat:
Napisał rigobert
ja osobiscie nie widzialem ale jak dareme89 widzial no to chyba jednak sa;p
za 200 z laminatu na allegro. :)
tylko ze laminat i oryginał dzieli przepaść
wiem, ale laminat niz zniszczony orginal :)