Dla wszystkich Kanciastych Pażdziochów145/146/155 i innych, oby moc była z wami
Printable View
Dla wszystkich Kanciastych Pażdziochów145/146/155 i innych, oby moc była z wami
właśnie chciałem taki sam temat zacząć...:)
Dla wszystkich szczęściarzy wożących tyłek super brykami....:)Wesołych świąt...:)dla was jak i dla waszych alf żeby nie było...:)
Ano, wesołych świąt oraz miliona bezawaryjnych kilometrów w nowym roku :)
Również wszystkiego dobrego! :)
Moi drodzy wariaci:Dspokojnych,wesołych i bezpiecznych świąt.Zajebiaszczych prezentów i wszystkiego co najlepsze dla Was:)
Również wszystkiego najlepszego! :)
I oby cały czas bez fotek z podróży od policji .............. i innych chętnych na naszą kasę
I ode mnie wszystkiego dobrego:) Nie zachlać za bardzo Panowie;)
Wszystkiego dobrego i żeby nam maszyny nie rdzewiały! :)
Wszystkiego najlepszego miłośnikom kanciaków i prawdziwych Alf np. 155 w wersji benzynowej.
Wszystkiego dobrego chłopaki w te święta i nie tylko! :) Sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!
I w szczególności życzenia dla Wujka-Benzynowego Ortodoksa: Żeby nie spotkał na swojej drodze mniej zrównoważonego posiadacza klekota ;)
WESOŁYCH ŚWIĄT!
hmmm , wiem że już praktycznie po świętach :) ale :
Życzę Wam , miłych wrażeń , Kobiet które zaczną oglądać się za tą nie powtarzalną stylistyką , sklepów które znajdą każdą część za grosze , żeby nikt nie zniszczył Ryjka czy tyłeczka naszych pięknych kobiet przy bliskim spotkaniu któregoś stopnia - no i najważniejsze aby te Nasze Pani doceniły właścicieli ( ludzi dla których to nie samochód tylko wyższa idea , i chcemy aby były piękne , cudowne i w stanie fabrycznym ) - czyli żeby jeździły bez fochów
Chłopacy!życzę Wam w tym nowym nadchodzącym roku dużo zdrowia,wytrwałości w tym co robicie,jak najmniej przekręconych panewek:o dużo piniędzy i .......mało ciepłej wódki tej nocy;)
W nowym roku życzę masę kucyków i prostych zakrętów
A ja życzę Wam, żebyście nie mieli problemów z waszymi wozidełkami :)
I ode mnie i ode mnie i klekota :D Najlepszego chłopaki :) Bezawaryjności :)
Taniego paliwa , braku zdjęć z fotoradarów w 2013 i mandatów :) , no i żeby już limit na panewki został wykorzystany , i te które przetrwały niech przetrwają do pięknych czasów kiedy to staną w jakimś Muzeum :P
Także ode mnie życzenia by zawsze nawet z najbardziej zdradzieckiego zakrętu wychodzić na prostą,tak na drodze jak i w życiu.No i by paliwo było tanie,by Alfa bardziej cieszyła i w ogóle samych dobrych rzeczy :) A i jeszcze by grono miłośników kanciaków(jak to Andrzej pisze)trzymało się dzielnie swych miłości:)
Panowie najlepszego w Nowym Roku...;)I oby te nasze dupowozy przetrzymały duuuuzo pięknych i cudownych lat...:)nawet nie obraził bym się gdyby to wytrzymały dłużej niż my...;)tylko kto się nimi wtedy zaopiekuje tak jak robimy to właśnie my...:(
dołączam się, spóźnione ale szczere oczywiscie w nowym roku
:D