Spotykamy się w niedzielę 30.12.2012 o godzinie 20:00 na niebieskim parkingu podziemnym, by zobaczyć się ostatni raz w tym roku :)
Spotkanie na podobnej zasadzie co świąteczne :P, niech ktoś załatwi opłatek do picia :>
Printable View
Spotykamy się w niedzielę 30.12.2012 o godzinie 20:00 na niebieskim parkingu podziemnym, by zobaczyć się ostatni raz w tym roku :)
Spotkanie na podobnej zasadzie co świąteczne :P, niech ktoś załatwi opłatek do picia :>
byde :) uderzamy później do ciepłego MC, czy cos???
To jak bydziesz to weź kalendarze :)
Można iść posiedzieć :>
jak ja bede to kalendarze też będą :)
jo byda
czyli bedzie nas 3 + na 99% Marycha :D:D kameralna impreza :D
Prawdopodobnie też się pojawię :)
Być może a ... też się zjawię ;)
Jeżeli się uda...to i ja postaram się być :)
ja tez bede na 100%
- - - Updated - - -
I jeszcze raz prosze żeby ktoś kompa zabrał ze sobą
Kurde, szkoda że mi w lapku gdzie działa FES bateria trzyma 10 minut :/
a na netbooku nie wykrywa auta :/
ja wezme kompa jak cos :)
będę ale sie spóźnie, poczekajcie na mnie,
ja próbuję na Mac'u postawić wirtualną machinę :D
Mialem jechac;/ ba nawet wyjechalem ale auto zaczelo miec objawy typu (jedna z tych rzeczy ) sprzęgło, docisk, dwumas, skrzynia;/
Nie masz czego zalowac- nudy jak zwykle.
Wysłane z mojego Galaxy Nexus
eee tam nudy. :D śmiesznie jak zwykle. Marycha Ty nie umiesz jeździć ECO :P:P hamulec działa??
Tak dobrze się spot skończył a powrót mógłby być kosztowny, wielkie dzięki kierującemu audi czy czymś tam, uratowałeś mnie, himka i Naura :D
Było miło wesoło o kupach, kuponach itp. Dzięki. Kto tak zapierd... w kierunku sosnowca że nie mogłem go wyprzedzić ale trzymałem tempo tylko ten manewr z ominięciem tych samochodów mnie spowolnił.
To chyba byłem ja:) ConSpir- eco to u mnie tak około 140 km/h :D
Hamulce działają ale problem będzie z płynem(za cienki na takie hamowanie) i z tarczami(w 1.6 seryjnie są lite). Chyba nie obejdzie się bez zmiany na nawiercane.
kurwa to ja 1,6 nie mogłem dogonić prawie 180 było
Seweryn to nie wina samochodu tylko kierowcy :D :D
Seweryn-chyba że nie leciałeś za mną:) cały zcas trzymałem 150-160km/h , zwolniłem dopiero pod górniczym do 110 i z taką prędkością do świateł z BRWjechałem-tam odbiłem na Będzin.
Marycha, też mam lite i mysle nad zmianą. Już mam troche bardzo zużyte wiec na wiosne wloze jakis fajny komplecik :D wtedy bedzie deba stawała :D
jakieś misiaki krążyły czy co???
no bo może w międzyczasie się ustawili albo przy okazji go złapali :D
I tak fuks jak nic :D
Mnie niestety nie było bo byłem w kinie w tym czasie , ale co to misiaków w kierunku Tychów macie racje jak się z górki jedzie zaraz po drodze na Kostuchnę stali na na szczęście jechałem z Kobietą więc grzecznie 110km/h mykałem, ale na CB rzeczywiście mówili Czysto Czysto :P
widzialem jak daliscie po hamulcach to już wiedziałem co sie święci, ale i tak jak ich mijałem 120 na blacie i się misiu na mnie spojrzał :) całe szczęście nie pogonili
Hahaha aż mi się przypomniała sytuacja jak lecieliśmy do ustronia na zlot rok temu ;D
Niestety trzeba uważać :P
Może zaczniecie jeździć normalnie zgodnie z przepisami? :D :D haahhaha :D
p4 jak bys jezdzil zgodnie z przepisami to by Ci FAŁKA 88 palila;p
hah przecież my normalnie jeździmy :P, pusta droga była to zagrażamy tylko sobie ^^
No właśnie, my jeździmy normalnie! Czasem się trochę przekroczy :D
to dlatego cie nie dogoniłem trochę mocy masz więcej.