Co powiecie na taki pomysł żeby nakleić wokół szyb chromowaną listwę.
Fajnie by to wyglądało z klamkami, a w TI zgrało by się to z lusterkami.
Printable View
Co powiecie na taki pomysł żeby nakleić wokół szyb chromowaną listwę.
Fajnie by to wyglądało z klamkami, a w TI zgrało by się to z lusterkami.
dla mnie wieś tańczy i śpiewa...
Zgadzam się z Pawłem! Żenada!
Ale to tylko moje zdanie.
No wiadomo o gustach się nie dyskutuje :P
A waszym zdaniem w innych autach które mają to w standardzie też wieś?
Inne auta to.. inne auta. Tutaj piszemy o 159. Na tym zdjęciu nie dość, że grill i logo są zaczernione to jeszcze ramki al'a chrom... Jaki by to miało sens i niby czym miało by to być zrobione? Taśmą/listwą samoprzylepną z allegro? Co chwilę mam u siebie w garażu takie twory (zazwyczaj VW) i nie dość, że trwałość tego patentu jest znikoma to jeszcze wygląda to żenująco.
Nieeee.
Nie wiem jakby to wyglądało na żywo, ale... jestem raczej przeciwny, tym bardziej, że to nie będzie fabryka, a co za tym idzie z trwałością też cudów nie będzie.
Pozdrawiam.
- Rafał
To pewne że nawet gdyby to założyć to na max pół roku i się odklei. Znalazłem nawet na allegro aukcje z obwódkami niby do tych aut: http://allegro.pl/obwodki-szyb-listw...910347818.html ale jakoś mi się to nie uśmiecha, pewnie poucinane ze zwykłych za 20 zł. Odpuszczę sobie ten pomysł :P
Daj Pan spokój!... :P
Jeśli listwy są fabryczne, to może to jeszcze jakoś z przymrużeniem oka przejdzie (wiadomo rzecz gustu), ale jak jest to coś takiego... to będzie z tego agro... :D
Zdecydowane nie
Nawet nie poucinane - z opisu aukcji:
Ogólnie opis tej aukcji mi się nie podoba - cena w aukcji 59zł, w opisie:Cytat:
SA TO PROFESJONALNE LISTWY SAMOCHODOWE KTÓRE WYSYŁAM W KAWAŁKU - SAMEMU TRZEBA PRZYCIĄĆ ODPOWIEDNIĄ DŁUGOŚĆ ŻEBY WSZYSTKO DOKŁADNIE PASOWAŁO
A kilka wierszy niżej okazuje się że to 59zł to jednak nie za całość wszystkich listew bo:Cytat:
PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST KOMPLET NOWYCH LISTEW CHROMOWANYCH WOKÓŁ SZYB. CENA ZA CAŁOŚĆ WSZYSTKICH LISTEW.
Cytat:
SAME LISTWY DOLNE - 59 ZŁ
DOLNE + GÓRNE 99 ZŁ KOMPLET
Na pierwszy rzut oka od razu kojarzy się z tzw. niemczyzną ;-)
Załącznik 81883Załącznik 81884
No racja kojarzy :) a swoją drogą to niezła ta aukcja, sprzedawca specjalizuje się tylko listwach chromowanych.
o ile z daleka wygląda to znośnie (chociaż nieco odbija się od auta moim zdaniem) to podejrzewam z bliska rażące będą wykończenia, łączenia, przełamania, zgięcie, itp.
ja w 156 to robilem :) latwo sie docina i jest ok ;) ale w 159 chyba sie nie odwaze ;) przy nakladaniu trzeba pamietac zeby odtluscic uszczelki
Załącznik 82616Załącznik 82617Załącznik 82618Załącznik 82619Załącznik 82620Załącznik 82621Załącznik 82622Załącznik 82623Załącznik 82624Załącznik 82625Załącznik 82626Załącznik 82627Załącznik 82628Załącznik 82629Załącznik 82630Załącznik 82631Załącznik 82632Załącznik 82633Załącznik 82634Załącznik 82635Załącznik 82634Załącznik 82635
Troszeczkę się przy naklejaniu zwichrowały.
to ze mna byl problem ;) nie wiedzialem jak to dokladnie nakleic ;) a potem juz sie ryszyc nie dalo :/ no i do tego uszczelki mialem krzywe :/