Ktoś się orientuje czy w aucie na jakiejś blaszce albo gdzies można znalezć kod nadwozia?
Czy zostaje serwis. <fajka>
Printable View
Ktoś się orientuje czy w aucie na jakiejś blaszce albo gdzies można znalezć kod nadwozia?
Czy zostaje serwis. <fajka>
Jak sie nie myle to pod dywanikiem pasarera jest tabliczka jak sciągniesz dywanik jest taki prostokąd na zep i tam jest tabliczka
W bagażniku też są 2 tabliczki obok zapasu ale od czego one są to nie pamiętam, wiem tylko tyle, że wszystkie tabliczki znajdujące się w samochodzie są dokładnie opisane w książce obsługi.
Witam
Peteja 43 nie mylisz sie w ogole wlasnie w tym miejscu jest numer nadwozia.
Ale mi nie chodzi o numer nadwozia tylko o jakiś kod nadwozia.To chyba będzie jakiś inny numer.
Chyba że się myle :oops:
Zobacz na wewnętrznej stronie klapy bagażnika tam powinna być naklejka z kodem koloru nadwozia
Kod koloru jest ale nie o to chodzi.Potrzebny jest kod nadwozia w instrukcji na stronie 223 w tabelce są podane dwa kody dla silnika 2,4 JTD.Pytanie który bo jeden jest dla wersji ze skrzynią biegów z długimi przełożeniami a o to mi chodzi
Takie informacje pewnie są zawarte w numerze Vin wpisując je do Epera bo na aucie takiej informacji jak przełożenie skrzyni chyba nie ma
Tak z innej beczki, właśnie przed chwilą byłem pierwszy raz na eperze fajna rzecz, znacie może więcej takich stronek?
Witam
W piątek sprowadziłem z Niemiec 166 99' JTD,i przeglądam forum ,sprawdzam Eper i lekkie ździwienie w briefie 136 kM a z eper 140 kM -włoska radosna twórczość :?:
Proszę o adres stronki z EPR :)Cytat:
Napisał b-ski
Niestety kolego nie jestem wstanie ci pomóc na obecną chwilę bo jestem właśnie w pracy i nie mam tutaj tego linka ale wieczorem nie ma sprawy. Puki co spróbuj po goglować wpisz: eper fiat, eper dane lub wejdz na stronke fiata tam też coś powinno być, ja za pierwszym razem też tak szukałem.
Pzdr
Właśnie o to mi chodziło......:]
Dziękuję :D