Witajcie koledzy.
Mam okrutny problem. Nadziałem się na alledrogo na siłowniki maski za przystępną cenę 27.99(czyli 55,98 + 16zł). Lecz niestety, pech jak pech za 1 razem przysłano mi nie te siłowniki co trzeba, odesłałem więc spowrotem, i jestem kolejne 16 zł w plecy. Za drugim razem ponoć uprzejmy Pan od którego zakupiłem siłowniki DZWONIŁ DO PRODUCENTA i wysłali mu siłowniki specjalnie idealnie itd itd pod ten model. Dzisiaj go dostałem i co ? Będę drugie 16 zł w plecy. Ja wiem, że firmę Polcar (tej firmy są siłowniki) będę omijał szerokim łukiem. Wracając.. z jednej strony mocowanie jest o 0,3 mm za szerokie :), z drugiej strony jest odpowiednie, lecz dziura od drucika trzymającego bolec jest za daleko wywiercona, i nie da się go przełożyć, ponieważ bolec blokuje go :). Patrzyłem cenę oryginału (Stabilus Lift-O-Mat) ale myślałem, że dostanę zawału serca - 150zł za sztukę. Czy wymienialiście u siebie może siłowniki w masce ? Jakiej firmy siłowniki będą na 100% pasowały do maski ? Znalazłem w pewnym sklepie siłowniki firmy Magneti Marelli, może one będą dobre ?
Załączam specjalnie zeskanowane mocowania siłowników, które idealne to wszystko odzwierciedlają , ponieważ jutro będę reklamował je i żądał zwrotu pieniędzy :)
http://imageshack.us/a/img688/9468/23321312.th.jpg