Mam do was pytanie chcialbym sie dowiedziec i poznac wasza opinie jak by wygladala AR na takich felach
Printable View
Mam do was pytanie chcialbym sie dowiedziec i poznac wasza opinie jak by wygladala AR na takich felach
ch**owo.
a mi sie podobają i chętnie bym do swojej takie założył
o gustach sie nie rozmawia. jak sie Tobie podobają to zakładaj! :]
Na pewno wyglądałaby nietuzinkowo, bo raczej się takich nie spotyka. Co do samej urody takich felg to mnie zupełnie takie nie podchodzą, ale to jest moje prywatne zdanie.
Widzialem takie w oryginalnym malowaniu czyli całe srebrne i wyglądały jakoś lepiej ale moim zdaniem do Alfy słabo.. ogółem to połączenie z czernią wygląda dziwnie w tym wypadku..
alfy dobrze wyglądają jedynie na fabrycznych kołach
Dorzuc troche kasy i zakup sobie od GTA. Do wiosny jeszcze troche czasu ;)
Sent from my Lumia 800 using Board Express
Alfa moim zdaniem tylko fajnie wygląda na oryginalnych :D
a szczególnie szprycha 17 tylko prostować często trzeba
felgi tak wyglądają oryginalnie ale jakiś cwaniak pomalował je na czarno .... felgi już są u mnie i będą regenerowane czyli kwas piaskowanie i malowane proszkowo.. te 1 zdjęcie i 2 przedstawia jaki kolor chcę osiągnąć
Mi sie nie podobaja ale tak jak koledzy mówia, Tobie maja sie podobac :-)
mam jeszcze takie Rondell 0031 5x98 ET 27
Ja robię 20 000 rocznie ponad :P i jakoś od początku użytkownia 18" są nadal proste.. a będzie to już z 3 lata ;) sprawdzam przy każdej sezonowej zmianie i ze zdziwieniem odchodzę bo gość pokazuje że proste..
Kto co lubie - dla mnie OK. Co do prostowania to potwierdzam, że zależy jak ktoś jeździ. Ja mam felgi 17 parę lat i tylko raz prostowałem gdy mi opona przebiła się na autostradzie.
wheel - no to szacun
ze stwierdzeniem jak powyżej ( "jak kto jeździ" ) to się zgodzić mogę
bo jeden założy 18" i bardziej niż na znaki patrzy na drogę i omija wszystko co tylko jest na drodze
drugi po prostu jedzie i omija to co się uda i tyle
ale daleki byłbym od twierdzenia że jak ktoś prostuje nawet co sezon to znaczy że nie umie jeździć
ja np decydując się na większe nieco koła oczywiście zdawałem sobie sprawę z problemu ale nie będę robił slalomu jak narciarz jakiś
jak się co stanie to trudno - sie naprawi , będzie pan zadowolony
( albo jak to miałem nieprzyjemność - na trasie 120km/h i niestety przeszkoda nie do objechania i dwie alu wraz z oponami poszły w pi....du :lol: )
czy to była oznaka , że nie umiem jeździć ? według mnie nie
no ale ja nie wiem , ja się nie znam
bocian nie chcesz wiedzieć ile razy dziennie wjeżdżam na krawężniki i zjeżdżam a nie mają ine 2-4cm.. ino 10-15cm ;)
masz rację - nie chcę
:lol:
nie masz racji :
pisząc że jak ktoś prostuje to znaczy że nie umie jeździć
:lol:
inaczej to ujmę..
nie dba o to czym jeździ a potem płacze że krzywe :lol:
dbam ale slalomu robił nie będę i patrzę na drogę i sytuację na niej a nie wypatruję dziur ...
jak się pokrzywi to się wyprostuje
i tyle
mam pytanie czy takie opony 215/40 nie beda nigdzie mi tarly przy felgach 8Jx17H2 ET35
Niepowinny bo 215/45/17 nie zdażyło mi się żeby tarło.. a to co Ty proponujesz jest niższe i się nieco naciągnie na 8J szerokości..
A mi tam jazda na dużych kołach i niskim profilu wychodzi na dobre bo wkońcu tylu mandatów nie dostaje bo jeżdże ostrożnie:) . Wszystko ma swoje wady i zalety ale jakbym patrzał tylko na praktyczne strony mojego wehikułu i samego użytkowania go to napewno bym Alfy nie kupił .
Dokładnie tyłem w tym aucie wszystko się da mając 18" xD ale mimo wszystko jest trochę strachu.. parkowanie równoległe pod krawężnik zawsze powoduje sporo strachu..
najlepszy moment jest gdy zjeżdzamy i 2 przednimi kołami stoisz już na asfalcie a jednym kołem na tym wysokim krawężniku i bucha się chwieje ;)
Mało tego że się chwieje to niewiem jak u Ciebie ale u mnie przy rozpórce z tyłu to jeszcze skrzypi buda jak schodzi :P nigdy nie wiem czy lepiej wolno te ostatnie koła spuścić tak 1km/h czy poprostu już zjechać i nie męczyć kół i budy xD
proponuje fele Brock b21 black. u Mnie w profilu możesz looknąć jak to wygląda:)