A moze za przykładem innych kolegów zrobimy sobie male spotkanie integracyjne w krakowie
Nic wielkiego proponuje gdzies na parkingu zeby lepiej sie poznac pogadać wymienić doświadczenia itp a moze sa inne propozycje...
Printable View
A moze za przykładem innych kolegów zrobimy sobie male spotkanie integracyjne w krakowie
Nic wielkiego proponuje gdzies na parkingu zeby lepiej sie poznac pogadać wymienić doświadczenia itp a moze sa inne propozycje...
Ja jestem za!!! Tylko trzeba date podać :|)
Datę sie wymyśli tak zeby bylo ok dla wszystkich tylko ze Narazie chętnych brak a tak nawiasem z tarnowskich gór to troche daleko ale oczywiscie bedzie milo jak wpadniesz:)
jestem za jestem za :D
Ja tez moge podjechać jak ustalicie jakiś termin.
pzdr
No to jest juz nas 4:) poczekamy kilka dni zobaczymy ilu chętnych bedzie to zastanowimy sie na data
Mile widziane sugestie co do ewentualnego miejsca spotkania
ja tez jestem za
Jestem za xD
a co do miejsca to proponuje :
Parking multikina (tak jak ostatnio na zlocie) tam jest dużo miejsca
a co do daty to proponuje 24 lub 25 Pażdziernik
Wtedy jest spot w Pszczynie z tego co mi wiadomo.Cytat:
Napisał Darknes
pzdr
Ja również jestem za. Jeżeli oczywiście tylko dam radę. A jeśli się uda to wezmę tatę( jest na kupnie następnej AR- chyba, że nie zdąży kupić :) , wujka(AR 156 SW) i brata( Lancia Dedra)
No prosze ekipa sie zbiera multi kino mysle ze bedzie ok a co do daty trza bedzie ustalić
ja też jestesm za :mrgreen: ja termin spasuje to 100%
... a tak nawiasem z tarnowskich gór to troche daleko ...
nic sie niemart:) co to za kilometry jak tylko bedzie pasować to sie zjawimy:) a 25,10,2007 tak jak piszecie jest ten spot i tez mam zamiar byc na nim - TYLKO NIE TA DATA :/
Miejscówka jest ok, natomiast jeśli chodzi o datę to ja bym proponował może jakąś niedziele. Piszcie co o tym sądzicie. PozdrawiamCytat:
Napisał DRAGON2020
to moze 26 pazdziernik akurat niedziela
Również jestem za :) Co do daty - może 19 październik (niedziela)? - mniej odległy termin a itak najwięcej ludzi chętnych na spot zgłasza się tydzień przed ;) Co do miejsca - tylny parking pod Multikinem pasuje idealnie - tak jak na poprzednim spocie w Krakowie. Po ustaleniu miejsca i terminu należałoby założyć temat z tymi danymi w tytule i zrobić listę chętnych :)
Jeżeli nie będzie to 25.10.2008 bo wtedy jest spotkanko w Pszczynie to będę na pewno.
No wiec jesli 25 odpada to pozostają dwa terminy 18-19 i pierwszy weekend października co do miejsca to mysle ze multikino jest idealne
Oczywiscie mialem na myśli pierwszy weekend listopada ale przeciez jest święto wiec napewno odpada
Wydaje mi się, że 19 pażdziernik byłby ok. Teraz tylko czekać na chętnych :D
jestem za i sie pojawie :D
Ja proponuje 12 październik, ewentualnie 19. W zasadzie to im wcześniej tym lepiej, po co to odkładać w czasie??
pzdr
Jedyne bmw z ramkami klubowymi się stawi. ;)
bimski urozmaicenie musi byc :wink:
Wiec mysle ze co do daty i miejsca spotkania większość jest za 19.10.2008
A miejsce parking multikina ? Zatem nie pozostaje mi nic innego jak dac odrębny temat i czekac na zapisy:)
Jesli ktos ma inne propozycje to czekam do jutra
z założeniem tematu:)
Dragon wszystko oki, ale po co zakladasz dwa identyczne tematy ??
jest spot krakow i tam juz sie sporo dobrego napisalo wiec piszmy tam :)
Sluchajcie, tak sie zastanawiam.
Przeciez my mozemy spokojnie porozmawiac (nawet dzis czy jutro) o szczegulikach spota :)
kazdy ma napewno skypa, jesli bysmy podali sobie nasze niki to mozna na czacie sie rozpisac i zrobic konferenjce na SKYPIE i spokojnie przy kawie, czy tam piwku porozmawiac :)
co Wy na to ??
jak by cio to ja juz podaje moj nick ze skypa ( marekgasior74 ) siedze zawsze na niewidocznym ;)
mozna pisac , jak jestem to sie odezwe i moze sie uslyszymy w wiekszym gronie jeszcze przed spotkaniem :)