-
Cudo zawitało do mojego miasta :)
-
No wspaniały egzemplarzyk!
A do tego jaki zadbany, to się lubi.
Czuć duszę tego auta, te wszystkie oryginalne części, ahhh.
Czyżby jakiś zlocik starych samochodów? Czy tak po prostu sobie stała?
Toż to grzech, aby takie autko stało pod chmurką.
-
Przepiękna ,ale miałeś farta
-
Ale rodzynek!
Niestety Helmuty parkować nie potrafią :P
Pozdrawiam.
- Rafał
-
-
-
Fajna:) Tylko o co chodzi z ta trawka na zderzaku?:)
-
Już odpowiadam na pytania, więc:
nie było w moim mieście żadnego zlotu starszych aut, po prostu jakiś gebels (pewnie jakiś dziadek) wpadł w odwiedziny do rodzinki
a trawka na zderzaku to nie wiem skąd, ale być może z działki bo widziałem ją też w pobliżu działek ogrodniczych.
Alfa stoi do dzisiaj u mnie w mieście w różnych miejscach i mam nadzieję że jeszcze trochę postoi ;), albo daj Boże że ktoś ją kupił sobie :DDD
-
Cytat:
Napisał Rafik
Tylko o co chodzi z ta trawka na zderzaku?:)
Może to miała być imitacja koniczynki ? XD
-
Cytat:
Napisał Spirit
albo daj Boże że ktoś ją kupił sobie :DDD
- jak dla mnie, może nawet zapierniczyć, byle tylko pozostała w Polsce ;)
(żartuję oczywiście).
Pozdrawiam.
- Rafał
-
Alfa nadal stoi u mnie w mieście i przeważnie cały czas w jednym miejscu ;) codziennie musze obok przejechać żeby oko nacieszyć tak rzadkim widokiem ;) :DDD
-
wspaniale autko... :mrgreen:
-
:D :D :D Kurcze a ja tego cacka nie widziałam!Pozdrawiam :D :D :D A gdzie ona stoi też chętnie zobaczę????
-
O witam fankę Alfy z Piły ;) nie mogłem uwierzyć jak zobaczyłem Piła pod avatarem :D w końcu ktoś inny z mojego miasta :)
Co do auta stoi ono często na parkingu koło domu książki, tam gdzie postój taksówek ;). Dzisiaj przejeżdżałem przed 17 to nie stała, ale wieczorem tzn tak koło 22-23 przeważnie zawsze stoi :DDD
-
Że się ktoś nie boi trzymać takiego wozu na polu.
Na dodatek Niemiec :)
-
Cytat:
Napisał Spirit
O witam fankę Alfy z Piły ;) nie mogłem uwierzyć jak zobaczyłem Piła pod avatarem :D w końcu ktoś inny z mojego miasta :)
Co do auta stoi ono często na parkingu koło domu książki, tam gdzie postój taksówek ;). Dzisiaj przejeżdżałem przed 17 to nie stała, ale wieczorem tzn tak koło 22-23 przeważnie zawsze stoi :DDD
No to jak to się mówi witaj w klubie!!! Ja też sie ciesze że jest ktoś z Piły.A to autko musze koniecznie na żywo zobaczyć dziś już nie ale jutro musze sie tam pokręcić.Może nawet spotkam ciebie.Pozdrawiam :D :D :D
-
Z ciekawości sprawdziłem za ile można taką niunię sprowadzić to mi trochę gały wyszły :twisted:
Kliknij na link
-
-
***O kur...czaki niezła sumka nie ma co!!!***
-
Klasyki się cenią. Zwłaszcza w dobrym stanie. Nawet co do nowszych nieco aut. Np Alfa Romeo 164 która kosztuje 5000 EUR wcale nie musi być Q4. Może to być wersja Super z 12 zaworówką- cena skąd? A no stąd że przeglądy wszystkie ma ważne i TUV, a w Niemczech liczy się faktyczny stan samochodu, a nie rocznik jak u nas.
-
Piękne autka :D też nie widziałam jeszcze takich na żywo, cena też nie zła :) ale klasyka więc i cena.