Szukam poduszek z poliuretanu do przedniego amortyzatora. Może podpowiecie gdzie można takie dostać?
Printable View
Szukam poduszek z poliuretanu do przedniego amortyzatora. Może podpowiecie gdzie można takie dostać?
http://www.strongflex.eu/pl/ poszukaj tu jak nie ma to zadzwoń do nich
Kupowalem w Olkuszu za 60zł komplet.
Gdzie dokładnie?
Wpisz w google poliuretan olkusz firma nazywa sie deuter.
Mam od nich wszystko tył i caly przod. Jak troche pojezdze to napisze jak sie sprawuje
Ile kosztuje taka zabawa?
Taniej niż chińskie badziewie z allegro :)
27zł sztuka od firmy Deuter z Olkusza.
Co daje PU na stabilizatorze? Ja ostatnio zakładałem normalne gumy, ~50zł/2szt, nie wiedziałem, że jest opcja z PU.
Więcej wytrzyma.
A co ze stabilizatorem się stanie po jakimś czasie?
Jest opcja ze PU zetrze stabilizator i za jakis czas zacznie je..ać bo sie stabilizator wyrobi i trzeba bedzie go wymienic?
Ciekawe czy jest taka opcja.Bo czytałem ze PU potrafi zniszczyć tuleje w wahaczach więc napewno stabilizator troche tej siły na siebie przyjmie. A znajac zycie to tee stabilizator padnie po 2 miesiacach. To włoszka. Nie oszukujmy sie w przyrodzie nic nie ginie. W normalnej sytuacji padnie guma za 25 zeta, ktora bierze na siebie ciosy zadawane przez polskie drogi. Coekawe czy wymiana stabilizatora w 166 jest skomplikowana.
100 tyś km temu wymieniłem gumy stabilizatora z tyłu (przodu nie ruszałem jeszcze) na zwykłe gumowe po 35zł za szt. (wtedy chodziły słuchy że to są gumy z pandy) i jak na razie do tej pory nic im się nie dzieje, łączniki mam jeszcze oryginalne i luzów na nich nie widać, auto ma na blacie 197500km z czego 110tyś moje. Myślę że nie ma potrzeby ładować PU na stabilizator, ale resztę przodu to w najbliższym czasie wyślę do deutera żeby dorobili tuleje do oryginalnego wahacza (bo w vemie, którą mam aktualnie założoną na dole, sworzeń jest ok, ale tuleje są badziewne)