Witajcie, mam pytanie jakie żarówki do świateł mijania Alfy 156 po lifcie???
Printable View
Witajcie, mam pytanie jakie żarówki do świateł mijania Alfy 156 po lifcie???
Instrukcja obsługi sie kłania ;) H7 oczywiście
Aaaa tam instrukcja;D Was mam :P Dziękuje;D
- - - Updated - - -
Mam jescze pytanie.. Czy moge w mojej Alfie miec w światłach pozycyjnych żarówki LED? Czy czasem nie bedzie wyskakiwał błąd?
nie bedzie bledu jeżeli będą to żarówki na szynie CAN BUS
Czyli ta pierwsza z tej aukcji bedzie dobra? http://allegro.pl/zarowka-led-5-smd-...969643047.html
H6W na postój ;) Chyba, że w tej pierwszej zeszlifujesz jeden bolec
To muszę zeszlifować bo w H6W będzie mi błąd wyskakiwał
Jeśli H6W to CAN BUS to nie będzie błędu.
Ja mam u siebie H6W (wyglądające jak te które pokazałeś w linku) i nic mi nie wyskakuje :) CAN BUS oczywiście ;)
Załącznik 85321Załącznik 85322
Zdjęcia poglądowe (jakość marna) ale coś widać :lol:
mam u siebie też ledówki na postojach i szukam jakiś H7 na mijania, żeby to razem ładnie wyglądało.
Obecnie mam zwykłe H7 i jest troszku lipa przy właczonych światłach... postojowe dają lekko niebieskawe światło, mijania podchodzą już pod blady żółty...
masz u siebie założone zwykłe h7 czy jakieś "niebieskawe" np. osram cool blue intense ?
pozdrawiam,
Adam
ja mam założone osram cool blue hyper white świecą bardzo fajnie na biało
Ja do mijania zakupiłam te http://allegro.pl/philips-2szt-h7-x-...970527791.html jutro bedą założone to zobaczymy, podobno są dość dobre.
no te x-treme vision podobno bajka. Tylko na allegro słyszałem, że 90% to podróby :/ Bo tanie te żarówki nie są.
No tanie nie są ja dałam prawie 100zł ale wiem że są w 100% oryginalne made in germany. Mam je już założone co prawda nie mają jakiegoś "białego" światła, ale na pewno są dużo, dużo jaśniejsze od normalnych (mi szczerze chodziło o to żebym lepiej droge widziała niż żeby auto tylko ładniej wyglądało) nie jechałam jeszcze po zmroku, ale w dzień widac że są mocniejsze jak się na nie patrzy. Ciekawe jak długo będą służyły...
- - - Updated - - -
Mam jeszcze całkiem inne pytanie. Od jakiegoś czasu osłona (plastik spod dołu auta "przód") strasznie się obluzował... i teraz kiedy jest więcej śniegu lub nie równa droga trze mi o asfalt! Co z tym zrobić?
Dzięki za odp. Moja jest już chyba w takim stanie że musze raczej kupić nową...