Witam jak tam w waszych Bellach wyglądają przebiegi ?:P przed zakupem i Na obecną chwilę mam 75000.Czy to dużo? :)
Printable View
Witam jak tam w waszych Bellach wyglądają przebiegi ?:P przed zakupem i Na obecną chwilę mam 75000.Czy to dużo? :)
Chyba 10 lat temu tyle miałeś :P
A tak w ogóle to na kiego grzyba w tym dziale? Tu się pokazuje auta a nie przekręcone liczniki :P
Nie ten dział - a czy dużo to zależy do czego porównywać. Są 156 z mniejszym przebiegiem ;)
nom... słyszałem też że niektórym maleje w miarę upływu lat.
Ten temat trzeba przenieść, niech mod zrobi porządek.
Może i nie ten dział ale nikt nic nie cofał a jak znasz kogoś kto ma V6 z mniejszym ,,orginalnym,, przebiegiem to daj znać :P i u mnie jest wszystko udokumentowane :crazy_pilot:
- - - Updated - - -
Daje se rękę uciąć i nie tylko... że jest orginalny HE HE :cool:
Twoje ręce, Twoja sprawa :P
Mniejsza o te przebiegi. To będzie temat w którym znajdziemy lawinę genialnych aut z kurczącymi się przebiegami. Prawie każdy będzie się zarzekał że to prawdziwy. Powstanie temat rzeka.
Ważniejsze jest to że
TEMAT TRZEBA PRZENIEŚĆ :)
Mówię Ci prawdę zresztą mam ks serwisową nie wiem czy widziałeś przebiegi tam są po VIN ie też idzie spr a w swojej jaki masz przelot?
Ten temat to trochę taki suchar. Ale wpiszę, żeby nie było. Przy zakupie ok 180 tyś, teraz ok 235 tyś km
Warto, aby każdy napisał czy kręcony czy nie ;) Mój nie kręcony. Potwierdzony w ASO.
Ale cyrk nikt nie wierzy :) wiem że tyle alfy mają 200 300 i więcej ale nie ta. Mało było użytkowane i tyle jestem 3cim właścicielem. Co mam zrobić żebyście uwierzyli? :P
Napalony na ten przebieg...
A hu..... nas interesuje ile masz przebiegu. Tu sie pokazuje samochody. Załóż sobie temat w innym dziale i sie podniecaj dalej.
Nic nie zrobisz mariwa. Po prostu ten temat jest bez sensu..... Wyświetla Ci mały przebieg, chciałeś się pochwalić i tyle :P A teraz będzie tu lawina komentarzy i teorii o przebiegach przerywane od czasu do czasu niewiarygodnymi wpisami :)
Po co pisać o przebiegu? To prawie jak temat "ile najszybciej jechaliście".......
mariwa21, Twoją książkę serwisową widziałem na allegro.
zieloo007, a ile może mieć diesel w dniu zakupu? Normalne, że 180 tys. nie zależnie od tego ile ma lat. Wystaczy popatrzeć na w/w portal.
Nie ta historyjka jest stara i oklepana:P pierwszy włascicel miał 5 czy 6 aut i kupił Alfę zapytali się po co mu taki samochód powiedział że robi interesy z włochami i nie wypada niemcem podjechać i jezdził od czasu do czasu po paru latach w tej chwili nie wiem i le dokładnie ale mogę się dowiedzieć od poprzedniego właściciela z którym mam kontakt szfagra szfagier który w alfie pracuje widział co się z Alfą dzieję i w jakim jest stanie odkupił nie pytałem się za ile... mniejsza o to miał też pare lat w zimie wcale nie jezdził stała w tym pokrowcu co mam i w 2010 ja kupiłem :) w wieku 21lat chciał 28tyś po znajomości sprzedał mi za 26tyś i tak to wygląda kto nie wierzy jego problem a przy sprzedaży myslę że nie bedę miał problemu bo sami wiecie że to jest mało prawdopodobne ale prawdziwe.
No i się zaczyna to o czym pisałem..... oczy sobie zaraz powydrapujecie za te przebiegi.
Ja mam 263, ale jak trzeba to mogę się założyć i udowodnić że ma 63 i będę to miał udokumentowane książką obsługi z wszystkimi przeglądami, każdy w innym serwisie, dajta mi tylko dwa tygodnie żeby m znalazł odpowiedniego kolesia z allegro wszystko postęplował i jego rodzina się podpisała. mariwa21 kiedys ci pisałem jak wół żebyś tak sie nie chwalił, bo zawsze jest ktoś lepszy. Jeżeli wyznacznikiem stanu ma być stan licznika i opinia jaką głoszą obecni i poprzedni właściciele- co u ciebie jest wiodące (kolekcjoner z Afryki Alf Romeo) to coś nie tak, poza tym masz kilka zgrzytów u siebie w samochodzie
Moja może i z zewnątrz najładniejsza nie jest- chodź podobno ładnie utrzymana jak dla mnie może być lepiej i by było gdybym nie stukał kilometrów i miał czas na chociażby nawoskowanie jej, za to o mechanikę dbam jak mało kto, wsio na oryginalnych gratach i przed czasem wymieniane
Daj spokój widzę że niektórzy na tym forum to popaprańce, żebym mógł to bym przeniósł temat i po sprawie.
Cytat:
Szanuj ludzi, nie obrażaj innych użytkowników, kierowców, grup społecznych.
Ostrzeżenie: 8 pkt
Tyle w temacie - są auta z mniejszym przebiegiem potwierdzonym przyklepanym i podbitym odpowiednimi pieczątkami. Rarytasem to było kiedyś na forum GT do kupienia w IT z zerowym przebiegiem lub coś w tych okolicach.Cytat:
Zakładaj tematy w odpowiednich działach.
Ostrzeżenie: 2 pkt
Znachor się znalazł wez człowieku żal ci i co ty możesz wiedzieć o moim samochodzie? widziałeś nie to się nie wypowiadaj chcesz to sobie skręć ten licznik i na 20 tyś i co z tego... ja wiem co mam i czym jeżdzę.
A możesz mi wskazać gdzie napisałem coś o Twoim samochodzie i czego mi żal? Napisałem, że są auta na forum o niższym przebiegu. Zwróciłem również uwagę na to iż należałoby trzymać się regulaminu.
Spokojnie koledzy. Moderatorze, ratunku !! - pozabijają się...
Rarytas ja nie pisze że mój to rarytas ale pokaż mi drugą taką to przyjadę do Ciebie i zaprezentuję swój statek.
Przeglądam Forum no i ku memu zaskoczeniu kolejny raz Surprise ...
Czytam i czytam te głupoty i muszę przyznać,że mariwa mnie wcale nie zaskoczył z tym przebiegiem no ,ale dzieci są wśród nas.
Przecież te pierdzi kółko to istne Papamobile i w ogóle najlepsze bo od Turka ..
Mnie tam w sumie wali czy ma 30 czy 300tkm :) przebiegiem się nie jezdzi, a sąsiadom chwalic się nie mam zwyczaju.
Nie problem, proszę - do Szczecina masz kawałek ale wal jak w dym:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._0_jts_bn.html
To chyba do mnie za tych kilka zgrzytów (bo są i się kupy historia nie trzyma dla mnie) i resztę tego co napisałem
Na tym forum jest chyba Alfa z Busso z mniejszym przebiegiem jak mnie pamięć nie myli i użytkowana mniej więcej tak jak twoja, czyli 0 zimy
Szczerze to mi akurat książka serwisowa nic a nic nie mówi, chyba że są faktury do potwierdzenia tego i nie są podróbami (do ojca Skodziany poza książką jest około 50 faktur na wszystko, do Alfy mam z 30 sztuk)
Oj tam oj tam..
10 lat na liczniku 235000 dzis przeszło.
Sam zrobiłem Nią 90000
realnie myśle koło 320000 niestety w ASO nie ma żadnej wzmianki serwisowej o niej.
Mariwa daj mi 2 tygodnie a zrobię ci moja tak ze będzie wyglądała na 20 tys km i będzie miała taka historie ze książeczki to wszystko ładnie potwierdza. Juz nie takie igielki widziałem.
Kawałek jest koło 600 set jak będę w okolicy to wpadnę :) Wiesz co żałuje teraz że założyłem ten temat... myslałem że jeden z drugim zachowa się w porządku... a nie obelgi i niedowierzania.
- - - Updated - - -
mam książkę od nowości serwisowana w jednym serwisie i faktury i nie pisz że widziałeś moją książkę na allegro... co z tego że liczniki cofnie jeden z drugim co to da wszystko idzie zweryfikować po nr VIN tego nie oszukasz przykro mi.
Zamykam, bo z przebiegu robicie kuźwa historię jakby chodziło o odbicie Jerozolimy z rąk innowierców.