nie podoba soę to nie patrz
Printable View
nie podoba soę to nie patrz
Sorki nie chce cie urazic ale wyglada to fatalnie. A na klapie? masakra. Gdyby to byly oryginalne aluminiowe listwy zatopione w uszczelce takie jak sa w audi paskach czy nawet w oplach to oki ale samozwancze przyklejenie takiej listwy i docięcie jej nozykiem Hmmm to nie golf. Zerwij ta listwe chociaż z tej klapy.
Taki chrompakiet do passata...
Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk
a o co chodzi z tym tematem ?
Ślicznie :)
Na pewno siary nie robią te listwy
normalnie passato
na bagażniku to jakby za karę . sorry, ale nie jest to ładne, wręcz przeciwnie
powiem jak zwykla mowic moja babcia...o laboga:D
- - - Updated - - -
byla taka jedna na allegro z takimi chromikami czy to ta czy sam to robiles??
Już pomijając fakt, że jednym się spodoba innym nie to niby co mamy wywnioskować po zdjęciach tej jakości i z takiej odległości. Coś jak, na allegro. Z daleka ładne a potem niespodzianka przy bliższym kontakcie. No chyba, że ktoś się "uartystycznił" i wyszło ładnie i solidnie...
jak dla mnie tragedia, prawie jak pastuch
Teraz wiemy co handlarz ma na myśli w ogłoszeniu pisząc: PAKIET CHROM ;P
;)
Nie będę oryginalny, ale lipa jakich wiele na naszych polskich drogach i parkingach pod remizami...
Pozdrawiam.
- Rafał
to teraz do tego super ekstra chrom pakietu trzeba koniecznie zdemontować znaczki DESIGN GIUGIARO
bleee
ale masakra...wygląda jak jakiś pastuch albo opel...fui...normalnie agrotuning
Jak na tylnej klapie , można by to zboleć , tak te boczne wyglądaja tragicznie.
Mi to bardziej przypomina jakiegoś Opla (pokrywa bagażnika) aniżeli VW. Może na żywo prezentuje się całkiem inaczej niż na zdjęciach. Choć moim zdaniem 159 jest na tyle piękna, że nie trzeba jej pomagać żadnym dodatkowym chromem.
Moim zdaniem, jeśli Tobie takie coś się podoba to ok, jak dla mnie to zdecydowanie za dużo, listwy na drzwiach wyglądały by o wiele bardziej znośne gdyby to była tylko jedna listwa dołem szyby bez całej ramki. Listwa bagażnika odpada zdecydowanie. Dużo też zależy od jakości wykonania. Jeśli są to najtańsze listwy chromowe z allegro to już lipa po całości. Dużo by pomogły dokładniejsze fotki. "9" to bardzo subtelnie zaprojektowane auto i takie dolepy
bardziej szkodzą niż pomagają, było kupić Paska to by nie trzeba było nic doklejac
Wysłane za pomocą TapaTalk 2
Dzięki ci za te zdjęcia, juz wiem, że mam to sobie wybić z głowy. Chyba rzeczywiście, gdyby to była tylko listwa przy dolnej krawędzi mogłoby wyglądac lepiej, Ale nawet tego nie spróbuje.
dołożył bym jeszcze chlapoki na koła, listwy na dzwi i halogeny z orurowaniem i było by git :) pierwszy krok juz za tobą! czekamy na dalszy rozwój :)
A ja jestem zachwycony:)
Z tyłu Opel, z profilu Accord/Passat, niezbyt mi się to podoba. Osobiście uważam, że takie "modyfikacje" w 159 są kompletnie niepotrzebne, ponieważ stylistyka i linia 9tki jest perfekcyjna.
Kurcze, do samochodu, do którego nikt nie ośmielił się sprzedawać zamienników lamp a'la lexus, co świadczy o tym, że najwięksi piewcy wsiowego tuningu omijają 159 szerokim łukiem (i słusznie), dokładać takie "upiększacze" ?
Moim zdaniem nie... To nie niemiecki czołg, aby potrzebował takich zabiegów.
Pozdrawiam
Kiedyś trafiłem na takiego mema :)
Załącznik 91744
a takj przy okazji moze sa jakies listwy okleiy czy cos na tylny zderzak strasznie sie rysuje w kombiku a moze inaczej juz takiego kupilem .... na tej plaskiej czesci co idzie zaraz od tylej grodzi bagaznika....
Tak to wygląda przy 156. Mialem tak zrobione i mysle ze to jedyne rozwiązanie jak juz ktos chce cos przyklejac.
Załącznik 91762
Na tylnej klapie w ostateczności ok ale już te listwy przy szybach wygląda strasznie, ale jak mówili koledzy Tobie ma sie podobać a nie np mi. Szerokości
Podobna do daczi z lat 80tych:)
Dobrze widzę, że na tylnej klapie listwa nie jest na jej końcu?
http://zapodaj.net/images/88ee72b2349e6.jpg
No i w rogu tylnych drzwi też się coś nie zgrało:
http://zapodaj.net/images/fdc485f17769c.jpg
Nie no patrzę i też aż muszę zabrać głos...wygląda to naprawdę źle...jeżeli właścicielowi się podoba - ok, jego bryka, niech sobie robi z nią co chce. Ale tak jak koledzy pisali, 159 jest sama w sobie tak śliczna i dopracowana stylistycznie, że grzechem jest oklejanie Jej pseudo chromem i innymi wynalazkami z dziedziny wieś tuning.
drift-r czepiasz sie szczgolow.Ja juz o tym nie chcialem pisac.Przeciez tego nie widac bo przycmil te niedociagniecia blask chromu:D
tak sie przyglądam i dochodzę do wniosku, że brakuje jeszcze chromu na przedniej i tylnej szybie oraz na progach jak w fiacie 125...
Ja mam takie coś w SW, poprzedni właściciel sobie dolepił. Już dawno bym to ściągnął, ale boje się, że zostaną ślady.
dramat!!!
lepiej od razu kupic sobie paska, niz na sile psuc Alfe, zeby ja do niego upodobnic....