http://allegro.pl/alfa-romeo-166-sal...191525040.html Czy ktoś widział to autko lub czy mógłby się pofatygować ją obejrzeć? Wygląda interesująco cena wysoka ale może warto :)
Printable View
http://allegro.pl/alfa-romeo-166-sal...191525040.html Czy ktoś widział to autko lub czy mógłby się pofatygować ją obejrzeć? Wygląda interesująco cena wysoka ale może warto :)
hmm,
oferta fajna bo to rzeczywiscie ostatni wypust 166 :P na ramce carservis jest wiec po numerze rejestracyjnym mozesz zadzwonic do dilera i sie postarac wywiedziec co i jak :P
Jeżeli opis jest prawdziwy, to cena jest niska, a nie wysoka.
Chociaż z drugiej strony - produkt jest wart tyle, ile za niego dają.
podobne egzemplarze zdarzają się u Niemców po 10-12 tys euro więc cena jest bardzo ok
TO jest wersja collezione. Nie wiecie co piszecie :P Nie wiem ile jest warta ale dużo więcej niż zwykła. Specjalna tapicerka i kokpit w skórze. Niewiele takich egzemplarzy się trafia.
Już parę razy pokazywała się na allegro ale chyba wszystkich odstrasza cena.
Wersja collezione jest niezwykle rzadka. Ale właściciel dał wysoką cenę nie z tego powodu skoro nazywa to Black Line. To totalna pomyłka.
We wtorek jadę do Wawy więc oblookam ją. Jak z autem wsio ok, przejdzie serwis i zblizymy sie do 30 000 to biorę .
Było by zacnie mieć tak rzadki egzemplarz na forum.
Biorąc pod uwagę, że to moja pierwsza Alfa by była to niezły start :)
Myślę że za tyle nie uda ci się jej wyrwać. Cena jak na wersję jest niska w porównaniu z tym co trzeba zapłacić za granicą za collezione.
To jak ją kupisz to musowo musisz przyjechać na zlot -> link w podpisie.
sporo razy spotkałem się z tym że 166 z końca produkcji w Polsce nazywane były black line ,w gazetach również takie info widywałem .Być może w niedoinformowanych salonach przy sprzedaży mówiono takie rzeczy kupującym ,na wzór Gt np.
Poza brakującym odblaskiem z tyłu na zderzaku :)
Fakt jest ładna co się okaże na miejscu zobaczymy. Skoro pojawia się co jakiś czas i nikt jej nie chce to albo coś z autem nie tak albo nie ma chętnych. Jedno lub/i drugie składnia właściciela do obniżania ceny. Wszystko zależało będzie od stanu auta.
Wiesz... W polsce kazdy chcialby dobre auto za poldarmo. Dlatego wlasnie polski rynek samochodow uzywanych jest taki chory. Wiem ze jak ja sprzedawalem 166 3.0 to chetnych nie bylo praktycznie wcale chociaz mialem egzemplarz w bardzo fajnym stanie z ksiazkami oryginalnym przebiegiem. Po 3 miesiacach sprzedalem samochod z ogromna strata. Pojedziesz zobaczysz co to za wozek...
jak dla mnie te auto jest troche z innego wymiaru. Nie interesowalem sie nigdy 166 ale z takim wyposazeniem auto jest mocno unikalne wiec jest sens je trzymac :P
Prodrive czekam na relacje
Prodrive daj znać ponieważ brzydko powiedziawszy też jestem na nią napalony a mam zamiar zamienić swoją 156 właśnie na 166. I tylko ta jak na chwilę obecną spowodowała że spać nie moge :)
Wlasnie w polsce tacy sa kupcy... Kazdy tylko mowi, nikt nie pojedzie sprawdzic... No i ktos sprzatnie ci auto sprzed nosa a pozniej bedzie placz. Prawda jest taka ze kazdy duzo mowi a nikt nic nie robi, typowe polactwo. Jaki to problem wziac jeden dzien urlopu w pracy i jechac obejrzec woz. Gdyby to byla inna marka bardziej popularna to nigdy byscie nie kupili zadbanego samochodu bo audi bmw czy vw, jesli jest w super stanie to stoi do sprzedania maks trzy dni. Z alfa jest inaczej jak widac. Caly czas zakladamy ze ten samochod jest zadbany bo nikt jeszcze nie odwazyl sie jeszcze jechac do stolicy go obejrzec... Przykre.
to i dobrze, bo auto naprawde bylo zacne :P
Prodrive kupil czy ktos inny ? :P
tego to nie wiem ale daty pasuja :)
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT
to ten sam typ????
Też ma kokpit w skórze - rarytas, ale to nie collezione.
Nie. To specjalna tapicerka przeszyta nicią w innym kolorze. Samo obszycie skórą deski rozdzielczej, tunelu środkowego i boczków (łącznie z plastikami) pojawiło się jako zwykła opcja pod koniec produkcji 166.
tu jest Collezione wisi juz dlugo bo cena zaporowa http://suchen.mobile.de/auto-inserat...mber=1&__lp=1&
To idzie sie na l4... Jesli mi na czyms zalezy robie wszystko zeby to zrobic... Mam znajomego ktory kupuje tak samochody jak wlasnie wiekszosc ludzi. Zanim sie zbierze mijaja dwa tygodnie, wtedy okazuje sie ze auto juz jest sprzedane albo to totalny zlom bo przez ten czas nikt go nie kupil. Czyli jest tak jak powiedzialem, samochod byl dobry za naprawde male pieniadze jak na ten rocznik silnik i wyposazenie, stal pare dni i ktos ogarniety go kupil. Moze teraz czyta forum i smieje sie z tych ktorzy zabierali sie do niego jak pies do jeża :))
Nie przesadzaj..... Ponosi Cię już trochę. To każdego indywidualna sprawa co robi.
Moze zle zrozumiales moj post... Pelny spokoj, luz... Po prostu staralme sie wytlumaczyc kolegom ze jak tak beda robic to nigdy dobrego auta nie kupia... A moze przemawia przeze mnie zazdrosc bo prawda jest taka ze nie stac mnie na taka alfe a bardzo bym chcial, z tym ze ja jak kupuje samochod to wyglada to podobnie do tego co opisalem i gdybym mial fundusze na tamta 166 to na 100% teraz chwalilbym sie nia na forum bo dobry samochod jest kupic ciezko wlasnie przez to ze ludzie reaguja blyskawicznie. Aukcja, podoba mi sie, dzien wolny w pracy, i albo kupione albo szrot. Dlatego najlepsze auta schodza w 2-3 dni.
Prodrive współczuje bo jak pisałem myslalem że to Ty. BO autko poszło we wtorek a Ty miałeś wtedy być. U mnie niestety brakło 10 tys do zakupu. A z okazji długiego weekendu nie znalazłem kupca na swoja. Dopiero w nocy w weekend kolega po meczu zadzwonił że moja za 10 bierze no i choć chciałem 16 zgodziłem sie tylko że w poniedziałek już po ptakach.
Bo bez wzgledu na wszystko 166 collezione - 37 u nas, na zach - 75 tys., nawet gdybym stracił na mojej 2,4 6 tys, musiałbym włożyc w nia 10 tys. to i tak duzo bym zyskał. masakra :( trzeba czekać :)