https://www.facebook.com/pages/Samoc...ocation=stream
Z zaprzyjaźnionego forum alfaclub - Alfa GTA Kozzmoza z jego projektu wylądowała w programie. Polecam obecny odcinek.
Printable View
https://www.facebook.com/pages/Samoc...ocation=stream
Z zaprzyjaźnionego forum alfaclub - Alfa GTA Kozzmoza z jego projektu wylądowała w programie. Polecam obecny odcinek.
Czyli przyjęli bellę do tegoż programu?
- - - Updated - - -
Na pewno będę oglądać!
Jest w najnowszym odcinku ta gta?Kiedy bedzie można obejżeć?
W najbliższym pewnie nie, ale w kolejnym być powinna.
W nowym odcinku będzie Astra F Cabrio....
Dokładnie...
Miałem to właśnie dopisać bo mi się z FB przypomniało.
Czyli pewnie dopiero po 12 maja będzie.
Aż w tak złym stanie była ze ją przyjeli ? :)
A powiedzcie mi koledzy jak to jest do końca z tym programem czy właściciel ma tam jakiś wkład finansowy czy te 6tys.tylko TVN daje?
Właściciel raczej do tego nie dokłada swojej kasy.
10% nagrody od nagrody, czyli tyle ile pójdzie na remont auta trzeba wpłacić jako podatek czy coś w tym stylu.
Moze troche off top, ale .. je***c tvn.
Troche bardzo
Rownie dobrze można napisać je....ać wasyla :D
czy tam bociana czy co kto sobie wstawi :p
Jest już odcinek z piekna 156 GTA,można jeśli ktoś ma ochotę oglądnąć.
Widziałem widziałem auto naprawdę w rewelacyjnym stanie gratuluje Tomkowi egzemplarza :)
http://www.youtube.com/watch?v=fZN22NLmmTs
gdyby ktoś miał ochotę
Wczoraj oglądałem - szanowny Pan mechanik narzekający na "pewną włoską bardzo awaryjną markę" jarał się jak dzieciak. Zresztą mu się nie dziwie! Może w końcu skończy z tymi tekstami o "pewnej włoskiej marce".
Pierwszy odcinek który mi się podoba ta Alfa robi robotę. Pierwsze fajne auto w tym cyklu. Zazwyczaj to jakieś nudne auta się pojawiają. Choć dziwię się właścicielowi że takie brudne auto podstawił dobrze że środek posprzątał.
Ale sam wykonawca renowacji był nawet zaskoczony efektami swojej i kolegów pracy,można tylko pogratulować właścicielowi!
ten kolor urywa jaja! piekna gta ;) wczoraj po nocy ogladalem ten odcinek bo nie moglem sie doczekac. Ta gta to prawdziwa perelka :)
Który to odcinek, jak będę chciał obejrzeć na TVN Player?
Auto w świetnej kondycji, pogratulować :)
Oglądałem ten odcinek i nie tylko ... ja w ogóle nie czaję tego programu.
Ludzie, którzy tam przyjeźdzają swoimi samochodami to tak jak by w ogóle nie wiedzieli po co tam są. Jak opisują swój samochód to na zasadzie "bajki dla dzieci".
Nawiązując do odcinka z GTA. Koleś zrobił (albo ktoś mu zrobił bo mial hajs) zajebisty silnik na zicher a kuźwa zapomniał o znaczku z przodu? Najważniejszej wizualnego elementu Alfa Romeo?
Tak samo ten prowadzący mechanik - jak opowiadał, że należy odpinać akumulator aby nie wyskoczył błąd poduszek powietrznych to aż płakałem ze śmiechu. Czy to takie trudne zobaczyć schemat auta ?
A konserwację podwozia ... to jest całe 50 cm/kw przemilczę.
Fajne auto, cała reszta dno.
Nawet nie nagrali jak to autko brzmi.
Ostatnio widziałem identyczny egzemplarz w Łodzi ;) Na żywo ten kolor naprawdę robi robotę. A co do programu to ładnie mu odpicowali to auto, nie spodziewałbym się w sumie po tym programie tak młodego auta. Ale oczywiście zaskoczyłem się pozytywnie.
Niestety to nie program dla fanów i fanatyków, tylko dla niedzielnych kierowców. Przybliżyli to auto szerokiej publiczności, w sumie to w samych superlatywach.
Większość szarych użytkowników oszczędnych wozidełek może tylko pomarzyć skrycie o takim samochodzie a my narzekamy że to czy tamto......
Mnie się podobało. A że TVN to nie DISCOVERY to jest jak jest....
Nareszcie coś ciekawego pokazali, bo po ASTRZE (szok) w cabrio to już zwątpiłem w ten program :D
a ta 166 naszego klubowego kolegi nie dostała się? Bo na eliminacje ktoś z Alfaholików jechał, prawda?
Był, ale się nie dostał.
Tak na jego miejsce dostanie się pewnie jakiś unikatowy i rzadko spotykany na polskich drogach golf III z silnikiem diesla o przerażającej mocy 65 KM o której świadczą podwójna końcówka układu wydechowego i lotka. A tak poważnie to szkoda że nie pokazują więcej unikatowych włoskich aut Alfy GTA, Lancie delta integrale, Fiaty abarth na pewno jest ich masa w Polsce i czekają na taką renowacje, lubię program kup i zrób ale ile można oglądać auta produkcji niemieckiej.
Raczej zbyt wiele ich nie ma...
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.com
Zasadniczo Alfa ladna,jednakze mnie zastanawia jej kierownik.Pomijajac fakt scudetto,ktore bylo w oplakanym stanie i nadawalo sie juz dawno temu na smietnik.Taki Alfisti,dbajacy o kazdy detal...A tu-centralnie wywalony,nawet nie wytluczony,tylko konkretnie wylany tylni amortyzator-zwykly zlom.Czyzby nie zauwazyl ze jego auto wchodzac w zakret zamiata tylkiem,nie wspominajac juz o jakichs nierownosciach.No ale teraz ma nowe :),na tyle.Pewnie przod tez taka padaka i czeka az wyleja,aby je wymienic:cool:
- - - Updated - - -
Ja bym w niej widzial takie cos... http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/255.jpg http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/256.jpg
Program całkiem fajny, choć autka w przeważającej większości niezbyt wyszukane.
Osobiście podobał mi się oczywiście ten odcinek z GTA i kiedyś jak wzięli na warsztat EVO :D
Mnie też podoba się ten program, ale jak komentator parokrotnie wspomniał, że grill zalicza się do wymiany to pomyślałem sobie, że zakwalifikuję go do tego samego klubu co komentatora z "Uwaga Pirat"...:P:DGrill to stoi w ogrodzie albo jest w innych wozidłach...U nas to przecież Scudetto!!!
[QUOTE=BURATINO;1190135]Zasadniczo Alfa ladna,jednakze mnie zastanawia jej kierownik.Pomijajac fakt scudetto,ktore bylo w oplakanym stanie i nadawalo sie juz dawno temu na smietnik.Taki Alfisti,dbajacy o kazdy detal...A tu-centralnie wywalony,nawet nie wytluczony,tylko konkretnie wylany tylni amortyzator-zwykly zlom.Czyzby nie zauwazyl ze jego auto wchodzac w zakret zamiata tylkiem,nie wspominajac juz o jakichs nierownosciach.No ale teraz ma nowe :),na tyle.Pewnie przod tez taka padaka i czeka az wyleja,aby je wymienic:cool:
Buratino rozumiem ,że nie znasz projektów kolegi kozmozza z alfaclubu skoro tak piszesz . To już jego trzeci projekt GTA .Ten ostatni ruszył kilka miesięcy temu i kolega skupił się na :
Plan:
==============
- ostre drogowe wałki rozrządu
- wypolerowane kanały w głowicach
- lekkie kute korbowody
- kolektory wydechowe CF2 z taśmą termiczną
- równej długości rury za kolektorami
- dwa osobne tłumiki japońskiej firmy Asso
- filtr gąbkowy Pipercross
- pokrywy zaworowe pomalowane farbą Wrinkle
- Hot Earth & Hot Inazma japońskiej firmy Sun
- chłodnica wody z rdzeniem 35mm
- remap mapy paliwa
także wybacz mu że wyblakłe scudetto zostawił na koniec ;)
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/255.jpg