Witam i mam pytanko czy alfisti z Torunia i okolic maja ochotą na jakieś spontaniczne spotkanka?
Pogoda dopisuje więc warto byłoby sie spotkac w grodzie Kopernika.czekam na jakiś odzew.
pozdrawiam:)
Printable View
Witam i mam pytanko czy alfisti z Torunia i okolic maja ochotą na jakieś spontaniczne spotkanka?
Pogoda dopisuje więc warto byłoby sie spotkac w grodzie Kopernika.czekam na jakiś odzew.
Witaj,
Chyba jako jedyny z Torunia staram się w miarę możliwości spotykać z alfaholikami. Mamy zgraną ekipę z regionu i miło będzie poznać bliżej kogoś z własnego miasta. Przeglądaj ten dział to na pewno znajdziesz info o kolejnym spocie.
W temacie spotu, który organizowałem w tym roku znajdziesz mój nr telefonu więc jakby co śmiało dzwoń, możemy się spotkać tak po prostu na miejscu bez większych organizacji :)
przeglądałem foto ze spotu tego w lutym,fajny był,szkoda,że za późno się zorientowałem.Chciałem trochę Toruń pobudzić i zebrać,bo jest tu nas trochę:)w razie czego na pewno dam znać na mini spocik się umówić.
Jakby co to zapraszam też:http://www.squadracorse.pl/
tam też jestem zarejestrowany :)
Jesteś tam zarejestrowany jako thom i masz w avatarze "virus alfa"?
W razie wszelkich pomysłów proponuję informować na obu forach - tutaj jest jednak więcej ludzi, a sporo squadrowców posiada konta na alfaholikach.
Przy okazji dorzucę forum alfapomorze.pl nie raz odwiedzaliśmy naszych członków w Toruniu i okolicah. Macie całkiem dobry for z zapleczem na grilla i namioty wiec są podstawy do dobrego spota.
Sempre będziesz w sobotę na spocie różnych marek?
http://www.squadracorse.pl/viewtopic.php?f=6&t=979
Widziałem temat na squadra ale nic nie pisałem bo ta sobota zupełnie mi nie przypasowała :/
zgadza sie thom i avtar był virus alfa a jest koniczynka na czerwonym tle.w razie czego dam znac jak się bedzie coś działo.pozdrawiam
- - - Updated - - -
zgadza się też tam jestem zarejestrowany,a co do spotkania w Toruniu to wiem,że 3city było,kolega z Torunia (cubris)też klubowicz w KARPiu mi opowiadał.
no, w końcu ktoś z Torunia ożył na forum :) Seprą będzie raźniej :)
być może w czerwcu w okolicach Świecia zrobimy spływ kajakowy, zapraszamy :)
Ewentualnie zapraszam do zapoznania się z tematem spotu :)
http://forum.alfapomorze.pl/viewtopi...d71c150#131543
Szybko organizujecie takie spotkania, bo praktycznie z ponad półrocznym wyprzedzeniem :) Dajcie znać bliżej tego terminu, to Świecie, Bydgoszcz, Grudziądz i oczywiście gospodarze z Torunia wpadną na pewno :)
W czerwcu jak czas pozwoli to chętnie do Świecia wyskoczę,a w Toruniu to cubris organizuje spot na skyway,wiem bo mamy kontakt.
Tak prędko,bo wszystko wymaga czasu i rezerwacji do poszczególnych miejsc,z resztą cubris we,na początku września nie będzie dostępny.
Będziemy jak coś informować o datach i godzinach na bieżąco.
Pozdrawiam.
Czy nadal są ambicje zorganizowania takiego spota ;) ? Jeśli tak to macie nowego alfaholika z okolic Toruniaa :) powitać ;)
Witaj:)jak jesteś chętny to zapraszam na sobotnie spotkanie w Toruniu(21.09.)więcej znajdziesz na stronie Klubu Alfa Romeo Pomorze,bo to oni organizują,szukaj w dziale spotkania.poza tym zapraszam do lokalnego klubu http://www.squadracorse.pl/.
pozdrawiam
Pozostaje mi tylko powtórzyć słowa thoma. Na KARP'iu kilka osób się w ostatnim momencie wypisało więc powinno się znaleźć miejsce w każdej z planowanych atrakcji. Mam nadzieję, że do zobaczenia :)
ostatnio miałem problem z netem z uwagi na remonty itd, wiec nie wiedzialem jeszcze o tym 21.09 i dzieki chlopaki za stronke.. zorientuję sie co i jak i mam nadzieje równiez ze sie spotkamy w najblizszych mozliwych terminach ;)
Jak coś wykombinujemy to na pewno napiszemy na alfaholikach :)
i jak było w Toruniu z pomorskim klubem? :)
Bardzo miło, nie chciałbym powiedzieć zaskakująco ale naprawdę było pozytywnie :) Mieliśmy pełen mix atrakcji (zwiedzanie obserwatorium w Piwnicach, lody na starówce, pieczone pierogi, odpoczynek połączony z degustacją toruńskiego browaru, zwiedzanie punktów festiwalu sky way na starówce, przejazd na taras widokowy (już skończony bez wykopów i błota :P) i klubów bo byli: alfaholik, squadra i oczywiście KARP'ie, ale wszystkich łączyła alfa i nawet jedno fiorino się zaplątało :) W końcu poznałem 2 Toruniaków i mam nadzieję, że reprezentacja naszego miasta będzie się systematycznie zwiększać :D
Sempre,jeszcze był kolega z Forza Italia:)
No fakt, dołączamy więc i Forze do listy klubów :)
Witam.
Zapraszam na spot organizowany przez Alfisti Północ,który odbędzie się w środę 30.10.2013r na 2 poziomie C.H.plaza w Toruniu o godzinie 19.00.
p.s.Sempre,mam nadzieję,że i tym razem dasz radę zawitać na spotkanie;)
http://forum.alfistipolnoc.pl/showthread.php?tid=107
Ekipa z Squadra Corse Alfa Romeo Bydgoszcz już się zapowiada :cool:
No to będzie elegancko:)
Zobaczymy ale w tą środę będzie ciężko. Tym razem czwartek pasowałby idealnie.
Witam.
08.11.2013r. godz.19.00
CH Plaza Toruń poziom II
Cykliczne spotkanie organizowane przez Alfisti Północ
ZAPRASZAMY
Adi może dasz radę? Jak się uda to zabieraj Tuśkę i śmigamy na gokarty :)
jak pisałem Ci Michu smsem, niestety nie :( naprawdę chwilowo mam napięty okres, ale już po 9 listopada będzie trochę luźniej i myślę, że na następne piernikowe ( :D ) spotkanie już zawitamy :)
jesli mi dobrze robote uloza i zdaze zjechac to i ja zawitam:)
Tomek, czy jako autor wątku mógłbyś zrobić tak jak na squadrze czyli zmiana tematu i pościk przy określeniu daty konkretnego spotkania?
Z góry dzięki :)
najbliższy spocik odbędzie się dzisiaj wieczorem, około 19 na podziemnym parkingu w copernicusie :D
Michał,nie mam chyba takiej możliwości,na SCARze mam moda tego tematu,a tu nie,więc jedynie można wstawiać jako kolejne odpowiedzi z info o spotkaniu.
Tak mi się wydaje ;)
pozdro :)
Wydaje mi się, że możesz normalnie edytować swój post łącznie z tytułem tematu ale może się myle...
Jak jakiś któryś z adminów podejrzy wątek niech odpowie :)
Witam i zapraszam na świątecznego spota Alfisti Północ do c.h.Copernicus w Toruniu 18.12.2013r. (środa) o godz.19.00 na poziom -1
Ja na 85% zawitam:)
Jak wyzdrowieje to przybede.
Witam i zapraszam na spot Alfisti Północ
dnia 24.01.2014r. (piątek) g.18:30 na poziom +2 do Centrum Handlowego Plaza Toruń
Witam i zapraszam na spot Alfisti Północ
dnia 24.01.2014r. (piątek) g.18:30 na poziom +2 do Centrum Handlowego Plaza Toruń
do Świecia nikt poza Sempre nie wybiera się na kulig?