Czy będzie jakiś zlot w bielsku??Choćby ludzi z okolicy??
Printable View
Czy będzie jakiś zlot w bielsku??Choćby ludzi z okolicy??
Rafal juz dziala w tym kierunku... Jak ustali jakies konkrety to na pewno sie dowiesz :)
Super sprawa.... :lol:
Rownizez chetnie bym sie przejechal na jakis zlocik takie oderwanie sie od szarej rzeczywistosci i pracy a ze tez do Bielska nie daleko to mozna sie zjechac :mrgreen:
O proszę widze że kolega z moich okolic:)
Dokladnie dlatego stawiam piwo :) patrze wlasnie ile ludzi jest z naszych okolic i widze ze dosc sporo ludzi z Bielska Katowic Rybnik Jastrzebie i faktycznie mozna by bylo zrobic jakis zlot ludzi ze slaska i fajnie by bylo jakby sie troche ludzi zjawilo. wkazdym badz razie ja bym sie chetnie przejechal zrobil jakis objazd przezmiasto itp :twisted:
poki co to bielsko to jedyna opcja alfaholikow... ale najpierw musi powstac klub, a potem rafal bedzie kombinowal ze zlotem - jak bedize wygladal, bo zlot w bielsku bedzie na pewno :) termin - jakos w lato :PCytat:
Napisał DDEvil
To mam nadzieje ze bedzie jakies ogloszenie gdzie kiedy jak i o ktorej :)
Ale to bedzie duzy zlot czy lokalny w koncu?;d
zlot, taki jak rok temu, a mam nadzieje, ze jeszcze lepszy :)
oczywiscie jak beda konkrety to Was poinformujemy... DDevil rok temu to nawet w gazetach i radiu bylo info nie wspominajac o forum :)
Było by fajnie....mam nadzieję że wtym roku uda mi się przyjechać...boo w zeszłym miałem w tym terminie egzamin...
DDEvil tez stawiam piwko:)Twoje zdrowie...
Hehe dzieki za browar :D Mam nadzieje ze jak juz dojdzie do takiego zlotu to bedzie na nim sporo ludzi bo naprawde nie ma nic lepszego niz przejazd przez miasto kilkunastu samochodow jednej marki. Widzialem kiedys jak Tigra Team przejezdzali zablokowali cale rondo i chyba ze 40 ich jechalo naprawde swietny widok
No a co ze zlotem na pomorzu?? Czesc ludzi nie da rady pewnie byc tu i tu
Konrado chodz Ci o zlot w :
Pomorze
wieś
250 osób
woj. mazowieckie
pow. ciechanowski
gmina Opinogóra Górna
czy :
Pomorze
wieś
140 osób
woj. podlaskie
pow. sejneński
gmina Giby
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil:
http://mapa.szukacz.pl/?x=785430.19&y=697522.15&zoom=3
Alez ja jestem normalnie :D
a tak calkiem powaznie jezeli mialby byc zlocik na pomorzu gdzies tak koniec lipca a poczatek sierpnia to sie pewnie zjawie bo wybieram sie tam na urlop :mrgreen: Pozdrawiam
Gdzie by nie było to warto pojechać:)
DDevil :) w czerwcu jest nad morzem zlot ogolnopolski podobno. Dlatego sie pytam :)
No ja bym się przejechał...tylko trzeba by znać dokładne szczegóły
http://www.forum.alfaholicy.org/topics10/2044.htm
O wy lenie. ;) Temat dwie linijki pod waszym, i nie chce wam się zajrzeć. ;)
Ja tez bym sie chetnie przejechal ale nie wiem czy mi praca na to pozwoli ale jeszcze zobaczymy.
To może chocisz jakieś spotkanie w jakimś lokalu żeby się poznać...posiedzieć i pogadać o bellach?pozdrawiam
Minęły już 3 miesiące ponad od założenia tematu, a informacji na temat tego, czy zlot w bielsku będzie miał miejsce nadal nie ma. ;) Niestety, na zlot na pomorzu się nie załapię - samochodu brak, początek czerwca załadowany kolokwiami i całą resztą studenckiego syfu. :(
Czy cokolwiek drgnęło od lutego?
Organizacja w toku na koniec czerwca bedą pierwsze informacje
To czekam niecierpliwie napewno sie zjawie z moja mala po drobych przerobkach :mrgreen:
No ja tez bym się zjawił :mrgreen:
:mrgreen: :D hej dajcie znac kiedy zlot pozdrowionka dla wszystkich
jakby co to bardzo proszę już wpisać mnie na liste zlotu w bielsku :)
Piotrek 147, hehe i tak będziesz za mną na liście :wink:
Lidka została ostro zawirusowana :mrgreen:
i bardzo dobrze... mam nadzieje ze wkońcu uda mi się przyjechać swoim autkiem ,
Rafał z bielska radził żebym odrazu po odebraniu wsadził do garażu aż do zlotu. Po czym mam jechać w kolumnie jako środkowe autko :) tak aby na pewno dotrzeć...
:)
Dokładnie tak jak mówisz i jeszcze na psy musisz uważać :lol: :lol: :lol:Cytat:
Napisał Piotrek 147
Oj Piotrze widze , że wziąłeś sobie do serca moje słowa! hehe, ale tak na poważnie to już zadne wypadniecie tłoka z silnika cie nie usprawiadliwi - jakby niebyło to rok temu do Bielska niedojechałeś - ja co przwda nie byłem na zlocie na Pomorzu (sprawy zawodowe), ale tera to ci juz nieodpuszzce i nie jakieś tam Grande punto tyko masz być AR 147 - hehe znowu zrobimy zawiecho - Pozdrawiam!Cytat:
Napisał Piotrek 147
w Niedziele jade na tor - zobaczymy co oferuje i zapodam potem info!
Pozdrowionka!
Super, już sie nie moge doczekać ...
jakby co to rozglądam się już za kolejną 147 tak żeby zawsze jakaś była na chodzie ...
Wkońcu musimy się napić :)
pozdrawiam
A mnie to proszę wpisać chodź jeszcze nie będę miał alfy to pkp pks autostop nie sa mi straszne i sie zjawie :)
Pozdrawiam Rafale co słychać ???
Wiecie co, a może Piotruś nie ma alfy :mrgreen: :mrgreen: widział kto? :mrgreen:
A tak na poważnie, to na zlot również się piszę :wink:
na tym zlocie to nie , ale też byłem włoskim autkiem :)
małe to a jakie złośliwe... :)
Jak by co to ja się piszę na zlocik.
Potwierdzam, nie ma Alfy JESZCZE, on dopiero sobie z części składa. :PCytat:
Napisał Mała
hej ja tez sie zapisuje na liste:) :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :>> :) :) :)
Bardzo sie ciesze że jest takie zainteresowanie - napisze wszystkie szczegóły na koniec czerwca powiem tylko że zlot to bedzie termin 31.08.2007r do 02.09.2007r
Pozdrawiam!
Taki termin mi jak najbardziej odpowiada. Już sie pisze :mrgreen: