Mam pytanie gdzie w Lublinie jest mechanik ktory ma pojecie o naprawie i serwisowaniu Alfy ?
Printable View
Mam pytanie gdzie w Lublinie jest mechanik ktory ma pojecie o naprawie i serwisowaniu Alfy ?
a co chcesz zrobic @moge ci polecic swojego mechanika ale tutaj jest sporo lubelakow moze ci poleca kogos innego
Pytam sie narazie tak ogolnie, poki co wszystko dziala jak trzeba ale lepiej wiedziec w razie czego.
Lesio,
W Radomiu , Oskar na ul. Łamanej.
Napisałem "w Radomiu" bo widzę że masz w opisie Lublin/Radom.
Ja polecam tutejszego forumowicza rwww u którego ja serwisuje swoją ALFĘ, jest fascynatem tej marki więc ma pojęcie jak i doświadczenie jestem bardzo zadowolony ! :D pozdrawiam
Tez polecam RWWW... Facet wie z czym sie musi zmierzyc jezeli cos nawali, a nie szuka po omacku jak obecni mechanicy-chalupnicy
Robiłem rozrząd, sprzęgło i zawieszenie u inż. Marka Ciekota na Lasockiego.
Pisali o nim niedawno w Kurierze, bo składa u siebie...samolot
Jestam jego stałym klientem i nie narzekam.
Szczerze to ze sklada samolot nie swiadczy o tym ze zawaliscie naprawi Ci autko no chyba ze masz spojler i skrzydla na dachu... Ja powiedzialem do kogo najlepiej pojechac z usterka Alfy... Rwww nie tylko naprawi Ci ALFY ale takze wskaze kierunek ku ulepszeniu Belli...
Dobra zeby nie bylo ze rwww to jakis GURU... Chlop ma glowe na karku i nie zdziera kasy za jakis pierdol, jak np. naprawa klaksonu za 50 pln ( z tym sie np. spotkalem) ( przyczyna to spalony bezpiecznik za 50 pln- no poprostu PLEPS)
Powiem wam tyle omijac Alfa wszelkie servisy Fiata szczegolnie PZM w Lublinie. Ceny jakies w kosmos wyjeb-ane "Bo to Alfa" i jeszcze trzeba mowic co i jak !!! :evil:
Piotrekk, Dzięki za post, może być cenny dla mnie...a dla Ciebie "perełka" :)
Nie ma sprawy kaes , dziękuje za piwko :D i do zobaczenia na mieście, mam nadzieje że może jakieś kameralne spotkanie nie długo wypali. Pozdrawiam
No wlasnie to kiedy maly patrol po miescie zeby ludziska mogli popodziwiac nasze slicznotki 8)
Lesiu ja ogólnie jestem non-stop wieczorkiemwolny także ja się pisze na każdą datę :D Pozdro
Ja podlaczam sie do Piotrekk... Na mnie tez mozna wieczorkiem liczyc ze sie zjawie na spotkaniach.
Jest nastepny chetny do spociku to kiedy ??
hehe jestem za :mrgreen: tzn podpisuje sie rekami i nogami :!:Cytat:
Napisał Lesio
a propos skoro jus jestesmy przy lublinie i mechanikach to moze wiecie o jakims mozliwym lakierniku bo mam maske do zrobienia :? przez nasz "kochany" snieg :?:
ok pora na spocik... Moja propozycja to dzis czyli 02.03.2007 godz 22.00 na Krakowskim przy Banku Żubr.. Na przeciwko starego gmachu Sadu Okregowego...
o hoo i jus zaszalalem ;// nie ma mnie dzis :( no coz pozostaje poczekac do nastepnego razu :)
ups no i nici wyszly ze spotu bo ja nie moglem sie jawic poniewaz wystapila sila wyzsza ( rodzina) i to samo wyniklo u Piotrekk... Kurcze przepraszam was chlopaki nastepnym razem spotkanie sie uda... Obiecuje... Coraz wiecej Alfuni jest w Lublinie i nalezy sie zrzeszyc wkoncu... Zobaczycie bedzie fajnie... Wspolne przejazdy przez miasto tak zeby ludzim galy powychodzily z orbit jak zobacza tak duzo wspanialych i pieknych modeli jedynej i slusznej Marki ALFA ROMEO...
Nastepnym razem ustalajmy jakis termin wczesniej a nie ja sie dowiaduje dzien po :evil: ja bym bardzo chetnie przyjechal
Witam, podpinam się pod temat, żeby spytać gdzie w Lublinie mogę podpiąć się pod komputer? Zapewnie w POSICZU, aie tam cena pewnie też będzie odpowiednia, bo to ASO...
Może doradzicie jakiś kameralny i sprawdzony zakładzik?
Coś mnie przepalać zaczyna...:(
napiszdo rwww on ci pomoze
ja ostatnio bylem w
CODE na krochmalnej za podpiecie 40 zl sobie zycza i w miare sie na zeczy znaja
kontakt: www.ambrozik.com
tel. 602285241
krochmalna 4
Dzięki ziomale za reakcję...i tradycyjnie po browarku :)
:mrgreen: mam nadzieje ze pomoga
masz benzyne wiec nie powinno byc problemow bo cos mowili ze z dieslami tak stednio elektronika jak najbardziej ale z silnikiem to juz tak... i dodal "oj sie zobaczy"
zreszta jak naprawiali immobilajzer blendy kasowali i cos z zaworkiem egr testowal to 100 zaplacilem wiec chyba nie ma tragedii :>>
a teraz ja mam pytanko: zna ktos w Lublinie jakiegos dobrego lakiernika??
i moze wiecie ile mniej wiecej bieze za malowanie elementu??
bo mam nową maske do pomalowania i nie chcial bym zeby jakas szara wyszla :shock: