Załącznik 95561Dzisiaj zauważone:)
Printable View
Załącznik 95561Dzisiaj zauważone:)
ciekawe ile to kosztuje
kiedyś widziałem na jakieś niemieckiej stronie cene 2500 EURO
Kurcze, ale fajnie wygląda GT na tych felgach od TI
Ta Bella GTina miała sporo rzeczy z Noviteca. Mechanizm drzwi niewiadomo skąd:). Mama podjechała synka Alfa na serwis zrobić przegląd:) Skomplikowane było wyciąganie informacji:)Pani powiedziała tylko że ona osobiscie ma jeszcze jedną GT tylko w srebrnym kolorze:)
link do drzwi
http://www.mapet-tuning.com/sklep/la...eo-p-3806.html
- - - Updated - - -
Felgi super... mam zdjęcie dokladniejsze to wrzucę wieczorem.
felgi są boskie.....
Jak lambodoorsy były w modzie (ładnych kilka lat temu) to każdy ceniący się tuner je montował :) wtedy pewnie by to zrobiło szał.
własnie chciałem pisać, że kiedyś widziałem cenę coś ok 7000 zł.
za to brewki są już obrzydliwe
Tutaj link do stuningowanej GT przez Giugiardi Desing. W skład pakietu wchodzą felgi 19", pełny bodykit, podwójny wydech, obniżony zawias, ospojlerowanie i właśnie lambodoorsy. Moim zdaniem przyzwoicie to wygląda :) https://www.google.pl/search?q=alfa+...%3B3264%3B2448
Moim zdaniem do GT idealnie pasuja takie drzwi;) Niestety cena zabija...
za cenę samych podnośników do GT można już kupić 147 albo inną Alfę :P
Co nie zmienia faktu, ze jakbym mial na tyle kasy, to bym sobie sprawil taka przyjemnosc:D
Chyba, ze masz jakies zdolnosci/ kumpel ma zdolnosci, to mozna samemu takie cos wykombinowac:)
pewnie, że można :) w Operacji Tuning był gość, który do Hondy Prelude zbudował zawiasy do lambodoorsów zaczynając od projektu, przechodząc przez budowę i kończąc na samodzielnym montażu :) można? Można :D
Felgi TI/Toora to jedne z piekniejszych alu w ogóle.
Lambodoors - kvrva, jaka wiocha :)
ee tam, nie uważam tak. Trendy się zmieniają, a te trendy w tuningu o dziwo zmieniają się częściej niż w modzie. Teraz już nikt nie montuje lambodoorsów, a kiedyś 3/4 tuningowanych aut to miało. Tak samo jak z tuningiem w szerokim tego słowa znaczeniu. Naklejki producentów, rozbudowane body kity, spojlery ala pułka pod doniczki, itd- słowem samochody rodem z F&F- teraz to paździeż niesamowity, a kiedyś każdy miał kisiel w majtach jak to widział
a toora 670 / 665 jak zawsze piękna
- - - Updated - - -
może i nie dla wszystkich ale na mnie ten model robi wrażenie - w 156 147 jeden z moich faworytów
te ze zdjecia tej czerwonej alfy bodka to ktore TI tora ? 670 ?
szukam takich (18) na wiosne do swojej GT
lambo wrota - nie założyłbym nawet jakby mi ktoś zapłacił tyle ile one kosztują - wstydzić się wysiadać z auta nie dla mnie :D no i wolę wjeżdżać do siebie do
garażu a nie parkować trzy ulice dalej :D