Jak w temacie.Co wy na to?
Printable View
Jak w temacie.Co wy na to?
Ja będę w BB od 13 do 17 listopada.Cytat:
Napisał Marek
Jeśli w tym czasie uda się coś zorganizować to chętnie się pojawię.
Jak dla mnie to chyba nie będzie problemu, zależy tylko kiedy.
Jakiś mały spocik byłby OK.
Mi za bardzo nie pasuje sobota 15, bo wtedy gra nasz TS Podbeskidzie i trzeba na mecz iść 8)Cytat:
Napisał Lopezius
Chyba, że w sb przed południem.
A może wpadlibyście do nas to niedaleko. Tylko niewiem czy termin pasi. http://www.forum.alfaholicy.org/topi...kow-vt6155.htm
no to może piątek 14-ego albo sobota 15-ego po godzinie 20 bo niestety do 20 pracuje.Mogli byśmy się spotkać na parkingu podziemnym na sarnim stoku i potem udać się do jakieś knajpki?
jak dla mnie mogło by być tylko nie wiem czy 15 nie będę jeszcze w Wawie. Jadę tam od 13 do 14 i może właśnie 15. Z spot przyjadę albo z Lopeziusem albo służbową bellą :) bo swoją sprzedałem
FERARI wpadnij do goroli zobaczysz co nie są tacy źli jak godają na śląsku:) zapraszamy. Ostatnio zasililismy spocik u Was to teraz wpadaj ze Swoimi do nas. Siema. W barburke to wy raczej do aut nie wsiadajcie. Mój ojciec jest górnikiem (PNIÓWEK) to cos o tym wiem.hehehe
A może nd 16.11 w samo południe :?:
ja w każdy weekend pracuje do 20-ej.mogło by być po 20-ej?a co do ślązaków to spoko ludzie:)sam jestem z Jastrzębia( okolice Rybnika)
No jasne że spoko ludziska z tych slązaków,oczywiście żartowałem w poprzednim poście.Zwłaszcza FERRARI którego miałem okazję poznać na ostatnim spocie to dopiero dusza toważystwa i takiego gościa nie powinno zabraknąć też u nas :). Pozdro dla Karlików. Ja siępiszę na spocik o ile nie wyjadę akurat.Mam 20 min do bielska więc wpadam jak tylko będę na miejscu.
No bo takie wice jak łon godo,to chyba żoden :DDDCytat:
Napisał tomaszmagiera
Ano godo zaje....ste wice, żech sie prawie popłokoł prziy tym co na końcu było "i jeszcze żem jom zeżorł", oczywiście wszystkie sprzedałem, ino szkoda że nie umia tak opowiadoć jak łun. :lol: (pozdro Ferrari)Cytat:
Napisał Adam$72
Co do tematu to jak zwykle jest problem że komuś pasuje a innemu nie. Ja się za ustalanie terminu już nie biorę (nauczka po Krakowie, chociaż wyszło super), Marek zaczął temat więc niech myśli. Weekend po 20-tej to napewno nie jest dobry pomysł na spotkanie większej ilości forumowiczów niż dwóch ew. trzech.
Niedziele (i to w okolicach południa) jak na razie okazują się najlepszym wyjściem i zazwyczaj cieszą się największą frekwencją (pomimo tego że osobiście wolałbym np. sobotę).
Tak więc pozostawiam Wam sprawę do dalszego przemyślenia.
Ładnych miejsc w okolicach Bielska-B jest w piz....u czyli pod dużym dostatkiem, więc spocik zapewne znów może być udany, jeśli do niego dojdzie.
Pozdrawiam
Krzysiek
Proszę o konkretny termin. Praca i muszę w miarę wcześniej załatwić se wolne.
niech ktoś założy temat spot bielsko konketna data najlepiej weekend godziny południowe i się jak zwykle z 20 alf myślę ustuka
a niedziela w przyszłym tygodniu tak po 18??
Zdecydowanie za późno. Jak już to ok 14.00Cytat:
Napisał Marek
dokładnie o 18 to jest ciemno i mało osób będzie , zawsze na spociki się ustawiamy w godzinach obiadowych czyli od 12 do 14
Czyli poponuję Niedziela 16 . 11 . 2008 r godz. 12 do 13. 00. Tylko napiszcie gdzie.
parking Auchan jest dosyć dosyć , tam się umawialiśmy z ekipą w drodze do Wisły
No cóz to miłej zabawy.A może piątek o 12??
Na większy spot proponuję zrobić ankietę z kilkoma datami do wyboru (przetestowane, działa), co do mniejszych to ja osobiście np. jutro mogę być wszędzie ( w okolicach śląska).
Jeśli jutro komuś się nudzi to piszcie od razu, mogę podjechać i spotkać się z każdym chętnym. Duże spoty wymagają jednak dość odległej (stosunkowo) daty żeby zebrać konkretne grono chętnych.
No to kto przyjedzie ? Bo jak mam byćsam to dzięki bardzo za taki spot.
Proponuje pozostać przy terminie niedziela 12:00
Kto wtedy może się pojawić :?:
Bo jeśli mają być 2 czy 3 samochody, to szkoda żeby Ferrari jechał 80km w jedną stronę, aby powiedzieć nam cześć i wypić kawe..
Godziny wieczorne raczej mijają się z celem, bo wszędzie będzie pełno ludzi.
Cóż szkoda w nidziele nie dam rady.Ale miłej zabawy
Może i ja bym zasilił jak termin podpasuje i wyposażę się w dżipiesa ;P
Możemy jechać dwoma autami razem. Jestem z Leszczyn.Cytat:
Napisał puotek
to jest jakies rozwiazanie ;)
A kto z miejscowych jest w stanie się pojawić :?:
Widzę że jest chętnych "po byku", może bym się i zjawił jeśli to o tą niedzielę chodzi czyli 16.11.2008. Wiele spotów już organizowaliśmy, ale to co się w tym temacie dzieje to jakaś porażka. Zero konkretów. Alfistów z Bielska jak na lekarstwo, i żaden się nie odzywa (bez urazy Rigobert, Ty jesteś "pół na pół" :wink: a zobaczyć się możemy jak chcesz ), nie wiem co mam jeszcze napisać ale taki "z deka" zdegustowany jestem. Jak coś z tego wyjdzie to stanę na głowie żeby się pojawić, ale jak na razie kiepsko to widzę.
Trzy Krakowy, Ustroń-Wisła, Pszczyna - zaj..u..biście było, a jak chodzi o Bielsko to masakra. Nie ma z kim gadać! (no chyba że z Pitusiem25 co się na off-road zamierza i Alfkę popchnął)
Sceze mówionc to wola do Ślunzoków jechać, abo Krakowian, coby się z nimi łobocyć niź licyć na sumsiodów ze gór. Takie je moje zdanie. <mruga>
Kto w końcu będzie, bo zaczynam się wachać czy ma sens jechać tyle km.
Dziękuję za zaj.... spotkanko :evil: . Autek było mnóstwo ( tyle że nie Alf ).Cytat:
Napisał Lopezius
Niestety miałeś rację . Ja niestety miałem pecha bo mi się chciało przyjechać. Niestety kolegom z Bielska i okolc nie bardzo. Gańba chopy gańba jak pierón !Cytat:
Napisał Lopezius
Kurcze nie wiedziałem, że zdecydujesz się przyjechać, tym bardziej że nie było chętnych, czas ustalony prowizorycznie, a miejsce w ogóle nie było ustalone..Cytat:
Napisał Ferrari-1
Nawet nie wiedziałem gdzie podjechać, a czasu akurat miałem dzisiaj mnóstwo.
Moim zdaniem bez sensu jest organizowanie spotów w dziale, który do tego nie służy. Jest dział zloty, spotkania i tam takie tematy powinny być zakładane.
Dla mnie w ogóle te działy regionalne to nie najlepszy pomysł, bo forum tylko się rozwarstwia i coraz trudniej coś znaleźć. Ale to tylo moja opinia.
Tak czy siak, organizacja i dogadanie tematu spotu należy do delikatnie mówiąc nieudanych spraw..
Jak bym wiedział też może bym się zjawił.A tak do 18 w pracy byłem