Widzieli?
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=1...by=asc&start=0
Printable View
No, auto dociążone! Tylko środek ciężkości lekko za wysoko pewnie teraz wypadł :wink:
Ja pierdziele...ze 3 litry na "stówkę" więcej przez to dociążenie palił :mrgreen:
Ludzie to mają wyobraźnię :lol:
słodki Panie...musze ich znalezc to mi tynki w domu zrobia... :mrgreen:
Nie tynki tylko posadzke, to już wylewka samopoziomujaca ....Cytat:
Napisał bija22
Padłem :mrgreen:
Pomysłowy Dobrodziej go robił :twisted:
masz racje...jutro jade po płytki do castoramy :mrgreen:Cytat:
Napisał GrzesiekK.
Cytat:
Napisał bija22
dobre, :DDD :DDD :DDD
Racja - tylko wylewki samopoziomującej nie nakłada się nieraz tak grubo :>>>Cytat:
Napisał bija22
A swoją drogą przy takiej grubości zastanowiłbym się czy dla pewności nie zarzucić jakiegos zbrojenia, żeby się nie zawaliło :mrgreen:
właściciel jest bogaty stać go na grubszą warstwę :)
jeszcze styropian powinien być pod spodem i nie musialby włączać klimy :lol:
Ciekawe ile tych wspaniałych Volkswagenów, Bmw, Mercedesów itp. niemieckich cudów i nie tylko też ma takie skorupy na sobie.
milony kolego miliony :mrgreen:Cytat:
Napisał Lesio
Dlaczego się nabijacie? Ktoś po prostu nałożył sobie 149 warstw lakieru ;) by zabezpieczyć samochód antykorozyjnie i nadać mu głębię, być może to nawet kameleon? Kto wie! :)
Pozdrawiam.
- Rafał
BOże pierwszy raz w życiu widzę tyle szpachli
.........
brawo JASIU :!: szpachlę na ten dach to chyba w betoniarce mieszali... :|?: :|?: :|?:
Ta i rusztowanie stawiali :P Masakra! Siedząc w tym samochodzie można teraz się dowiedzieć co czuje górnik pod ziemią!
Jak ktoś chce sobie ciśnienie podnieśc, albo poczytac smutów ludzi którzy błądzą niech na powyższym forum wejdzie do działu Hyde Park do tematu "dupowóz czyli leczenie kompleksów", kiedyś "Mój dupowóz-wolny temat" Sama zmiana tematu już coś sugeruje :P
Swoją drogą podziwiam kogoś za włożoną pracę i środki, mnie poprostu by się nie chciało.
Z tego co widać na zdjęciu, to komuś znudził sie szyberdach i dał do "fachowca", żeby mu to "załatał". Fachowiec trzeba przyznać I klasa :wink: