Witam,
jak w temacie: kto usunie egr proframowo w AR 159 JTD w Wlkp.?
Printable View
Witam,
jak w temacie: kto usunie egr proframowo w AR 159 JTD w Wlkp.?
Podłączę się pod pytanie - znacie kogoś dobrego w Poznaniu kto usunie to cholerstwo?
Panowie, jeśli jeszcze ktoś chciałby usunąć egr to piszcie. Jak uzbiera się nas kilku to jeden z forumowiczów podjedzie i usuniemy grupowo.
Oo no to byłoby super. Może trzeba by ten temat przykleić na główne forum - więcej ludzi zobaczy :)
No to i ja bym sie podpial:)
super, jeszcze z 2 osoby i realizujemy temat:)
gdzie by się odbył ten zabieg ? :) Jak w okolicach Jarocina/ Środy Wlkp. to może też bym podjechał.
A iel bedzie kasowal ,ze zapytam pierwszy?:)
To chyba chodzi o mnie bo wstępnie rozmawiałem z Czarkiem.
Więc o koszty pisać na PW co kto by chciał. Będę wymagał jakiegoś zadatku żeby nie jechać do jednej osoby.
Miejsce to raczej wy się dogadajcie. Ja myślałem o Poznaniu bo jeszcze nie byłem :P. Chociaż, jakbyście się dogadali i woleli Środę Wlk to w sumie mi to rybka.
Co do terminu. Chętnie zrobiłbym to już w ten weekend. Jeden cały dzień z dni czwartek-niedziela ew dwa jakby więcej chętnych było.
No fajnie maly, że sie odezwałeś bo ja nie miałem dostępu do forum od rana- praca!
Myślę, że miejsce do dogrania. Chłopaki koszty dostaliście na PW więc decydujcie się i dogrywamy termin.
Jestem już po rozmowie z Małym odnośnie kosztów. Teraz tylko termin i lokalizacja. Jak dla mnie pasuje każdy dzień od czwartku do niedzieli, tak samo lokalizacja. Wiadomo, że wolałbym Poznań bo tu mieszkam, ale jak trzeba będzie dojechać do Środy to też nie ma problemu. Ustalmy jedną wersję i działajmy :)
mi też pasuje każdy dzień oprócz sobotniego przedpołudnia.
- - - Updated - - -
jeden z chętnych odpadł. misiu7911 jesteś nadal chętny?
To w końcu na czym stanęło? Znamy termin i miejsce?
Panowie, nie róbcie z gęby dupy i dajcie jasną odpowiedź - będziecie zainteresowani czy nie. Mały musi wiedzieć ilu jest chętnych i czy będzie mu się opłacało przyjechać. Drugiej takiej okazji pewnie za szybko nie będzie, a cholerny EGR coraz mocniej daje o sobie znać i trzeba się go pozbyć.
Ja sie pisze ale termin to po niedzieli najlepiej kolejny weekend,musze opanowac wstawke zamiast DPFa aby tez sie go pozbyc,chYba ze Maly z Poznania poleci do Wawy przez Jarocin:)i on bedzie dzialal a ja w tym czasie wybebesze DPFa:)
Jak ogarniesz kogoś jeszcze z Jarocina to mogę kolano zrobić.
Jaki jest planowany koszt tej operacji? Chyba bym się podpiął, o ile nie jest to sobota do południa, bo wóz wyrywkowo traci moc i może to być jakiś krok do przodu...
Mi przyszła sobota nie pasuje, będę za granicą :/. Dlatego zależało mi na najbliższych dniach..
A piątek? Jeśli to możliwe, to napiszcie na PW nt. kosztu.
Nie, mi tylko ta. Następna to pewnie za 3tyg. Może za 2.
Spokojnie południe jest o 12. Jeden samochód się robi z godzinkę więc ludzi można rozłożyć.
- - - Updated - - -
Piątek nie jest zły.
Też jestem za tym, że w tę sobotę to ogarnąć. Czasowo nie jestem ograniczony więc dostosuję się do reszty. Dajcie znać Panowie :)
Piątek również mi pasuje.
mi pasuje piątek i sobota po południu.
Czarek - jako organizator ustal po prostu jakiś termin, miejsce i koniec. Reszta się dostosuje. Inaczej bez końca będziemy się licytować komu pasuje kiedy itp.
Czekamy na min jeszcze jedną osobę. Plan jest taki. Wyruszam z Wawy w SOBOTĘ rano. Z A2 odbijam na Jarocin gdzie robie u Misia. Następnie jadę do Środy Wlkp i tam ciśniemy.
Mogę o Konin zahaczyć :P
Ok, mi pasuje. Kolego AFTERACE też będziesz?
Bartek.
Czekam z poranna kawa:)Jaka pijesz?
No dalej, dalej - jeszcze jedna osoba...
W sobotę mogę po 15 dopiero...
Że tak powiem do ostatniego klienta :)
CZyli juz na sto % dzialasz w wielkopolsce?
Nie. Chociaż nie dużo brakuje.
Kurde, popytajcie znajomych alfistów, jeśli takich macie, czy nie chcą też poprawić sobie fabryki. Ja niestety nikogo takiego nie znam :/
poszedł przelew.
No to Panowie jedziemy z koksem :)
Czarek BB85 jakie godziny w sobotę ?
Afterace po 15
Umawiamy się w Środzie Wlkp. tak? Ja mogę tam być już o 11, wszystko zależy o której mam się pojawić :). Na priv podajcie adres, pod którym się umawiamy :)
Mała zmiana planów.
Z Jarocina jadę do Poznania.
A później Środa Wlk.
Jakby ktoś był jeszcze zainteresowany to pisać na PW.