Witam, i pytam:)
Czy może ktoś miałby ochotę na mały spot, spotkanie na gokardach koło Carrerefour-a??
Printable View
Witam, i pytam:)
Czy może ktoś miałby ochotę na mały spot, spotkanie na gokardach koło Carrerefour-a??
Jestem ostatnio nieco ograniczony czasowo, ale jak będzie ustalany termin z wyprzedzeniem to może mi się uda wygospodarować czas wolny. Także jestem ZA! :)
PS. Ostatnio coś nasz rejon śpi snem zimowym, a tu wnet szczyt lata... :P
No właśnie coś cisza w tym naszym regionie a lato już w pełni:cool:
Z chęcią się przejadę :)
już tam mini spociki się odbywały :D
Gregor dobrze widziałem na necie,że sprzedajesz Alfe? :)
A co do spota jestem ZA :)
Radexon dobrze widziałeś przymierzam sie do sprzedarzy bo z chęcią kupił bym sobie alfe 166:cool:
A co do spota to z tego co wiem gokardy są do 23 czerwca.
A potem co, przerwa zimowa?
Podobno gokardy jada dalej w trasę:)
Mi niestety każdy weekend z piątkiem odpada w czerwcu :(
Te gokarty to straszna lipa. Miałem okazję tam jeździć. Nie polecam. Szkoda kasy. Wolałbym się wybrać do Torunia na ten co wtedy - w nowej lokalizacji. Cenowo podobnie, a frajda nieporównywalnie większa.
Te gokarty tutaj same zwalniają - mają czujnik "zderzeniowy", który ogranicza moc - ale nie tylko podczas uderzenia, wystarczy, że zacznie skakać na nierównej kostce... Wyścigi nie mają sensu.
możemy się przejechać, byle nie w ten weekend ;)
w lipcu ja się obudzę ze snu zimowego, obiecuję ;)
Teraz redbull organizuje cos o nazwie redbull kart fight, wybierzcie sie na tor ktory bierze udzial w akcji, a noz ktos od nas zrobi kariere :d
Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk
Też byłbym za gokartami w Toruniu, lecz byleby nie w czerwcu, bo weekendy mam zawalone egzaminami. W lipcu możemy się ścigać, i może jakiś grill ? :D
Na torze przy MotoArenie jeździłem w zeszłym roku autem na KJS i tor fajnie zrobiony, gdy była większa ekipa i miałbym wolny termin to chętnie mogę się przejechać.
Sporo taniej jest na Kart Center w Plaza.
Są do 7 lipca:D
Jakoś tak od kilku dni wiem:D
a moze by taki spot nie tylko dla klubowiczow jak by gdzies oglosic taki zlocik dla wszystkich posiadaczy choc by z g-dz to by byla frajda