hey!
Czy ktoś z Maślic lub tej części Wrocławia ma kompa z podpięciem i znalazłby chwilę czasu dzisiaj bym podjechał, bo moja bella krzyczy check engine...
Kontakt na priv bądź tutaj.
Pozdrawiam
Printable View
hey!
Czy ktoś z Maślic lub tej części Wrocławia ma kompa z podpięciem i znalazłby chwilę czasu dzisiaj bym podjechał, bo moja bella krzyczy check engine...
Kontakt na priv bądź tutaj.
Pozdrawiam
nie maślice ale podjechać możesz, jak coś to na priv się odezwij po namiar
Siewcu dzięki za pomoc wczoraj!
Temat do zamkniecia
Naprawiło się chociaż?
dojechałem do domu bez problemu :)... póki co jest git, a kabel do kompa już w drodze
Daj znać na pw...
ma ktoś ogólnie możliwość podłączyć mnie pod kompa w tanim koszcie ? nie działa mi klima, czynnik napełniony...
please pomóżcie :)
co to znaczy "w tanim koszcie"?
piwko, flaszka ?
:confused:
W sobotę w godz. popołudniowych mam trochę czasu, jeśli ktoś ma potrzebę skorzystać z MES to pisać na PW.
Myślę, że sporo osób ma kabel i FES, kwestia tylko okolic w jakich kto stacjonuje. Ja w okolicy popowic mogę popołudniami/weekendami użyczyć sprzętu.
Drogie Panie i Drodzy Panowie, Wrocław Wojszyce się zgłaszają z prośbą, a dokładnie moja 147ka, która od kilku dni męczy mnie wariującym poziomem oleju i MCSF włączającym się kiedy bądź.
Jakaś dobra dusza z komputerem się znajdzie? :)
dzisiaj spot wieczorem pod MM, pewnie ktoś będzie ;) a jak nie, to pw...
ja będę miał kompa pod mostem dziś, więc jak coś to przybywaj :)
O dobrzy ludzie, dzięki wam :)
zatem dziś 19 przy orbicie?
Kogo wypatrywać z utęsknieniem?
dokładnie o 19 pod mostem przy orbicie :)... jak zobaczysz 156 z psem w środku, albo gdzieś obok to będę ja :P
Bomba!
Pewnie z małą obsuwą, ale będę!
to ja trochę odkopie temat. Chyba padł mi kabel, ale nie bardzo mam to jak sprawdzić. Jest ktoś w okolicy kto może użyczyć kabla na chwilę żeby sprawdzić czy to wina mojej konfiguracji, czy walnięty kabel?
Witam. potrzebuje podpiac pod kompa alfe.
chodzi dokladnie o sprawdzenie turbosprezarki, mam nadzieje ze da rade sprawdzic jej stan przez program diagnostyczny, nie wiem jakies logi porobic czy sprawdzic jakie cisnienie daje?
pomoze ktos?
Logi to jedno, ale nie pokażą one uszkodzeń mechanicznych :)
Turbosprężarki samej w sobie nie sprawdzisz tak jak napisał siewcu. Możesz sprawdzić ciśnienie doładowania zmierzone i oczekiwane.
panowie powiem szczerze, ze i tak jestem po wymianie silnika wiec
jakies logi moznaby zrobic zeby sprawd
zic zy silnik trzyma forme.
a skoro w turbinie mozna sprawdzic cisnienie doladowania, to warto i to sprawdzic.
wiec jest ktos chetny na taka zabawe? oczywiscie nic za damo
możesz podjechać, tylko że ja nie z maślić
napisz na pw jak ci pasuje w przyszlgm tyg. (najlepiej po 19) , gdzie podjechac
i jakis nr tel. to sie dogadamy dokladniej
Pojedz pod Millenijny w środę na 19stą tylko najpierw spytaj czy będzie ktoś z kompem
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...ijnym-226.html