Nawet dobra oferta http://www.groupon.pl/in/.gpAEYP/,22973003
ok 60-70 zł za 500-550 gram wiec mozna sprobowac, ja podjade na dniach bo wlasnie zakupilem na test :)
Printable View
Nawet dobra oferta http://www.groupon.pl/in/.gpAEYP/,22973003
ok 60-70 zł za 500-550 gram wiec mozna sprobowac, ja podjade na dniach bo wlasnie zakupilem na test :)
Ciekawa propozycja. Ja bym się pisał:)
Ja sie umówilem na wtorek :)
Daj znać co i jak, bo wygląda to na dobrą ofertę:D
Ile czynnika wchodzi do gyty?:P
a bo ja wiem ?
pewnie tyle co do 147 i 156 po fl
ale przed wizytą dopiero będę doszukiwał konkretów czy 550 czy 650
policzyłem na oko :
150g w cenie
10zł za każde kolejne 100g ( czyli ok + 400/500 )
= 39zł grupon + 40/50zł czynnik
pod warunkiem że teraz masz pusto ;) bo najpierw się odsysa to co masz i dobija tyle ile ma być. powinieneś dopłacić za różnicę. Czyli nie koniecznie aż tyle.
Przy sprawnej klimie jest opcja że zmieścisz się w gruponie ;) dlatego teraz należałoby pilnować ile czynnika odessali i ile w sumie dobijają, bo jak wspominał nasz kolega forumowy jemu dobili 900 gr czynnika do 147 ;) czyli nie dość że miał zupełnie pusto to jeszcze dali na zapas w woreczku ;P
na wtorek na 17 (jutro)
tam jest ciekawy zapis "recykling czynnika nie jest brany pod uwagę" czyli co - placi sie 100%?
czyli wałek nr. 1.
powiedzmy że wchodzi Ci 500 gr czynnika, w układzie masz 380...czyli powinieneś zapłacić za 120 gr. a tu nie policzą za 120 gr. tylko za 500 :)
a tak na prawdę dobiją tylko 120 ;) czyli zapłaciłeś za groupona i dopłacisz 40 zł. i mega promocja przestaje być mega promocją ;) pytanie jeszcze jak wygląda ozonowanie, bo za tyle dobić czynnik można w wielu miejscach. ogólnie uważam że oferty na grouponie to ściema i syf...wystarczy się zagłębić jak to wszystko jest rozliczane i zastanowić się nad sensem ;P
ja go mam mało bo po kupnie słabo chlodzi wiec nie strace duzo , a mialem jeszcze 3 dychy z polecenia na gruponie wiec mi sie jakoś to jeszcze opłaca ;) takto serwisoalem w Kokarze i byłe mzadowolony
najlepiej właśnie klime robić u klimaciarzy a nie u dobijaczy ;)
dobić każdy potrafi...
W bosie wymiana czynnika na nowy ( cala ilosc ) , olej , barwnik uv o ile info na stronie maja dobre to na dzisiaj 120zl
Grupon - 29zl 150g + policzmy kolejne 500g za 50zl = daje nam 79zl
Ciekawe ile za olej doliczaja :rolleyes:
Niby dalej w opisie jest " pracownicy wymienia olej bla bla bla... zapewnia dolewke czynnika...
Ale do tego gruponowego to sobie moge podjechac i sam dopytac o szczegoly i bede wiedzial czy robic przelew czy nie :p
myslisz ze olej ten z klimy to osobna bajka ? ^^ to by juz chyba lecieli po calosci o ile maszyna sama tego nie wymusza ;)
ja tam nie wiem dla tego najpierw dopytam o wszystko czego nie wiem i dopiero zapłacę w razie czego :-)
grupona też nawet już opłaconego można zwrócić w ciągu 10dni
aha to ja pierw tez dopytam jutro jakby co :D moze doliczaja jeszcze za czas na stanowisku napełniania klimy :)
he he he
Oferty z grupona to przeważnie syf, nie oszukujmy się :)
Raz tylko udało mi się dobrze trafić, tj rok temu właśnie na serwisie klimy :)
Zrobili dosłownie WSZYSTKO tj UV, ozonowanie, olej + napełnienie (pełne bo była pusta po dziurze) i zapłaciłem w sumie z gruponem 55 zł :-) robione w AUTO SKODA w K-ce :D
Gdzie haczyk? Tu, że przy płaceniu za dodatkowy czynnik policzyli sobie 4 zł za 100 g zamiast 14 zł... he he he :D
Bociek mała prośba do Ciebie...jak rozgryziesz temat opisz jak to naprawdę wygląda...Zastanawiam się teraz czy wspomniany Boss nie byłby lepszy?
boss na pewno jest dobry bo działają już kupę lat
ten punkt z grupona też znam ale ze starego adresu - 1 maja ( kupe lat tam byli )
dzisiaj bob miał wizje zrobić
ja robię jutro rekonesans i nagrywam to co powiedzą :-)
jutro do wieczora info z mojej strony
Wiedziałem Bocian, że jesteś odpowiednią osobą w odpowiednim miejscu;)
No wiec byłem na 17. Wjechalem terminowo. Jacy byli zdziwinei Panowie w kolejce jak im powiedzialem przed płaceniem ze niewazne ile mieli tylko płaca za full (nie liczą odzysku) :D
Samo napelnienie ok, podobno mam 460 gram myslalme ze 550. Ale zbytnio sie nie przykladaja do tego tylko podepna i robią swoje, tak samo z ozonowaniem. Srednio kontaktowi. Nie wiem w sumie skad ta gruponowa cena 220 zł skoro na cenniku u nich jest 140 zł za czynnik do 500 gram + 50 zł ozon. Aż zrobilem fotke :)
Zdziwiło mnie takze ze na wydruku "paragonu" przy pozycji oleju było "---" tlumaczyli ze standarodow daja 30 (a drugi pod nieobecnosc tamtego ze 100 g). Ja mialme 370 gram wiec nie było tak pusto, doplacielm 30 zl.
czyli :
olej jest uzupełniany
i czynnik liczony jest za full a nie jak to w opisie "dolewka"
- - - Updated - - -
wg cennika ze strony 200 do 500g 150zł
powyżej 500g 180zł
ozon 50zł
http://www.projektowanie-logo.net/wu...matyzacja.html
ten cennik online to ściema pod grupoona chociaz nie znalalzem archiwalnej wersji by porownac - ale co tu pisać skoro cennik na bramie z dziś wiele mówi... :)
Załącznik 99899