pozwol ze zacytuje ci cos co pomoze w podjeciu decyzji
na jednym z serwisów motoryzacyjnych na temat alfy znalazlem taka wypowiedz:
"nie bede sie to rozwodzil mnie bardzo przyjemnie sie jezdzi tym autkiem choc nie jest to szczyt moich marzen ale mimo swoich wad ma tez wiele zalet ktore te wady przycmiewaja ,za male pieniadze mozna z niego zrobic naprawde ladnie wygladajece autko samo obnizenie i utwardzenie zawieszenia nadaje mu jeszce bardziej sportowego charakteru ja lubie to auto za niebanalny odglos silnika ktory jest trudny do osiagniecia przez inne auta rasowy lekko chrapliwy pomruk zwraca uwage wielu nawet kobiet:)co prawda nie jest to auto do wyscigow ale parametry jaki na ta pojemnosc ma bardzo dobre ja sobie podciagnalem troche mocy i buja sie swietnie za te pieniadze bardzo spoko samochodzik rzygac mi sie chce jak patrze na miliony volkswagenow golfow jezdzacych po naszych ulicach ja wole auto z charakterem jaki alfa z silnikiem boxera ma napewno bez obrazy twin sparkowcy:) "
moja osobista ocena jest bardzo podobna, alfa to specyficzne auto i jako jedyne moim zdaniem ma dusze. Polecam zakup !! tak jak moi koledzy wczesniej pisali zwroc uwage zeby byla zadbana a najlepiej by bylo jak bys sam do niemiec po nia pojechal!! Pozdrawiam !!